jimarass Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Τι γίνεται ρε παιδιά με το τελωνείο τον τελευταίο καιρό? Τσιμπάει ΚΑΙ τα απλά δέματα από Αμερική (με απλό ταχυδρομείο) και για ποσά πάνω από 22 ευρώ???
quorthon1940 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 χεχεχε δεν πιανομαστε φιλε σαν λαος σε οποιαδηποτε φαση....εγω σκεφτομαι να παραγγειλω ενα βιβλιο απο το Αμερικα που κανει 60 ευρω και φοβαμαι οτι οταν φτασει στο Ελλαντα θα μου ζητησουν αλλα 60 ευρω για κρατησεις,ΦΠΑ,δασμους κλπ κλπ κλπ......Δεν βγαζεις ακρη.σκεψουν να παρει ο αλλος κατι ακριβο,εκει θα του πιασουν τον κ$#@ κανονικα και με τον νομο
Delirium Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Back to the future Προ αμνημονευτων ετων στο τελωνειο απο Αμερικη μου ειχαν κρατησει απλα us comics (Marvel, DC) Και οχι καμμια κουτα -ουτε καν μια δεκαρια τευχη....
liopyr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 To όριο του τελωνείου είναι τα 100€ έχω μια εντύπωση, όχι;
oris_z Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Μόλις προχθές παρέλαβα μπάλα του bowling αξίας 145 $ + 75 $ μεταφορικά, συνολικής αξία 220$ ή 155 € και το μόνο που με χρέωσαν είναι 3€ αποθηκευτικά τελωνείου. Με USPS έγινε η αποστολή και κανονικές τιμές πάνω στα invoices, χωρίς gift / sample ή οτιδήποτε άλλο. my 2 cents
waves Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά μιας και άσχετος με τελωνεία. Εάν κάνω μια παραγγελία από amazon.co.uk -μεγάλο δεματάκι με εξωτερικούς σκληρούς, 2dvd, μια τσάντα λάπτοπ, κάνα ρολογάκι και τίποτα άλλο- παίζει να περάσει από τελωνείο;
censOred Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά μιας και άσχετος με τελωνεία. Εάν κάνω μια παραγγελία από amazon.co.uk -μεγάλο δεματάκι με εξωτερικούς σκληρούς, 2dvd, μια τσάντα λάπτοπ, κάνα ρολογάκι και τίποτα άλλο- παίζει να περάσει από τελωνείο; Η Αγγλία όπως και καθε χωρα της Ευρωπης δεν περνα τελωνείο..
waves Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Sorry για τη χαζή ερώτηση. Ανεξάρτητα από το μέγεθος (οικονομικό και δέματος) της παραγγελίας;
waves Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Θα παραγγείλω ένα οικοπεδάκι τότε Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις.
dark_banishing Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά μιας και άσχετος με τελωνεία. Εάν κάνω μια παραγγελία από amazon.co.uk -μεγάλο δεματάκι με εξωτερικούς σκληρούς, 2dvd, μια τσάντα λάπτοπ, κάνα ρολογάκι και τίποτα άλλο- παίζει να περάσει από τελωνείο; Πρόσεξε γιατί από το αγγλικό άμαζον παίζει να σου έρθουν με φορτιστές που δεν κάνουν για ελλάδα...
pavlaras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μόνο με το αμερικάνικο ταχυδρομείο USPS είναι και φθηνότερο Όλα τα άλλα κουριερ και ειδικά UPS πάνε τελωνείο Προσοχή από εμπειρία UPS ΙΣΟΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ
kosmasgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Ανάλογα. Εγώ την γλίτωσα δύο φορές με UPS. Με κινητό και car audio αξίας 300 ευρώ. Ανάλογα τα κέφια τους απ'ότι έχω καταλάβει.
kostas751 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Έχω αγοράσει πολλές φορές από Αμερική ειδικά από sites που δεν κάνουν αποστολή στην Ελλάδα. Μία πολύ οικονομική λύση για αγορές από Αμερική είναι η http://www.viaddress.com/. Με μηδενική συνδρομή μπορείτε να έχετε μία εικονική διεύθυνση στην Αμερική, να αγοράσετε προϊόντα από sites όπως το amazon, ebay κλπ. Τα προϊόντα αποστέλλονται στο viaddress και στη συνέχεια τα στέλνουν στη διεύθυνση σας στην Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα