Προς το περιεχόμενο

OpenVpn σε δίκτυο χωρίς Η/Υ!

stilegedessa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάποιες απορίες που παρακαλώ πολύ θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει έστω και με τα λίγα που ίσως ξέρει σχετικά με το OpenVpn.

Εχω λοιπόν ένα ρούτερ σε ένα γραφείο στο οποίο είναι συνδεδεμένη μία συσκευή με δικό της Firmware (δέν εχει υπολογιστές το δίκτυο) και θα ήλεθα να μάθω εάν μπορώ να συνδεθώ κατ΄αρχήν με OpenVpn απο έναν άλλο απομακρυσμένο Η/Υ στο δίκτυο αυτό για να ελέγχω τη συσκευή αυτή.

Σε περίπτωση που είναι εφικτό αυτό, τί ρυθμίσεις πρέπει να κάνω και πώς? :shifty:

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Insomnia Site - Forum. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εξαρτάται από το τί services παρέχει η συσκευή στην οποία αναφέρεσαι. Τρέχει κάποιον embedded VPN server; Δεν παρέχει άλλα services για να «μιλήσεις» μαζί της απ' έξω; Web interface π.χ.; SSH, Telnet ίσως;

Για τσέκαρε το manual της, τί λέει σχετικά... ;

Δημοσ.

Βασικά έχω ένα πρόγραμμα που λειτουργεί ώς εξομοιωτής, απο τη στιγμή που θα συνδεθώ στο Vpn δίκτυο μου το πρόγραμμα εντοπίζει τη συσκευή και έτσι μπορώ να τη διαχειριστώ.

Η πρόκληση που αντιμετωπίζω είναι οτι δέν υπάρχει Η/Υ η κάποιο ρούτερ που να υποστηρίζει Vpn.

Έυχομαι να βοηθάει κάπως αυτό που σας αναφέρω.

Δημοσ.

Μάλιστα, ψιλοκατάλαβα τί παίζει. Δυστυχώς, χωρίς κάποιο μηχάνημα εντός του LAN που να μπορεί να δέχεται VPN connections, δε βλέπω λύση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...