darksize_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 παίδες μένω σε πολυκατοικία και χω δίπλα γείτονες οι άνθρωποι δε κάνουν φασαρία όμως τους ακούω πχ ακούω τι λένε κτλ είναι ένας τοίχος που ενώνει το δωμάτιο μου με το δικό τους σαλόνι όπου κάθονται και μιλάνε μπορώ να κάνω τίποτα για να περιορίσω κάπως τον ήχο; άκουσα υπάρχουν ειδικά χαλιά(egg cartons) με τα οποία μπορείς να κάνεις καλή δουλειά, ισχύει;
freedubus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ στο διαμέρισμα που μετακόμισα, και ο διπλανός είναι κλασικός κάγκουρας φίλαθλος που όταν βλέπει το γάβρο στην τιβί συνέχεια κατεβάζει παναγίες. Ειδικά προχτές με την Παρτιζάν ήταν σα να τον είχα δίπλα μου.
darksize_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 χαχαχαχαχα αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο μισώ τις πολυκατοικίες, η μόνωση παντού είναι για τα μπάζα, αχχ μου λείπει το 3 όροφο σπιτάκι μου -,-
freedubus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Η καλύτερη ηχομόνωση είναι να έχεις φτάσει σε τέτοια επίπεδα οικειότητας με το γείτονα που να μπορείς, όταν κάνει φασαρία, να κοπανήσεις μπουνιές στον τοίχο φωνάζοντας "σκάσε ρε μαλάκα" και αυτός να σταματήσει χωρίς να παρεξηγηθεί. Αλλά αυτό θέλει χρόνο γμτ και κατάλληλο γείτονα. Ααχ, μου λείπει το παλιό μου διαμέρισμα που το κανα αυτό.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Αν δεν πιάσει αυτό κανεις φασαρία και συ οποτε ή τα βρίσκετε ή χαλιέστε συνεχεια.. Δε νομίζω να κανει τιποτα αυτό το "χαλί" darksize_ Και εγώ έχω πρόβλημα με την απο πάνω αφού εχει ξύλινο πάτωμα 40ετιας και όποτε περπατάει κάνει απίστευτο θορυβο
darksize_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 και δε γίνεται τίποτα επομένως; οι ιαπωνέζοι έχουν φτάσει σε σημείο να φτιάχνουν ρομπότ, τίποτα για την απομάκρυνση του ήχου δεν έχει βρεθεί; έλεος 21 αιώνας σου λέει μετά
Chrisxxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξέρω αν οντως κάνουν χρήση ή οχι αλλά αν η πολυκατοικία γενικά δεν έχει μόνωση τί να σου κάνει το "χαλι".. Καλύτερα βέβαια να σου απαντήσει καποιος που τα έχει δοκιμάσει ή ξερει καλύτερα.
darksize_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 στο μουσικό που πήγαινα πάντως τα egg cartons που είχε σε κάθε αίθουσα μουσικής έκαναν καλή δουλειά ρε παίδες, πραγματικα με το που θα τελειώσω το πανεπιστήμιο με βλέπω να πηγαίνω σε κανα χωριό, η πόλη δε παλεύεται καθόλου
nickarmy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 λάθος Η πρώτη τεχνητή ηχητική μαύρη τρύπα,.. http://www.physics4u.gr/blog/?p=695
Lucifer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Τι πενήντα νανοκέλβιν, δε θα 'χει μείνει κανείς να ενοχλείται από το θόρυβο.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δεν υπαρχει λυση.. Ειδικα στις νεες πολυκατοικίες δεν υπάρχει ηχομονωση καθολου... Ενω στις παλαιες ειναι καλυτερα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:17 ---------- Εκτος αν βαλεις μονωσεις αλλα θα μικρυνει το δωματιο και ειναι πολλα τα χρηματα.. Εμενα παντως με τρελαινει η μανα μου με τα τσοκαρα και τα πιατα ολη μερα...Δεν μπορω να ησυχασω
De@th L0rd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Πες να μη φοράει τσόκαρα για να μη σε ενοχλεί.Απλό. Μετά: [ame=http://www.amazon.co.uk/Quies-Protection-Auditive-Earplugs-35dB-3/dp/B001E5CF3K]Οι καλύτερες[/ame]
darksize_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Πες να μη φοράει τσόκαρα για να μη σε ενοχλεί.Απλό. Μετά: Οι καλύτερες τα χεις δοκιμάσει; κάνουν καλή δουλειά;
De@th L0rd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 τα χεις δοκιμάσει; κάνουν καλή δουλειά; Για να το προτείνω....Στα δικά μου αυτιά είναι οι πιο άνετες και οι πιο αποδοτικές.Ταυτόχρονα αυτό τις κάνει να έχουν περι τα 5 ευρώ η συσκευασία. Αν κρατάς τα αυτιά σου καθαρά,σου κρατάει το ζευγαράκι άνετα βδομάδα.Ενώ πολλές άλλες δεν είναι ούτε για δεύτερη φορά...Και οι φθηνιάρες κ ενοχλητικές είναι κ τα πάντα ακούς.
HamerZ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Για τις ωτοασπίδες, προσωπικά νιώθω ένα βουητό, σαν ρεύμα καλωδίων κάτι... Μια άλλη λύση που θέλω να δοκιμάσω είναι να πάρω ωτοασπίδες αλλά όπως έχουν σε εργοστάσια, κάτι σαν ακουστικά που καλύπτουν όλο το αυτί εξωτερικά. Έχει δοκιμάσει κανείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.