darksize_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Για τις ωτοασπίδες, προσωπικά νιώθω ένα βουητό, σαν ρεύμα καλωδίων κάτι...Μια άλλη λύση που θέλω να δοκιμάσω είναι να πάρω ωτοασπίδες αλλά όπως έχουν σε εργοστάσια, κάτι σαν ακουστικά που καλύπτουν όλο το αυτί εξωτερικά. Έχει δοκιμάσει κανείς; από csd και συ; εγώ είχα δοκιμάσει από φαρμακείο κάτι ωτοασπίδες που πήρα, αλλά και πάλι ο ήχος τις διαπερνούσε, αν είναι να μην ασχοληθώ καθόλου με insulation θα παιρνα ευχαρίστως ωτοασπίδες όμως που να αποκλείουν τελείως τον ήχο....κάτι το οποίο δύσκολα μπορεί να βρεθεί από ότι κατάλαβα.
De@th L0rd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 από csd και συ; εγώ είχα δοκιμάσει από φαρμακείο κάτι ωτοασπίδες που πήρα, αλλά και πάλι ο ήχος τις διαπερνούσε, αν είναι να μην ασχοληθώ καθόλου με insulation θα παιρνα ευχαρίστως ωτοασπίδες όμως που να αποκλείουν τελείως τον ήχο....κάτι το οποίο δύσκολα μπορεί να βρεθεί από ότι κατάλαβα. πρέπει να μάθεις να τις φοράς κιόλας.Μπαίνουν ολόκληρες μέσα στο αυτί και όχι οι μισές απ'εξω.
isay Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 πρέπει να μάθεις να τις φοράς κιόλας.Μπαίνουν ολόκληρες μέσα στο αυτί και όχι οι μισές απ'εξω. αυτό δεν το ήξερα. εχει και ανάλογο βίντεο
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 αν πατε σε μαγαζι με ειδη ψαρεματος παρτε παστα για τα αυτια που βαζουν οσοι κανουν καταδυσεις/ψαροντουφεκο, κτλ. δεν ακους τιποτα απολυτως.
kage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 υπαρχουν πανελς για ηχομονωση βεβαια ειναι ακριβα...ποσα λεφτα διαθετεις? οι αυγοθηκες ειναι μονο για αυγα...θα καταντησει να γινει μυθος. http://auralex.com/aoc/IKC.html μπες εδω να δεις ποσα θες για τον χωρο σου... στην ουσια πρεπει να φτιαξεις δωματιο στο δωματιο...
Alchemist` Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 παίδες μένω σε πολυκατοικία και χω δίπλα γείτονες οι άνθρωποι δε κάνουν φασαρία όμως τους ακούω πχ ακούω τι λένε κτλ είναι ένας τοίχος που ενώνει το δωμάτιο μου με το δικό τους σαλόνι όπου κάθονται και μιλάνε μπορώ να κάνω τίποτα για να περιορίσω κάπως τον ήχο; άκουσα υπάρχουν ειδικά χαλιά(egg cartons) με τα οποία μπορείς να κάνεις καλή δουλειά, ισχύει; Πάρε εργάτες οι οποίοι αφού βάλουν στον τοίχο ένα μονωτικό υλικό, θα βάλουν άλλη μια σειρά τούβλα -> σοβάτισμα -> βάψιμο και είσαι ΟΚ... Τώρα το πόσο θα κοστήσει είναι άλλου παπά ευαγγέλιο
ApSiMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Είχα αντίστοιχο πρόβλημα κ εγώ (@#%@# μονότουβλοι τοίχοι....) Το έλυσα με τον παρακάτω τρόπο: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=297921&highlight=%CE%B7%CF%87%CE%BF%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7 μου κόστισε περίπου 300€ ΜΟΝΟ τα υλικά: 1. πετροβάμβακας 2. γυψοσανίδες 3. βάψιμο
darksize_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Είχα αντίστοιχο πρόβλημα κ εγώ (@#%@# μονότουβλοι τοίχοι....)Το έλυσα με τον παρακάτω τρόπο: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=297921&highlight=%CE%B7%CF%87%CE%BF%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7 μου κόστισε περίπου 300€ ΜΟΝΟ τα υλικά: 1. πετροβάμβακας 2. γυψοσανίδες 3. βάψιμο το σπίτι το νοικιάζω όμως πως θα το καταφερω όλο αυτό, οι αυγοθήκες βοηθάνε καθόλου;
De@th L0rd Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 το σπίτι το νοικιάζω όμως πως θα το καταφερω όλο αυτό, οι αυγοθήκες βοηθάνε καθόλου; Για την περίπτωση που θες ,ΚΑΘΟΛΟΥ.
darksize_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Για την περίπτωση που θες ,ΚΑΘΟΛΟΥ. γιατί; έχω ακούσει ότι όντως βοηθάνε, τι μπορώ να κάνω επομένως; να αλλάξω σπίτι; και αν πάω κάπου που θα νε χειρότερα; χμ..
De@th L0rd Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 γιατί; έχω ακούσει ότι όντως βοηθάνε, τι μπορώ να κάνω επομένως; να αλλάξω σπίτι; και αν πάω κάπου που θα νε χειρότερα; χμ.. Το πρώτο προτείνεται.Το δεύτερο μπορείς να το αποφύγεις ψάχνωντας πολλά σπίτια και προτιμώντας ρετιρε σε παλιές πολυκατοικίες.Θα πληρώνεις παραπάνω για θέρμανση κοινόχρηστα αλλά δε θα χεις φασαρία.Μπορείς να το αποφύγεις επίσης ζητώντας από τον νοικάρη του υποψήφιου σπιτιού,το τηλέφωνο του προηγούμενου ενοίκου καθώς κ κατόπιν συνεννοήσεως με το γείτονα την ώρα της επόπτευσης,να του πεις να τσιτώσει το στέρεο,τηλεόραση για δείς πως ακούγεται.Το έχω κάνει στο παρελθόν και είχα βρεί κ σπίτια πολύ χειρότερα από αυτό που είμαι τώρα (σκ?@τα ηχομόνωση,ανύπαρκτη ακούγονται τα πάντα) σε σημείο να νομίζεις οτι κάποιος έχει αφήσει ανοικτή πόρτα.Μπουρδέλα κωλόσπιτα και νοικάρηδες του κώλου.Θάνατος ΡΕ.
darksize_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 σπίτι όμως τώρα δε μπορώ να ψάξω, διότι είναι 3 μήνες που με σε αυτό, μέχρι να πάω για νέο τι προτίνεται εκτός από γυψοσανίδες; Κάτι που να μειώσει τον ήχο που διαπερνά το τοίχο; η γειτόννισα από ότι είδα έχει εναν καθρέφτη σε όλο το τοίχο αν θυμάμαι σωστά βοηθάει όσο να ναι στο να μη περνάει ο ήχος, που να μη τον είχε δηλαδή, να βάλω κανά χαλί; τίποτα ξέρω γω κανα μονωτικό γνωρίζεται να βάλω στο τοίχο; ευχαριστώ για τη βοήθεια
insomniaK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ένα χράμι στον τοίχο θα έδινε μία φολκλόρ διάθεση και θα ψιλοέκοβε και ήχο.
ApSiMan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Βιβλιοθήκη φουλ σε όλο τον τοίχο με βιβλία....
kage Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 λοιπον ακομη και πανελς να βαλεις σκετα και φτηνα(εχει και στο πρακτικερ)...ολα αυτα μαζευουν σκονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.