Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ACT με γεύση κανέλα!!! Τα σπάει!!!! και δεν έχει την άθλια καυτερή γεύση του listerine.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=f1y3OfK0HmA&feature=player_embedded[/ame]

έχω χρόνια να το δοκιμάσω...

Εδώ λέει ότι τελικά το listerine δεν είναι επικίνδυνο.

Δημοσ.

το listerine ειδικα αν εχεις piercing στο στομα κανει κακο γιατι ξεραινει το δερμα λογω οινοπνευματος..επισης μετα απο listerine δεν μπορω να φαω για κανα μισαωρο ακομα και το τσιγαρο το κανει σιχαμενο σου αλλαζει την παναγια με λιγα λογια .το hexalen καπως ετσι νομιζω το λενε ειναι καλο οι περισσοτεροι αυτο χρησιμοποιουν εχει απαισια και τρισαθλια γευση και αυτο αλλα κανει καλο ..κανει καλο και σε περιπτωση αφθας κλπ..

Δημοσ.
Κατά την δική μου γνώμη όλα κάνουν την δουλειά τους αλλά δεν νομίζω ότι είναι να τα χρησιμοποιούμε καθημερινώς.

Ακριβώς.Γιατί διαλύει τη μικροχλωρίδα του στόματος και θα γεμίσουν τα δόντια πλάκα.Περισσότερη από το αν δε το χρησιμοποιούσες...

Δημοσ.

Παίδες, μη χρησιμοποιείται στοματικά διαλύματα.

Το μόνο φανταστικό που κάνουν είναι να βάζουν έξτρα φθόριο στο στόμα μας, κάτι που δεν είναι απαραίτητο, καθότι η οδοντόκρεμα έχει όσο φθόριο χρειαζόμαστε. Από την άλλη, είναι καταστροφικά για τη χλωρίδα του στόματος μας (ειδικά το almighty Listerine), αυτή που είναι υπεύθυνη για την καταστροφή των ζημιογόνων μικροβίων που προκαλούν τερηδόνα κτλ.

Στοματικό διάλυμα μπορούμε να χρησιμοποιούμε αντί για πλύσιμο δοντιών και αυτό σε σπάνιες περιπτώσεις, καθότι προφανώς δεν μπορεί να προσφέρει την μηχανική απομάκρυνση των υπολειμμάτων τροφών που είναι εστίες μικροβίων.

Τώρα, αν το σάλιο σας είναι ψόφιο και δεν τα βγάζει πέρα με τα κακά μικρόβια, ίσως θα έπρεπε να χρησιμοποιείτε και 2-3 φορές την εβδομάδα κάποιο συμπλήρωμα. Αλλά αυτό είναι κατά περίπτωση.

Τέλος, ελπίζω να χρησιμοποιείται νήμα, ειδικά αν τα δόντια σας είναι πυκνά, αλλιώς δεν πάτε να βάζετε 30 κιλά Listerine την ημέρα, τα σφραγίσματα δεν τα γλιτώνετε.

Δημοσ.

Τέλος, ελπίζω να χρησιμοποιείται νήμα, ειδικά αν τα δόντια σας είναι πυκνά, αλλιώς δεν πάτε να βάζετε 30 κιλά Listerine την ημέρα, τα σφραγίσματα δεν τα γλιτώνετε.

Αυτό το ρημάδι το νήμα ποτέ δεν το κατάφερα. Είναι και υπερβολικά κολλητά τα δόντια μου και με το ζόρι μπαίνει (και αφού μπει, με το ζόρι ξαναβγαίνει :-( )

Εγώ πάντως listerine βάζω μια φορά τη μέρα, το βράδυ πριν το ύπνο.

Δημοσ.
Ακριβώς.Γιατί διαλύει τη μικροχλωρίδα του στόματος και θα γεμίσουν τα δόντια πλάκα.Περισσότερη από το αν δε το χρησιμοποιούσες...

Παίδες, μη χρησιμοποιείται στοματικά διαλύματα.

Το μόνο φανταστικό που κάνουν είναι να βάζουν έξτρα φθόριο στο στόμα μας, κάτι που δεν είναι απαραίτητο, καθότι η οδοντόκρεμα έχει όσο φθόριο χρειαζόμαστε. Από την άλλη, είναι καταστροφικά για τη χλωρίδα του στόματος μας (ειδικά το almighty Listerine), αυτή που είναι υπεύθυνη για την καταστροφή των ζημιογόνων μικροβίων που προκαλούν τερηδόνα κτλ.

Εγώ πάντως listerine βάζω μια φορά τη μέρα, το βράδυ πριν το ύπνο.

Μα καλά δεν υποτίθεται πως πρέπει να χρησιμοποιούμε διάλυμα κάθε μέρα σε κάθε βούρτσιμα? Οι οδοντίατροι αυτό δεν συνιστούν? Δεν μου είπε ποτέ κανείς ότι κάνουν κακό.

Δημοσ.

Eγώ προτείνω Betadine για γαργάρες! (Betadine gargle mouthwash),στα φαρμακεία.Δεν "καίει" το στόμα όπως το Listerine και τα όμοιά του,καλύτερη γεύση (cherry ή κάτι τέτοιο),αραιώνεται με νερό και προστατεύει από λοιμώξεις.Εχει περιπου 2 ευρώ το φιαλίδιο 240ml.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...