iliaskal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα, πηρα απο το video-club μια ταινια Blu-Ray κ ενω μεχρι το μενου της ταινιας ολα ηταν κανονικα(οπως επρεπε να ειναι) μολις πατησα το play δεν εδειχνε ουτε video ουτε επαιζε ηχο! Εκανα ενημερωση στους drivers της καρτας γραφικων αλλα τπτ. Μερικα παργματα για το συστημα BD-ROM:LG CH08 GPU:RADEON HD 5850 της SAPPHIRE CPU:INTEL I-7 860 MOBO:ASUS MAXIMUS III FORMULA OS:WINDOWS 7 PROF. 64bit Οποιος μπορει ας πει την αποψη τοθ μπας κ δω καμια ταινια Blu-Ray!
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Το σύστημά σου είναι μια χαρά. Μάλλον είναι θέμα προγράμματος. Ποιά έκδοση του PowerDVD έχεις; Ήταν μαζί με το lg ή την κατέβασες εσύ; Μήπως έχει κλειδωμένη την αναπαραγωγή BD σε VC1; Δοκίμασες με άλλο πρόγραμμα (km, vlc κτλ);
iliaskal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Το σύστημά σου είναι μια χαρά. Μάλλον είναι θέμα προγράμματος.Ποιά έκδοση του PowerDVD έχεις; Ήταν μαζί με το lg ή την κατέβασες εσύ; Μήπως έχει κλειδωμένη την αναπαραγωγή BD σε VC1; Δοκίμασες με άλλο πρόγραμμα (km, vlc κτλ); Αυτη τη στιγμη εχω εγκατεστημενη την εκδοση 9(την κατεβασα).Αλλα στην αρχη που δοκιμασα την εκδοση που ειχε το LG μου εβγαζε ακριβως το ιδιο προβλημα.Εχω εγκαταστησει κ το ANYDVD,εχει να κανει αυτο με το VC1? Αλλο προγραμμα δεν εχω δοκιμασει γιατι πιστευβ οτι ειναι κατι που λυνεται. Μηπως το να συνδεσω με HDMI to HDMI να λυσει το προβλημα?
micos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασε και με KMPlayer ή VLC να δούμε αν εκεί παίζει ή όχι και προχωράμε από εκεί και πέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.