ratnuhlar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας παιδια. Θελω να συνδεσω το laptop και το iPhone με ad-hoc ωστε αφενος να παιρνει το iPhone ιντερνετ απο το λαπτοπ αλλα αφετερου να βλεπει το ενα το αλλο στο ιδιο δικτυο ωστε να μπορω να χρησιμοποιησω καποια προγραμματα που το απαιτουν αυτο (SSH , Backup κλπ). Εχω καταφερει το πρωτο αλλα μονο με static ip. Επισης προσπαθω να κανω bridge την ασυρματη καρτα του laptop ειτε με το usb δικτυο ειτε με το ethernet του ρουτερ , μηπως και ετσι βλεπει το ενα το αλλο στο ιδιο δικτυο , αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι : " To create a Network Bridge , you must select at least two LAN or High-Speed Internet connections that are not being used by Internet Connection Sharing". Το λαπτοπ εχει WinXP SP3. Ξερει καποιος να βοηθησει ? Ευχαριστω.
blashyrkh+ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 bridge την ασυρματη καρτα δικτυου σημαινει να μεταδιδεις το σημα της αλλου αρα το iphone θα λειτουργει ως repeater???ουτε εγω καταλαβαινω τι λεω ....!!!τι ακριβως θες να κανεις ? αν συνδεθεις στο ιδιο ρουτερ απλα και με τις 2 συσκευες νομιζω εισαι καλυμμενος και με το internet και με την ανταλλαγη αρχειων .επισης μπορεις ισως να εγκαταστησεις και ssh στο iphone για ασφαλεστερη μεταφορα αρχειων...
ratnuhlar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Οκ να το πω αλλιως γιατι ισως δεν το ειπα σωστα. Εχω ενα σταθερο pc , ενα λαπτοπ ,το iPhone και ενα ενσυρματο ρουτερ με 1 ethernet και 1 usb. Θελω να μπαινω στο ιντερνετ απο το iPhone (το εχω καταφερει με static ip με ad-hoc laptop-iphone ) και να ειναι το iPhone και το λαπτοπ στο ιδιο δικτυο για να δουλευει το SSH με το WinSCP(δεν το εχω καταφερει).
achilleashormovas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ωραίος ο παίχτης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (και δεν ειρωνεύομαι έτσι!!!!!!!!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.