sofistis09 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ποιο καψιμο;μετά τη τρίτη φορά που το χρησιμοποίησα το δεν ένιωθα καψιμο.και παρόλο που δεν το χρησιμοποιώ συχνά δεν με έχει ξανακάψει.πάντως δεν εχω συναντήσει οδοντίατρο που να μου έχει πει να μην χρησιμοποιώ στοματικό διαλύμα. Σύμφωνοι. Απλά επειδή υπάρχουν πολλά είδη listerine και επειδή συνιστάται να γίνεται η πλύση για 30 δευτερόλεπτα, κάποιοι χρήστες πιθανότατα να το κρατάνε στο στόμα τους και 1 λεπτό και παραπάνω. Επίσης, νομίζω ότι επηρρεάζει τη γεύση. Απλά κάνοντας έρευνα, είδα ότι πολύς κόσμος σταματά να το χρησιμοποιεί γι αυτόν τον λόγο. Σίγουρα όλοι οι οδοντίατροι συνιστούν διάλυμα. Απλά ήθελα να δω τι πιστεύουν κι άλλοι, μιας και έχουν γραφτεί διάφορα.
jeanthira7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Ψήθηκα να αγοράσω την Philips αλλά έχω χαθεί ποια να επιλέξω.. Κοιτάω σε ebay, amazon αλλά έχει πολλούς κωδικούς και δε μπορώ να διακρίνω διαφορές. Από το επίσημο site της Philips, θέλω να διαλέξω ή την Philips Sonicare FlexCare+ (ή την Philips Sonicare FlexCare) οπότε βάζοντας σε ebay, amazon "Philips Sonicare FlexCare+" μου βγάζει πολλούς κωδικούς (Philips Sonicare HX6972/10, Philips HX6995). Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να επιλέξω? Ευχαριστώ! Edit: Καταλήγω σε Philips Sonicare Flexcare+ HX6995/10 , Philips Sonicare HX6972/10 FlexCare+ Επίσης, την προσφορά Sonicare Flexcare SPECIAL LIMITED DOUBLE PACK OFFER να την εμπιστευτώ λέτε? Αξίζει ή θα παίζει τίποτα μούφα? Μπορείς να στείλεις το link για την αγορά? Το βρήκες κάτω από 100 €?
ribo7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Από τα link που έδωσα πιο πάνω, παίζει μόνο το Philips Sonicare HX6972/10 FlexCare+ Rechargeable Toothbrush with UV Sanitiser. Βγαίνει κάπου στα 100Ε. Τα άλλα 2 Links πουλήθηκαν.
Voziniotis-3 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά αποφασίσαμε αν κάνει ή όχι να χρησιμοποιούμε; Και αν είναι ανάλογα την μάρκα πείτε ποιά να παίρνουμε να τελειώνουμε.
dimitrisOP Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 μη αλκοολούχα και οχι για καθημερινή χρήση
Voziniotis-3 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μη αλκοολούχα είναι όσα δεν καίνε; Ωραία έχω βρει ένα της Aim που μαρέσει. Αν όχι κάθε μέρα, κ'αθε πότε τότε;
stamatinho Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δε διαβασα τα προηγουμενα σχολια αλλα οσες φορες εχω κανει με στοματικο διαλυμα μετα εχω ξηροστομια για πολλες ωρες.Με χαλαει αρκετα. Ο οδοντιατρος μου που ρωτησα μου ειπε να κανω αν θελω αλλα 1 φορα στις 10 μερες.
mentoras99 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν παίρνεις αληθεια...Ολα τα χρονια ηξερα οτι πρεπει να χρησιμοποιουμε στοματικο διαλυμα.Τα ιδια λενε (φυσικα?) και οι οδοντιατροι.Βεβαια, δεν λεω ειναι αχρηστα.Αλλα ομως τωρα τελευταια εχουν φτασει στα αυτια μου πληροφοριες οτι μπορει να μην ειναι τελικα και τοσο 'αθωα'.Τα τελευταια χρονια βαζω καθε μερα, τοσο για το καλο των δοντιων, αλλα και γενικα για τη στοματικη κοιλοτητα, υγιεινη, κακοσμια κλπ.Αλλα προβληματιζομαι ομως, μηπως στο μελλον μας πουν οι επιστημονες αλλα, ή μηπως υπαρξει και καμια επιπτωση στην υγεια μας.
Berserk_GR Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Παίδες μία ερώτηση. Επειδή έκανα μία θεραπεία με προσωρινό σφράγισμα και τώρα τελικό, με καίει η γλώσσα μου μάλλον από μικροδιαρροές του φαρμάκου μέσα στο προσωρινό σφράγισμα όταν υπήρχε. Πήρα BETADINE gargle-mouthwash για γαργάρες σαν θεραπεία. Μετά τις γαργάρες, ξεπλένουμε με νερό το στόμα ή απλά το φτύνουμε το φάρμακο και το αφήνουμε έτσι ;;;
iordanis77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Το Lidl εχει ενα διαλυμα, μεγαλο μπουκαλι για 2€... Μηπως ειναι υποπτο? Το Λιστεριν δεν αναγραφει ημεριμηνια ληξης Δεν παίρνεις αληθεια...Ολα τα χρονια ηξερα οτι πρεπει να χρησιμοποιουμε στοματικο διαλυμα.Τα ιδια λενε (φυσικα?) και οι οδοντιατροι.Βεβαια, δεν λεω ειναι αχρηστα.Αλλα ομως τωρα τελευταια εχουν φτασει στα αυτια μου πληροφοριες οτι μπορει να μην ειναι τελικα και τοσο 'αθωα'.Τα τελευταια χρονια βαζω καθε μερα, τοσο για το καλο των δοντιων, αλλα και γενικα για τη στοματικη κοιλοτητα, υγιεινη, κακοσμια κλπ.Αλλα προβληματιζομαι ομως, μηπως στο μελλον μας πουν οι επιστημονες αλλα, ή μηπως υπαρξει και καμια επιπτωση στην υγεια μας. Λενε οι οδοντογιατροι οτι πρεπει να τo χρησιμοποιουμε καθε μερα? Νομιζω οτι οι εταιριες το λενε αυτο.
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Όποιος θέλει ας δοκιμάσει λάδι καρύδας....κάθε μέρα αλλά θέλει 15-20 λεπτά
iordanis77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Και ενα αλλο που πρεπει να προσεξουμε ειναι που βαζουμε την οδοντοβουρτσα μετα.. Εχω διαβασει οτι πρεπει να εχει απο την λεκανη της τουαλετας τουλαχιστον 2 μετρα αποσταση.. Moνο η οδοντοβουρτσα χρειαζεται προστασια απο το καζανακι? Την οδοντοβουρτσα παντως μπορεις να τη κλεινεις (το βουρτσακι) σε πλαστικο θηκακι. Εκτος απ το καζανακι υπαρχει κι αλλος βρωμερος κινδυνος(κατσαριδες).
WorldOfGlass Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Εγω σε οσους οδοντιατρους εχω παει μου χουν πει να χρησιμοποιω καποιο διαλυμα. Γενικα δεν πιστευω πως κανουν καποιο κακο τουλαχιστον σε normal χρηση. Τωρα αν βαζει καποιος 15 φορες την μερα ειναι αλλο θεμα
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Κάπου διάβασα ένα post εδώ που μιλάει για μαλακές μέτριες και σκληρές οδοντόκρεμες. Η σκληρή οδοντόκρεμα ας πούμε κάνει καλύτερη δουλειά στο καθάρισμα έναντι των υπόλοιπων δύο;
Flaoutistas Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Για να τα συνοψίσω όλα. Η στοματική υγιεινή απαιτεί βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα και οδοντικό νήμα κάθε βράδυ. Το στοματικό διάλυμα δεν είναι απαραίτητο, ενώ πολλά στοματικά διαλύματα έχουν κατηγορηθεί για διάφορες παρενέργειες. Μια πολύ γνωστή μάρκα περιέχει βενζοϊκά παράγωγα που είναι εξόχως καρκινογόνος ένωση. Ωστόσο, εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ όταν είναι να πάω σε ραντεβού (ή όταν ξέρω ότι θα φιλήσω) γιατί είναι απόλυτη εγγύηση ότι η αναπνοή θα είναι καθαρή (εκτός και αν έχεις φάει τζατζίκι). Τέλος, αν και δεν είναι της παρούσης αλλά νιώθω την ανάγκη να το αναφέρω, τα ούλα τραυματίζονται ελαφρώς (ακόμα και τα υγιή) από το βούρτσισμα και αν κάποιος έχει κανονίσει πονηρό ραντεβουδάκι να ξέρει δεν είναι απόλυτα ασφαλές το στόμα του για ό,τι προκύψει. Ιδανικά, πρέπει να πλένονται 2 ώρες νωρίτερα το λιγότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα