Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γίνεται ρε παιδιά με το τελωνείο τον τελευταίο καιρό? Τσιμπάει ΚΑΙ τα απλά δέματα από Αμερική (με απλό ταχυδρομείο) και για ποσά πάνω από 22 ευρώ???

Δημοσ.

χεχεχε δεν πιανομαστε φιλε σαν λαος σε οποιαδηποτε φαση....εγω σκεφτομαι να παραγγειλω ενα βιβλιο απο το Αμερικα που κανει 60 ευρω και φοβαμαι οτι οταν φτασει στο Ελλαντα θα μου ζητησουν αλλα 60 ευρω για κρατησεις,ΦΠΑ,δασμους κλπ κλπ κλπ......Δεν βγαζεις ακρη.σκεψουν να παρει ο αλλος κατι ακριβο,εκει θα του πιασουν τον κ$#@ κανονικα και με τον νομο:lol:

Δημοσ.

Back to the future :shock:

Προ αμνημονευτων ετων στο τελωνειο απο Αμερικη

μου ειχαν κρατησει απλα us comics (Marvel, DC) :mad:

Και οχι καμμια κουτα -ουτε καν μια δεκαρια τευχη....

Δημοσ.

Μόλις προχθές παρέλαβα μπάλα του bowling αξίας 145 $ + 75 $ μεταφορικά, συνολικής αξία 220$ ή 155 € και το μόνο που με χρέωσαν είναι 3€ αποθηκευτικά τελωνείου. Με USPS έγινε η αποστολή και κανονικές τιμές πάνω στα invoices, χωρίς gift / sample ή οτιδήποτε άλλο. my 2 cents

Δημοσ.

Παιδιά μιας και άσχετος με τελωνεία.

Εάν κάνω μια παραγγελία από amazon.co.uk -μεγάλο δεματάκι με εξωτερικούς σκληρούς, 2dvd, μια τσάντα λάπτοπ, κάνα ρολογάκι και τίποτα άλλο- παίζει να περάσει από τελωνείο;

Δημοσ.

Εάν κάνω μια παραγγελία από amazon.co.uk -μεγάλο δεματάκι με εξωτερικούς σκληρούς, 2dvd, μια τσάντα λάπτοπ, κάνα ρολογάκι και τίποτα άλλο- παίζει να περάσει από τελωνείο;

Η Αγγλία όπως και καθε χωρα της Ευρωπης δεν περνα τελωνείο..

Δημοσ.

Πρόσεξε γιατί από το αγγλικό άμαζον παίζει να σου έρθουν με φορτιστές που δεν κάνουν για ελλάδα...

Δημοσ.

Μόνο με το αμερικάνικο ταχυδρομείο USPS είναι και φθηνότερο

Όλα τα άλλα κουριερ και ειδικά UPS πάνε τελωνείο

Προσοχή από εμπειρία UPS ΙΣΟΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ

Δημοσ.

Ανάλογα. Εγώ την γλίτωσα δύο φορές με UPS. Με κινητό και car audio αξίας 300 ευρώ. Ανάλογα τα κέφια τους απ'ότι έχω καταλάβει.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχω αγοράσει πολλές φορές από Αμερική ειδικά από sites που δεν κάνουν αποστολή στην Ελλάδα.

Μία πολύ οικονομική λύση για αγορές από Αμερική είναι η http://www.viaddress.com/. Με μηδενική συνδρομή μπορείτε να έχετε μία εικονική διεύθυνση στην Αμερική, να αγοράσετε προϊόντα από sites όπως το amazon, ebay κλπ. Τα προϊόντα αποστέλλονται στο viaddress και στη συνέχεια τα στέλνουν στη διεύθυνση σας στην Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...