Προς το περιεχόμενο

Αγορα ups...

john4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια και εγω θελω να παρω ενα ups τι προτεινετε?

ειναι για εναν υπολογιστη,μια lcd οθονη 17αρα για την ακριβια ειναι αυτη:accusync lcd72vm,εναν εκτυπωτη hp f4280,και ενα modem:p Αυτα!

Το χτησιμο του υπολογιστη το βλεπετε απο κατω!

Ευχαριστω!

κανείς καμια βοηθεια please!

Δημοσ.
To οτι εχει 8 μπαταριες ειναι τωρα καλο η κακο..?δηλαδη δεν πιστευω να το παρω και μετα να θελουν καποια στιγμη και οι 8 μπαταριες αλλαγη ετσι..??

Από τα γενικά περί ups που γνωρίζω, κάποια στιγμή, μετά από χρόνια, οι μπαταρίες χρειάζονται αλλαγή (όπως και στ αυτοκίνητα εξάλλου).

Δημοσ.
Από τα γενικά περί ups που γνωρίζω, κάποια στιγμή, μετά από χρόνια, οι μπαταρίες χρειάζονται αλλαγή (όπως και στ αυτοκίνητα εξάλλου).

το γνωριζω οτι μετα απο μερικα χρονια οι μπαταριες θελουν αλλαγη,το θεμα αν χρειαστει να τις αλλαξω ολες μαζι θα βγαινει πολυ ακριβα και δεν αξιζει...παιδια ξερει κανεις κατι για αυτο,θα με βοηθουσε πολυ γιατι αυτες τις μερες θελω να παραγγειλω...

Δημοσ.

1) Βρες τι μπαταρίες δέχονται τα συγκεκριμένα ups

2) Δες πόσο κοστίζουν εδώ : http://www.batteries.gr/categories.asp?catid=1223

Υ.Γ. Έχω την εντύπωση πως όποιο 2000VA ups και να πάρεις, το κόστος αντικατάστασης των μπαταριών θα είναι το ίδιο.

Y.Γ. 2 : Εγώ μετά από 4 χρόνια χρήσης του ups μου, ακόμα να αλλάξω τις μπαταρίες του... (βέβαια έχει μειωθεί η παρεχόμενη αυτονομία, αλλά και πάλι είναι υπέρ-αρκετή για τις ανάγκες μου)

Δημοσ.

φιλε ειχα το ιδιο δίλημμα στα ποσα watt ups να πάρω και για να μην κανω πατάτα πηρα μια αμπεροτσιμπιδα και μέτρησα τα Α που τραβάει ολο το γραφειo μου. i7 cpu me sli 275 kai 4 hdd rampage 2 extreme 1000 Corsair

24'' monitor,printer home cinema 5x100watt+150sub,λαμπα γραφείου 2 ασύρματα τηλέφωνα 1 router, φορτιστη μπαταριων.

το PC το έβαλα να τρέχε 3dmark δεν ΞΕΠΕΡΑΣΕ τα 600watt. 580max eftase

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για την βοηθεια...φιλε ahh1 αν τελικα παρω αυτο http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Protection/UPS/APC-BR1500LCDi-UPS-Line-Interactive-1500VA-BR1500LCDi.htm που ειναι 1500va αντι του αλλο που ειναι 2000va θα ειμαι οκ..?

για να μην αντεξει θα πρεπει να δουλεβουν και τα δυο pc σε full load,δηλαδη κατι που δεν γινετε σχεδον ποτε...λογικα αμα δουλεβουν σε idle η και παραπανω θα ειμαι οκ,ετσι..??

γνωριζει καποιος για τα παραπανω,θα με βοηθουσε πολυ και θα προτιμουσα να παρω το apc...!

Δημοσ.

ειναι για εναν υπολογιστη,μια lcd οθονη 17αρα για την ακριβια ειναι αυτη:accusync lcd72vm,εναν εκτυπωτη hp f4280,και ενα modem Αυτα!

Ευχαριστω!

Ρε παιδια δεν ξερει κανενας τι ups πρεπει να παρω?

Σας παρακαλω ρε παιδια ποσα watt πρεπει να ειναι?:-(

please help!

Δημοσ.

και εγω για 1500 παω και 8α εχω και 400watt περισευμα οσο 8ελει εναι ακομα pc σε κατασταση 70%use.

σε κατασταση απλησ λητουργιας (download) μονιτορ off einai στα 230watt me epu

Δημοσ.

εγω δεν ξερω που να καταλιξω τελικα...προτιμω το apc 1500va αλλα απο την αλλη προβληματιζομαι αν δεν αντεξει και τα δυο pc...εσεις παιδια τι λετε??

Δημοσ.
εγω δεν ξερω που να καταλιξω τελικα...προτιμω το apc 1500va αλλα απο την αλλη προβληματιζομαι αν δεν αντεξει και τα δυο pc...εσεις παιδια τι λετε??

καμια βοηθεια στο που να καταλιξω τελικα θα ειμαι ok με το apc 1500 va η να παω σε αλλη μαρκα και περοσσοτερα va..??

Δημοσ.

ειναι για εναν υπολογιστη,μια lcd οθονη 17αρα για την ακριβια ειναι αυτη:accusync lcd72vm,εναν εκτυπωτη hp f4280,και ενα modem Αυτα!

Ευχαριστω!

κανεις δεν ξέρει τι ups πρεπει να παρω?

γυρω στα 100 ευρω αν γινεται να ειναι!:rolleyes:

Σας παρακαλω παιδια κανει συχνες διακοπες ρεύματος και θα μου τα καψει ολα!:cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...