BritGreek Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Βρήκα στο Saturn το συγκεκριμένο λάπτοπ, το οποίο μάλιστα είναι με led οθόνη και κάρτα γραφικών 1GB. Ρωτώντας για την εγγύηση, μου απάντησαν ότι είναι 2 χρόνια αλλά σε περίπτωση βλάβης θα πρέπει να το πηγαίνω σε αυτούς και όχι στην Packard Bell. Έλεγξα το site της packard bell στην Ελλάδα, και τα τηλέφωνα που δίνει για τον αντιπρόσωπο δεν υπάρχουν (λέει ότι ο αριθμός δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή). Τους κάλεσα να ρωτήσω τι γίνεται με την εγγύηση, γιατί αυτοί δίνουν μόνο 1 χρόνο. Review για το laptop δεν υπάρχει πουθενά. Γενικά τι παίζει με τα packard bell στην Ελλάδα; Στην Αγγλία θεωρούνται πολύ αξιόπιστα, στο ίδιο επίπεδο με τα Dell. Να το πάρω, ή είναι παραεισαγωγής; Χαρακτηριστικά: Intel Core2Duo P7450 (2.13 GHz, 3MB L2 Cache, FSB 1066MHz) Nvidia GeForce GT240M 1GB Ram: 4 GB DDR2 Οθόνη: 15,6 LED WXGA (1366x768) Σκληρός: 320 GB Λειτουργικό: Win 7 Home Premium 64Bit Wireless Lan Webcam Card Reader 5-1 4xUSB2 HDMI Gigabit Ethernet Αριθμητικό πληκτρολόγιο Τις γνώμες σας παρακαλώ, γιατί αν είναι θα πάω να τον πάρω το απόγευμα.
GoldenEye Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 http://www.pcworld.com/businesscenter/article/142049/acer_buys_75_percent_of_packard_bell.html και http://en.wikipedia.org/wiki/Packard_Bell η acer και η packard bell εδω και καιρο ειναι το ιδιο μαγαζι. οποτε καταλαβαινεις...
vasilisga Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 μπορεις να βρεις και καλυτερο με λιγα λεφτα παραπανω
BritGreek Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά αγόρασα από το Πλαίσιο το Toshiba Satellite L505-111, στα 900 ευρώ με 4 χρόνια διεθνή εγγύηση και 40 άτοκες δόσεις. Νομίζω ότι έκανα μια πολύ καλή αγορά, τουλάχιστον αξιόπιστη. Ελπίζω να μου βγει το ίδιο καλό με το LG μου. Να περνάτε καλά. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L505-111-PSLS3E-01500PG3.htm
GoldenEye Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά αγόρασα από το Πλαίσιο το Toshiba Satellite L505-111, στα 900 ευρώ με 4 χρόνια διεθνή εγγύηση και 40 άτοκες δόσεις. Νομίζω ότι έκανα μια πολύ καλή αγορά, τουλάχιστον αξιόπιστη. Ελπίζω να μου βγει το ίδιο καλό με το LG μου. Να περνάτε καλά. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L505-111-PSLS3E-01500PG3.htm συγχαρητηρια για την επιλογη σου και καλοριζικο μην ξεχασεις να εγγραφεις στο παρακατω για την "εγγυηση οτι και αν συμβει" απο την ελληνικη αντιπροσωπια της toshiba http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=651&Itemid=543
BritGreek Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 συγχαρητηρια για την επιλογη σου και καλοριζικο μην ξεχασεις να εγγραφεις στο παρακατω για την "εγγυηση οτι και αν συμβει" απο την ελληνικη αντιπροσωπια της toshiba http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=651&Itemid=543 Σ' ευχαριστώ. Σου γράφω τώρα από αυτό. Το μόνα μου παράπονα μέχρι στιγμής είναι τα εξής: 1. Στραβά κολλημένα αυτοκόλλητα (όλα). 2. Κουραστική οθόνη (σε σχέση με το LG μου), με κακές γωνίες θέασης 3. Ακούγεται ο σκληρός δίσκος. 4. Ζεσταίνεται αριστερά ακόμα και με απλό surfing. 5. Τα F Keys είναι πιο ψηλά από τα υπόλοιπα πλήκτρα, με αποτέλεσμα να βλέπεις από κάτω. Πάντως, το λάπτοπ είναι φοβερά γρήγορο και τα windows 7 καταπληκτικά. Δεν ξαναβάζω ούτε Ubuntu. Το ωραίο είναι ότι το λάπτοπ συνοδεύεται και από 64bit και 32bit Win 7 Home Premium. Η εγγύηση ό,τι κι αν συμβεί, σε καλύπτει για ένα χρόνο και όχι για τα 4 χρόνια. Θα το δοκιμάσω εκτενώς και θα σας πω.
Pooky(1) Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Καλορίζικο! Για τη θερμοκρασία βάση ή/και undervolting, αλλά μάλλον δεν θα καταλάβει τίποτε. Πολύ καλή αγορά!!!!!!!!!
IMAndreas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Σ' ευχαριστώ. Σου γράφω τώρα από αυτό. Το μόνα μου παράπονα μέχρι στιγμής είναι τα εξής: 1. Στραβά κολλημένα αυτοκόλλητα (όλα). 2. Κουραστική οθόνη (σε σχέση με το LG μου), με κακές γωνίες θέασης 3. Ακούγεται ο σκληρός δίσκος. 4. Ζεσταίνεται αριστερά ακόμα και με απλό surfing. 5. Τα F Keys είναι πιο ψηλά από τα υπόλοιπα πλήκτρα, με αποτέλεσμα να βλέπεις από κάτω. Πάντως, το λάπτοπ είναι φοβερά γρήγορο και τα windows 7 καταπληκτικά. Δεν ξαναβάζω ούτε Ubuntu. Το ωραίο είναι ότι το λάπτοπ συνοδεύεται και από 64bit και 32bit Win 7 Home Premium. Η εγγύηση ό,τι κι αν συμβεί, σε καλύπτει για ένα χρόνο και όχι για τα 4 χρόνια. Θα το δοκιμάσω εκτενώς και θα σας πω. Σήμερα πήρα και εγώ αυτό το λάπτοπ... να πω πως με χαλασε το γεγονος πως ειχε στο cd μονο 32bit και στον σκληρο σαν αποκατασταση μαζι ειχε τα 64bit αλλα μαζι με ενα σωρο τσαμπα εφαρμογες (αναγκαστηκα εγκατεστημενες...:S) φίλε τα αυτοκόλητα και εμένα μου φαιντουσαν στραβα αλλά μέτρησα τις αποστάσεις και δεν είναι απλα φαίνεται έτσι επειδή έχει κάπως πλάγιες γραμμές το design
BritGreek Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Σήμερα πήρα και εγώ αυτό το λάπτοπ...να πω πως με χαλασε το γεγονος πως ειχε στο cd μονο 32bit και στον σκληρο σαν αποκατασταση μαζι ειχε τα 64bit αλλα μαζι με ενα σωρο τσαμπα εφαρμογες (αναγκαστηκα εγκατεστημενες...:S) φίλε τα αυτοκόλητα και εμένα μου φαιντουσαν στραβα αλλά μέτρησα τις αποστάσεις και δεν είναι απλα φαίνεται έτσι επειδή έχει κάπως πλάγιες γραμμές το design Στο δικό σου. Γιατί στο δικό μου, το ΑΤΙ είναι σχεδόν κάθετα κολλημένο, όπως κι αυτό που λέει "Στην Toshiba πιστεύουμε..."... Εγώ τηλεφώνησα στην ideal και ρώτησα πώς μπορώ να προμηθευτώ μια καθαρή έκδοση των windows 7, γιατί με τα recovery dvds σου διαγράφει ό,τι partition έχεις φτιάξει και έτσι χάνεις όλα σου τα δεδομένα. Μου είπαν να στείλω το ερώτημά μου γραπτώς. Θα το κάνω και θα σου πω. Επίσης, έχω πρόβλημα με την εικόνα των dvd που παίζω, καθώς κολλάνε και είναι γεμάτα pixels. Το ίδιο συμβαίνει και με τα avi και τα mp3 μου, τα οποία στα xp παίζουν άψογα. Μου ζεσταίνεται κάτω αριστερά (ενοχλητικά) με απλό browsing και κάνει αρκετή ώρα να ανοίξει.Κι όταν λέω ζεσταίνεται, εννοώ πολύ. Eκείνο το προγραμματάκι της toshiba που αναδύεται από τα αριστερά της οθόνης και σου δίνει πρόσβαση στις φωτογραφίες, τα βίντεο, κλπ, μετά από φορές λειτουργίας του pc εξαφανίστηκε. Το πρόγραμμα αυτό είναι το TossReelTime. O ήχος από τα ηχεία είναι πολύ κακός και κολλάει. Γενικά δεν τρελλάθηκα κιόλας με το λάπτοπ. Το LG μου είναι κλάσεις ανώτερο και σε ποιότητα κατασκευής και σε οθόνη. Η οθόνη του Toshiba δεν με ικανοποιεί καθόλου και είναι μόνο στα 60Ηz. Τέλος, το link για εγγραφή του υπολογιστή στην Toshiba δεν λειτουργεί, και στο support της Toshiba αναφέρει ότι το συγκεκριμένο λειτουργεί μόνο σε Vista. Ωστόσο κάθε 30 λεπτά σου τη σπάει ζητώντας σου να κάνεις εγγραφή. Ό,τι κι αν ρωτήσεις στην ideal η απάντηση είναι να κάνουμε λίγη υπομονή γιατί το "μηχανάκι" (έτσι το είπαν) είναι πολύ καινούργιο και δεν τους έχουν πάει κανένα για να το έχουν μπροστά τους. Μπορεί να έχουν δίκιο. Πάντως, κατά τ' άλλα είναι πολύ εξυπηρετικοί. Συμπέρασμα: Η LG είναι κλάσεις ανώτερη, και μιλάω ως κάτοχος προϊόντων και των 2 εταιρειών. Μετάνιωσα που δεν πήρα LG.
IMAndreas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 κοίτα για βίντεο που δοκίμασα δεν είχα κανένα πρόβλημα.....τώρα όλο το άλλο θέμα περι software το εχω και εγώ και θα κάνω αύριο φορματ θα βάλω win7 64bit να δοκιμάσω....όχι φυσικά από το recovery γτ έχει ένα σωρό βλακείες....και τα ντριβερς τα βρήκα στο site από ideal δεν τα κατέβασα όλα είχε και πολλά toshiba hardware που μου είναι άχρηστα... στο touchpad όντως ζεστένεται αλλά όχι τόσο πολύ όσο λες εσύ :S...μήπως παίζεις κανα gta και το έχεις πανω στο κρεβάτι? Όσο αναφορά για το βιστα το είδα καπου αλλου πως και καλα μέχρι τέλος του 2009 είναι με βίστα...οπότε μετά λογικά θα έχουν αναβαθμίσει το σιτε τους... αν μπορεις βγάλε μια φώτο από πάνω (να φαίνεται το keyboard και τα αυτοκολητάκια)
blacksuede Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 http://www.pcworld.com/businesscenter/article/142049/acer_buys_75_percent_of_packard_bell.html και http://en.wikipedia.org/wiki/Packard_Bell η acer και η packard bell εδω και καιρο ειναι το ιδιο μαγαζι. οποτε καταλαβαινεις... τι να καταλάβει ακριβώς??? ολα είναι σχετικά, το παιδί έδωσε 200€ παραπάνω για να πάρει toshiba που οι περισσότεροι τρελαίνονται του έχει βγάλει προβλήματα και η απάντηση είναι περίμενε να μάθουμε... καλές και κακές παρτίδες έχουν όλες οι εταιρίες, ξεκολλήστε...
IMAndreas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 όντως εγω τα acer τα θεωρούσα καλά μέχρι που διάβασα διάφορα ποστς....τώρα δεν ξέρω για το service τους πάντως έχω 3 ξαδέρφια και οι 3 εχουν acer διαφορετικά μοντέλα και δεν έχουν κάποιο πρόβλημα...
blacksuede Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 σπάνια θα βγάλεις συμπέρασμα από posts... αν κάτσει ένα πρόβλημα σε κάποιον με acer και το πει θα πέσει κράξιμο, μπουουουουου αν κάτσει σε κάποιον με toshiba, συνήθως δεν θα το πει γιατί είναι toshiba και έχει σκάσει και παραπάνω λεφτά και είναι "καλό" , αν με πιάνεις... κι έτσι μένει το κράξιμο στην acer... δε λέω πριν κάτι χρόνια ήταν χάλια, αλλά τώρα έχουμε 2010... δείτε πχ τα 5935 ή τα carbonlike 6935...whatever για την ιστορία δεν έχω acer κι επίσης το θέμα του τόπικ ήταν άλλο...το packard bell το έχω δει από κοντά και έχει τέλεια αίσθηση με άριστο πληκτρολόγιο και ωραίο στυλάκι...και κάρτα γραφικών που τα σπάει... 200€ παραπάνω είσαι σε άλλη κατηγορία και 40 δόσεις πάλι...θα βαρεθείς να τις βλέπεις στο λογαριασμό....χαχααα
BritGreek Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά, τι να λέμε τώρα; Δεν παρέχει καν τη δυνατότητα να ελέγχεις την ταχύτητα των ανεμιστήρων. Το λάπτοπ καίει σε όλη την αριστερή πλευρά. Ήδη με πονάει το κόκαλό μου. Τι παίζει με τη θερμότητα αυτή; Είναι όπως με τα κινητά; Το ασύρματο το έχω απενεργοποιημένο, αλλά θα ήθελα να ξέρω τι παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.