rallaki Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 γειά σας σας παρακαλώ θα ήθελα να ρωτήσω για το κινητό sony ericsson w595 μου το έκαναν δώρο αλλά έχει τις λειτουργίες της κοσμοτε όπως ειναι το my view εγώ όμως εχω αλλη εταιρία και μου είπαν απο το σερβις τις ερικσον οτι δεν αλλάζει αυτο επίσης δεν εχει και την επιλογή flash mode αν το λεω σωστά. μπορεί καποιος να με βοηθήσει ?
kosmasgr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Το έχω και γώ το κινητό. Πρέπει να κάνεις debrand το κινητό σου για να φύγει το menu της Cosmote και να μπορέσεις να περάσεις flash menu κλπ. Δες εδώ πώς θα το κάνεις και μετά στα παρακάτω links http://www.se-stuff.net/flash-menus/ http://www.se-stuff.net/help/flash-menu.html για τον τρόπο που θα περάσεις τα flash menus. Εγώ το έκανα και το κινητό είνα σαφώς πιο γρήγορο αφού κάνεις και update μεσω SE Update Service.
rallaki Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω για την απαντηση θα προσπαθησω να το κανω αυτο που μου λες απλα μια απορια τι ειναι το debrand? το εχω δει που το γραφετε αλλα δεν καταλαβαινω τι ειναι και πως γινεται.αρχικα θα κανω τις κινησεις που μου γραφεις για το flash mode και βλεπουμε! και παλι ευχαριστω
rallaki Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 προσπάθησα αλλά τίποτα!!!αρχικά τι είναι το κρυφό μενού και πως παώ εκεί?μετά το αστεράκι * δεν μπορώ να καταλάβω που ειναι τα υπόλοιπα < αυτο το συμβολο για παράδειγμα ,τα κουμπάκια στο τηλέφωνο που με βαζουν στο μενου και που χρησιμέυουν για τις συντομέυσεις δεν μου δίνου το συμβολο <. μετά θα πρεπει να εχω το κινητο μου συνδεδεμένο με τον υπολογιστή μου με το καλώδιο usb σε παρακαλώ θα μπορούσες να με βοηθήσεις? τελος μπήκα στην σελίδα που μου έδωσες για το flash mode αλλα και εκει δεν μπορώ να καταλάβω αν πρέπει να είναι το κινητό μου συνδεδεμένο με τον υπολογιστή και πως θα τα περάσω στο μενού του κινητού όπως μπορείς να καταλάβεις η τεχνολογία και εγώ έχουμε πιαστεί μαλλί με μαλλί!!! αν δεν το καταφέρω μονη μου που μπορώ να πάω ισώς σε καποιο σερβις της ερικσον? αν και μου ειπαν οτι δεν αλλάζει αυτο? βοήθεια:eek:
fun-fun Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 μπορει να απαντησει καπιοσ? εχω κ εγω τομιδιο προβλημα... ευχαριστω
Xristaras12 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 το debrand ειναι η αφαιρεση του λειτουργου απο το κινητο.ΠΧ αν ειναι η συσκευη κοσμοτε της αφαιρει ολα τα λογοτυπα απο το λογισμικο και συμπεριφεται το κινητο σαν κανονικη συσκευη. Επειδη εχω προσπαθησει και εγω στο Κ850 μου να το flashαρω απο το δευτερο λινκ που ειναι στο πανω ποστ κατεβαζεις το a2uploader(το antivirus θα σου βαρεσει με την μια καθως ειναι προγραμμα χακαρισματος)η λυση ειναι η να κλεισεις προσωρινα το antivirus η αν εχεις το kaspersky λεει αναλυτικα τι κανεις. Στην συνεχεια [ame] [/ame] να θες να βαλεις και flash menu κοιτας ολο το βιντεακι(ειναι δυσκολο παντως) και μεγαλη προσοχη καθως αν γινει κανενα λαθος δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να στο φτιαξει η ερικσον και με τι κοστος βεβαια... Εγω το εχω προσπαθησει αλλα δεν μπορω να κατεβασω το προγραμμα καθως δεν λεει το nod32 μου να το αφησει αν και το εχω κλεισει...
orck Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Το debrand εχω καταλαβει τι ειναι. Το flash μενου τι ακριβως κανει; Το συμβολο < και > ειναι το δεξια αριστερα απο τον στογγυλο επιλογεα που εχει το κινητο.
Xristaras12 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 με το flash menu ουσιαστικα αλλαζεις την εμφανιση του μενου.Δεν ξερω αν ειχες δει απο w550i πως ειχε διαφορετικα στυλ μενου με καθε θεμα.Ετσι και γινεται και εδω απλα θελει μια ειδικη διαδικασια ετσι ωστε το κινητο να ''διαβασει'' το θεμα [ame] [/ame] θελω κ εγω να το δοκιμασω αλλα δεν λεει να κατεβει με τιποτα το a2uploader:mad: Μεχρι στιγμης το μονο που εχω καταφερει ειναι να αλλαξω το χρωμα του πληκτρολογιου μου απο ασπρο σε μπλε(offtopic) @kosmasgr εχεις βαλει και flash menu;
orck Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ειδα το βιντεακι και μαλλον καταλαβα, ειχα το W595 απο την Cosmote. Και πριν αφαιρεσω το Cosmote μπορουσα να κατεβασω αρχεια δωρεαν με διαφορα theme μεσα. Οταν τα ενεργοποιουσα αλλαζε το μενου αναλογα το θεμα. Δεν ειμαι σιγουρος τι περισσοτερο θα εχω τωρα που ειναι unbrand. Το χρωμα πληκτρολογιου, τι εννοεις;
Xristaras12 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Το χρωμα πληκτρολογιου, τι εννοεις; Απλα οτι εχω κανει μοντιφα και πλεον ειναι μπλε απο ασπρο...κοστος 5,30 ευρω [ame]http://www.youtube.com/watch?v=J0Z-a-l-jaE[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.