Westcoast Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Με ενδιαφέρει να αγοράσω την DSP έκδοση των windows 7 και θέλω την βοήθεια σας σε ένα θέμα. Ρώτησα σε 3 καταστήματα πληροφορικής αν τα έχω εγκατεστημένα και αργότερα αλλάξω μητρική αν ισχύει το product key για να εγκατασταθούν ξανά. Τα 2 μου είπαν ότι γίνεται και το 1 όχι. Επίσης το amazon.co.uk για την DSP έκδοση αναφέρει Manufacturer's Description Please note: This OEM software is intended for system builders only and cannot be transferred to another PC once it is installed. The purchaser of this software is required to comply with the terms of the System Builder license, including the responsibility of providing all end-user support for the software. Αν δεν γίνεται θα πάρω την Retail έκδοση από το εξωτερικό που είναι πιο φθηνά. Αλλά θέλω να μάθω πρώτα τι ισχύει με την DSP έκδοση.
Agg3los Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 εγω εχω βαλει τετοια xp μια χαρα με πολλαπλες αλλαγες μητρικης,τους λες οτι σου καηκε η παλια και σε αφηνουν..και μετα εκανα μονο τηλ. την ενεργοποιηση....στο e-shop-που δεν πουλανε καν τα retail- μου ειπα οτι ειναι μιαχαρα... βαλε dsp oem πως τα λενε.. και εγω αυτη τη σκεψη ειχα..αλλα το πηρα αποφαση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.