gatokoritso Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Χρησιμοποιούσα στοματικό διάλυμα, και ειδικότερα το συγκεκριμένο της Listerine στοματικό διάλυμα. Κάτι το έντονο "κάψιμο," ποιο καψιμο;μετά τη τρίτη φορά που το χρησιμοποίησα το δεν ένιωθα καψιμο.και παρόλο που δεν το χρησιμοποιώ συχνά δεν με έχει ξανακάψει.πάντως δεν εχω συναντήσει οδοντίατρο που να μου έχει πει να μην χρησιμοποιώ στοματικό διαλύμα.
Porg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μου είχε πει να χρησιμοποιώ οδοντόβουρτσα νούμερο 35 Δεν έχω παρατηρήσει νμ σε οδοντόβουρτσες, βασικά πρώτη φορά το ακούω! Εμένα μου είπε να μη χρησιμοποιώ καθημερινά, μια φορά στις 10 μέρες μόνο και όχι listerine.Είχα πάρει ένα απο φαρμακείο χωρίς αλκοόλη edit: Βρήκα και ένα link: http://www.dentalcenter.gr/faq_mouthwashes.asp#3 2. Πότε είναι απαραίτητη η χρήση στοματικού διαλύματος ; Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένας οδοντίατρος μπορεί να συστήσει την χρήση στοματικού διαλύματος, ως μέρος της καθημερινής στοματικής υγιεινής, ιδιαίτερα σε : • Ασθενείς με υψηλό κίνδυνο περιοδοντικής νόσου και φλεγμονής των ούλων • Ασθενείς που υποβάλλονται σε περιοδοντική θεραπεία ή σε χειρουργική επέμβαση στόματος • Ασθενείς που πάσχουν από ξηροστομία • Ασθενείς που αδυνατούν να εκτελούν τακτική στοματική υγιεινή • Ασθενείς υπό ορθοδοντική θεραπεία • Ασθενείς με επώδυνες ανοικτές πληγές στο εσωτερικό του στόματος • Ασθενείς με προβλήματα του ανοσοποιητικού συστήματος Προσοχή : Δεν συνιστάται για χρήση σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών. Η χρήση στοματικου διαλυματος μπορεί να είναι επιβλαβής, ειδικότερα στην περίπτωση που τα διαλύματα περιέχουν φθόριο ή οινόπνευμα
xreokopia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Σχετικη ερωτηση: Υπαρχουν οδοντοκρεμες σκληρες, μετριες, μαλακες. Ποιες προτιμουμε?
N0tisOO7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Σχετικη ερωτηση: Υπαρχουν οδοντοκρεμες σκληρες, μετριες, μαλακες. Ποιες προτιμουμε? Ανάλογα με την ευαισθησία των ούλων. Κανονικά τις μέτριες για καθημερινή χρήση αν τα ούλα του στόματος είναι υγιή. Την μαλακή, αν τα ούλα ματώνουν εύκολα και την σκληρή όταν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στα δόντια σε εξαιρετικές περιπτώσεις (έντονη κιτρινίλα (να φτάνει το χρυσό), μεγάλος χρόνος καθαρισμού, χαλασμένα μέρη δοντιών) ύστερα από προτροπή του οδοντιάτρου ο οποίος θα δείξει πως πρέπει να χρησιμοποιείται.
partblah1990 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 οι γαργάρες με αλατόνερο κάνουν εξίσου καλή δουλειά ! Τώρα όσο στοματικά διαλλύματα περιέχουν αλκοόλ (που στην πλειοψηφία όλα τους) εχουν κατηγορηθεί για καρκίνο του στόματος..πηγή http://www.dentnews.net/?p=3301
Andreas2 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Στοματικό διάλυμα Korress ή Apivita ή κανένα από iherb ή amazon/uk όπως της ΝOW.
jeanthira7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μία που μιλήσατε για οδοντόβουρτσες... Oral B Triumph 5000 την πήρα από το Amazon πριν από 1 χρόνο και απλά... έχω ξεχάσει τον οδοντίατρο...
xreokopia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Τι πραγμα??? εχεις την ιδια οδοντοβουρτσα 1 χρονο? Δεν εχεις ακουσει οτι πρεπει να αλλαζουν καθε 3 μηνες?
FarCry Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Τι πραγμα??? εχεις την ιδια οδοντοβουρτσα 1 χρονο? Δεν εχεις ακουσει οτι πρεπει να αλλαζουν καθε 3 μηνες? 3? νομιζα 6
jeanthira7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Τι πραγμα??? εχεις την ιδια οδοντοβουρτσα 1 χρονο? Δεν εχεις ακουσει οτι πρεπει να αλλαζουν καθε 3 μηνες? Ηλεκτρική είναι φίλε μου και απλά αλλάζω ανα 3μηνο-5μηνο το βουρτσάκι
palawiaris Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Στοματικό διάλυμα elmex ή meridol.Χωρίς αλκοόλ Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα μόνο philips sonicare -το ακριβό της μοντέλο- και τίποτε άλλο. Πριν είχα braun αλλά τα δόντια μου μάζευαν καφέ λεκέδες από καφέ-τσιγάρο και δεν πολυβοηθούσε η braun. Με την philips σιγά-σιγά ξανακαθαρίζουν τα δόντια,οπότε και δεν μου χρειάζεται γιατρός για καθάρισμα. Την ίδια γνώμη έχει και η γυναίκα μου. Την προτείνω,είναι και Νο1 πρόταση από τους οδοντογιατρούς.
jeanthira7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Στοματικό διάλυμα elmex ή meridol.Χωρίς αλκοόλ Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα μόνο philips sonicare -το ακριβό της μοντέλο- και τίποτε άλλο. Πριν είχα braun αλλά τα δόντια μου μάζευαν καφέ λεκέδες από καφέ-τσιγάρο και δεν πολυβοηθούσε η braun. Με την philips σιγά-σιγά ξανακαθαρίζουν τα δόντια,οπότε και δεν μου χρειάζεται γιατρός για καθάρισμα. Την ίδια γνώμη έχει και η γυναίκα μου. Την προτείνω,είναι και Νο1 πρόταση από τους οδοντογιατρούς. Την δικιά μου 100 ευρώ την πήρα πριν 1 χρόνο από το amazon. Νιώθω πολύ καλύτερα με λιγότερη ανάγκη για οδοντίατρο. Εάν τώρα ο γιατρός μου δει μαυραδάκια τότε μάλλον θα χρειασθεί να δοκιμάσω και την philips. Απλά θα ήθελα λίγο να μου πεις η διαφορά των 2 πού έγγυται... Στην τριβή ή στα βουρτσάκια?
palawiaris Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Θα έλεγα και στα 2. Της φίλιπς μου φαίνεται ότι έχει πιο γρήγορες κινήσεις και έχει καλύτερο σχήμα η βούρτσα για να χώνεται παντού. Είναι όμως και πιο ακριβές από της braun. Αυτή πήρα έχει 2 ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες,2 μαραφέτια για να γεμίζει το ένα με υπέρυθρο καθάρισμα της βούρτσας και μια ανταλακτικιά βούτρσα. <BR>Από τον πρώτο μήνα οι καφέ λεκέδες άρχισαν να υποχωρούν ενώ τώρα μετά από 1 χρόνο σχεδόν φύγανε και οι δύσκολοι.Αυτοί που είναι στους κόπτες από την μέσα μεριά πάνω και κάτω.
ribo7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Καλή χρονιά!! Στοματικό διάλυμα elmex ή meridol.Χωρίς αλκοόλ Φίλε palawiaris από που τα παίρνεις αυτά? Φαρμακεία? Πόσο κάνουν περίπου? Είχα διαβάσει σε άλλο forum να προτιμάμε διαλύματα με chlorexidine (αν το έγραψα σωστά) στα συστατικά και όχι με αλκοόλ. Απλά ένα που είχε chlorexidine στα Hondos Center, έκανε 8-9 ευρώ. Αυτή πήρα έχει 2 ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες,2 μαραφέτια για να γεμίζει το ένα με υπέρυθρο καθάρισμα της βούρτσας και μια ανταλακτικιά βούτρσα. <BR>Από τον πρώτο μήνα οι καφέ λεκέδες άρχισαν να υποχωρούν ενώ τώρα μετά από 1 χρόνο σχεδόν φύγανε και οι δύσκολοι.Αυτοί που είναι στους κόπτες από την μέσα μεριά πάνω και κάτω. 2 ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες γιατί? Αν χρησιμοποιήσεις και την ανταλλακτική βούρτσα, μετά βρίσκεις εύκολα ανταλλακτική ξεχωριστά? Επίσης, οδοντόκρεμα ποια προτείνεις? Thanks!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα