palawiaris Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ribo7 δεν ξέρω τις τιμές στην Ελλάδα.Γερμανία μένω.Πάντως είναι πιο ακριβό από το listerine π.χ.και σε εμάς το πουλάνε στα καλά σουπερ-μαρκετ. Οι οδοντόβουρτσες είναι οικογενειακό σετ,γιαυτό είναι 2.Έχει και σε μονή συσκευασία.Ανταλακτικές βούρτσες αγοράζω από το ebay. Οδοντόκρεμα πάλι meridol χρησιμοποιώ μετά από συμβουλή οδοντίατρου,αλλά δεν έχω δική μου άποψη αν είναι καλή ή όχι.Μου φαίνεται απλά καλή,αλλά εμπιστεύτηκα τον γιατρό και την αγοράζω. Για το διάλυμα ναι είναι καλύτερο από listerine,δεν έχει αλκοόλ και δεν ερεθίζει το στόμα καθόλου. http://www.gaba-dent.de/htm/449/de_DE/Homepage.htm αυτής της εταιρίας είναι πληροφοριακά.Αλλά δεν γνωρίζω αν πουλιούνται στην Ελλάδα.
-nick- Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Τι πραγμα??? εχεις την ιδια οδοντοβουρτσα 1 χρονο? Δεν εχεις ακουσει οτι πρεπει να αλλαζουν καθε 3 μηνες? Lol what
efo355 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Οι κανονικές οδοντοβουρτσες πρέπει να αλλάζουν κάθε ένα με ενάμιση μήνα. Τα βουρτσακια συνήθως έχουν ένδειξη με κάποιο χρώμα που ξεβαφει αν και αυτα δεν πανε πάνω απο 2 μήνες. Στοματικά διάλυματα είναι περιττά για υγιει στόματα.
alan2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Απο οδοντόκρεμα? πιστεύω καλή είναι η colgate baking soda.
adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Γενικα ειμαι της γνωμης να παιρνουμε οδοντοκρεμες διαλυματα και σαμπουαν μονο φαρμακευτικα Οδοντοκρεμα Elgidium + διαλυμα Plakout daily
ribo7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ribo7 δεν ξέρω τις τιμές στην Ελλάδα.Γερμανία μένω.Πάντως είναι πιο ακριβό από το listerine π.χ.και σε εμάς το πουλάνε στα καλά σουπερ-μαρκετ. Οι οδοντόβουρτσες είναι οικογενειακό σετ,γιαυτό είναι 2.Έχει και σε μονή συσκευασία.Ανταλακτικές βούρτσες αγοράζω από το ebay. Επειδή με ψήνει τρελά να πάρω ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, γνωρίζεις τι είδους βουρτσάκι έχει? Εννοώ μαλακό- μέτριο-σκληρό. Επειδή χρησιμοποιώ μαλακή οδοντόβουρτσα επειδή αρζίχουν να υποχορώσουν τα ούλα μου κάπως. Ευχαριστώ!
xreokopia Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ηλεκτρική είναι φίλε μου και απλά αλλάζω ανα 3μηνο-5μηνο το βουρτσάκι Αρα αυτο που λες ειναι πως εαν ειναι ηλεκτρικη η οποιαδηποτε οδοντοβουρτσα τοτε γινεται καλυτερη δουλεια? 3? νομιζα 6 6? νομιζα 9 Παιδια, εαν βουρτσιζεστε 2 φορες καθημερινα, μετα απο 6 ή 9 μηνες η οδοντοβουρτσα σας εχει γινει αχυρο. Εκτος αν βουρτσιζεστε καθε βδομαδα, οποτε φανταζομαι θα διαρκει περισσοτερο
Liverpool89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Και ενα αλλο που πρεπει να προσεξουμε ειναι που βαζουμε την οδοντοβουρτσα μετα.. Εχω διαβασει οτι πρεπει να εχει απο την λεκανη της τουαλετας τουλαχιστον 2 μετρα αποσταση..
adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Και ενα αλλο που πρεπει να προσεξουμε ειναι που βαζουμε την οδοντοβουρτσα μετα.. Εχω διαβασει οτι πρεπει να εχει απο την λεκανη της τουαλετας τουλαχιστον 2 μετρα αποσταση.. Ειχα δει σε μια εκπομπη οτι τα μικροβια οταν τραβαμε το καζανακι φτανουν μεχρι το διπλα δωματιο
palawiaris Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Επειδή με ψήνει τρελά να πάρω ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, γνωρίζεις τι είδους βουρτσάκι έχει? Εννοώ μαλακό- μέτριο-σκληρό. Επειδή χρησιμοποιώ μαλακή οδοντόβουρτσα επειδή αρζίχουν να υποχορώσουν τα ούλα μου κάπως. Ευχαριστώ! Δεν έχω ιδέα φίλε.Και δεν γράφει τίποτε οπότε μάλλον θα είναι κανονικά. Δες και εσύ στο νετ μήπως βρεις κάτι. Philips Sonicare ProResults λέγονται οι βούρτσες του και κυκλοφορούν σε 2 μεγέθη. Πάντως παίδες θα ήθελα να πω ότι πιτσιρικάς δεν πρόσεχα ποτέ τα δόντια μου. Αποτέλεσμα να χάσω 2 τραπεζίτες και αρκετές απονευρώσεις και σφραγίσματα στα πίσω δόντια. Ο γιατρός μου είπε για τα απονευρωμένα δόντια καμιά 10ετία παράταση ζωής μου τα έδινε. Καταλάβαίνοντας τις μαλακίες μου άρχισα να τα προσέχω πάρα πολύ. Για αυτό αγοράζω σχετικά ακριβά προιόντα προστασίας. Πέρασαν καμιά 20 χρόνια από τότε και μπορώ να πω ότι η φθορά είχε σταματήσει τότε που άρχισα με ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες,διαλύματα κτλ.Τα απονευρωμένα δόντια ακόμα τα έχω και είναι όπως και πριν. Αυτή την στιγμή στα 40 μου έχω πολύ καλύτερα δόντια-εννοώ πιο λευκά- και χωρίς να φθείρονται παραπάνω από πολύ περισσότερους της ηλικίας μου.Παρόλο που καπνίζω. Δηλαδή έγινε η ζημιά πιτσιρικάς,αλλά σταμάτησε εκεί. Στον οδοντίατρο έχω να πατήσω 2 χρόνια,αλλά και δεν μου χρειάζεται.Τα παρατηρώ με καθρεπτάκι και δεν βλέπω φθορές.Αλλιώς φυσικά και θα πήγαινα. Οπότε καλή ηλεκτρική οδοντόβουρτσα.Το καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και για την γυναίκα μου.Δεν βλέπουμε φθορές στα δόντια της.
xreokopia Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ειχα δει σε μια εκπομπη οτι τα μικροβια οταν τραβαμε το καζανακι φτανουν μεχρι το διπλα δωματιο Δηλαδη τα μικροβια διαπερνανε τον τοιχο και μπαινουν στο διπλα δωματιο?...
jeanthira7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχω ιδέα φίλε.Και δεν γράφει τίποτε οπότε μάλλον θα είναι κανονικά. Δες και εσύ στο νετ μήπως βρεις κάτι. Philips Sonicare ProResults λέγονται οι βούρτσες του και κυκλοφορούν σε 2 μεγέθη. Πάντως παίδες θα ήθελα να πω ότι πιτσιρικάς δεν πρόσεχα ποτέ τα δόντια μου. Αποτέλεσμα να χάσω 2 τραπεζίτες και αρκετές απονευρώσεις και σφραγίσματα στα πίσω δόντια. Ο γιατρός μου είπε για τα απονευρωμένα δόντια καμιά 10ετία παράταση ζωής μου τα έδινε. Καταλάβαίνοντας τις μαλακίες μου άρχισα να τα προσέχω πάρα πολύ. Για αυτό αγοράζω σχετικά ακριβά προιόντα προστασίας. Πέρασαν καμιά 20 χρόνια από τότε και μπορώ να πω ότι η φθορά είχε σταματήσει τότε που άρχισα με ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες,διαλύματα κτλ.Τα απονευρωμένα δόντια ακόμα τα έχω και είναι όπως και πριν. Αυτή την στιγμή στα 40 μου έχω πολύ καλύτερα δόντια-εννοώ πιο λευκά- και χωρίς να φθείρονται παραπάνω από πολύ περισσότερους της ηλικίας μου.Παρόλο που καπνίζω. Δηλαδή έγινε η ζημιά πιτσιρικάς,αλλά σταμάτησε εκεί. Στον οδοντίατρο έχω να πατήσω 2 χρόνια,αλλά και δεν μου χρειάζεται.Τα παρατηρώ με καθρεπτάκι και δεν βλέπω φθορές.Αλλιώς φυσικά και θα πήγαινα. Οπότε καλή ηλεκτρική οδοντόβουρτσα.Το καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και για την γυναίκα μου.Δεν βλέπουμε φθορές στα δόντια της. Με ένα πρόχειρο look είδα ότι έχει την ίδια τσιμπημένη τιμή με την braun 5000 triumph που αγόρασα πριν από 1 χρόνο. Θα ήταν πλεονεξία να δώσω και 2ο 100ρικό μάλλον... αλλά μπορεί και να το κάνω. Οπως μου τι δώσει... Θα πάω οδοντίατρο και θα μου πει αυτός τι βλέπει... Ιδου και του λόγου το αληθές... http://www.bestcovery.com/phillips-philips-sonicare-flexcare-rechargeable-toothbrush
xreokopia Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Οχι κι ετσι αλλα αν ειναι ανοικτες οι πορτες Συνεπως οταν τραβαμε το καζανακι θα πρεπει να κλεινουμε τη πορτα του διπλανου δωματιου?
ribo7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Με ένα πρόχειρο look είδα ότι έχει την ίδια τσιμπημένη τιμή με την braun 5000 triumph που αγόρασα πριν από 1 χρόνο. Θα ήταν πλεονεξία να δώσω και 2ο 100ρικό μάλλον... αλλά μπορεί και να το κάνω. Οπως μου τι δώσει... Θα πάω οδοντίατρο και θα μου πει αυτός τι βλέπει... Ιδου και του λόγου το αληθές... http://www.bestcovery.com/phillips-philips-sonicare-flexcare-rechargeable-toothbrush Ψήθηκα να αγοράσω την Philips αλλά έχω χαθεί ποια να επιλέξω.. Κοιτάω σε ebay, amazon αλλά έχει πολλούς κωδικούς και δε μπορώ να διακρίνω διαφορές. Από το επίσημο site της Philips, θέλω να διαλέξω ή την Philips Sonicare FlexCare+ (ή την Philips Sonicare FlexCare) οπότε βάζοντας σε ebay, amazon "Philips Sonicare FlexCare+" μου βγάζει πολλούς κωδικούς (Philips Sonicare HX6972/10, Philips HX6995). Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να επιλέξω? Ευχαριστώ! Edit: Καταλήγω σε Philips Sonicare Flexcare+ HX6995/10 , Philips Sonicare HX6972/10 FlexCare+ Επίσης, την προσφορά Sonicare Flexcare SPECIAL LIMITED DOUBLE PACK OFFER να την εμπιστευτώ λέτε? Αξίζει ή θα παίζει τίποτα μούφα? Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2012 από ribo7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα