Mystrider Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα, Προσπαθώ να κάνω ενα DVD με κεφάλαια, εφέ κλπ απο αρχεία βίντεο της cameras μου, χρησιμοποιούσα ώς τώρα το Windows movie maker που τελικά δεν έχει ικανοποιητική ανάλυση βίντεο, το ίδιο πιστεύω κ για το Nero Vision, όλα τα βίντεο μου βγαίνουν κάπως θολά κ με κακή ποιότητα στη μέγιστη δυνατή ανάλυση εγγραφής της κάμερας όπως κ στη μέγιστη ανάλυση κωδικοποίησης του βίντεο αυτών των προγραμμάτων, αντίθετα όταν παίζουν τα βίντεο στον Windows Media Player φαίνονται πολύ καλύτερα κ πιό ζωντανα. Δεν ξέρω αν ρίχνει την ανάλυση τόσο πολύ το μέγεθος δεδομένων της ταινίας που εγγράφεται στο DVD αν και μου λέει ποιότητα βίντεο 100%. Ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιο σχετικό add on για τον Windows Media Player που να επιτρέπει να κάνει ταινία βίντεο? Αν όχι έχει να μου προτείνει κανείς κάποιο πρόγραμμα δημιουργίας ταινιών με αποτέλεσμα καλής ποιότητας? Ευχαριστώ!
sakafias Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ρίξε μια ματια στο pinnacle. To έχω δουλεψει και είναι πολύ καλό.
Mystrider Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ρίξε μια ματια στο pinnacle. To έχω δουλεψει και είναι πολύ καλό. Φένεται πολύ καλό όντως, θα το τσακάρω κ θα σου πώ, ευχαριστώ
Mystrider Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ρίξε μια ματια στο pinnacle. To έχω δουλεψει και είναι πολύ καλό. Το εγκατέστησα, πολύ καλό σαν πρόγραμμα όμως πάλι στην προεπισκόπηση του βίντεο πάνω δεξιά σε full screen παίζει με πολύ κατώτερη ποιότητα συγκριτικά με οταν παίζει στο Windows Media Player full screen, κ έχω κ ανεβάσει κ απ'το Video preferences την ανάλυση του preview στο Best, γιατι ρε να πάρει κατεβάζουν τη ποιότητα τόσο πολύ, δεν ρυθμίζω κάτι σωστα μήπως?
parsifal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Η ποιότητα του preview (ακόμη και στο maximum) δεν είναι απαραίτητα αυτή που θα πάρεις αν κάνεις export το project σου στην τελική μορφή που θέλεις.
Mystrider Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Η ποιότητα του preview (ακόμη και στο maximum) δεν είναι απαραίτητα αυτή που θα πάρεις αν κάνεις export το project σου στην τελική μορφή που θέλεις. Λές ε, θα το δοκιμάσω αν είναι, πάντως να παίζει τόσο ποιοτικά τα βίντεο το Windows Media Player και να μη μπορείς να τα κάνεις ταινία σε άλλα προγράμματα με καλή ποιότητα ειναι πολύ εκνευριστικο
pp6210 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 εγώ χρησιμοποιώ χρόνια το Ulead Video Studio (τώρα νομίζω λέγεται Adobe Video Studio), από την έκδοση 7 μέχρι και την 10 σήμερα, και είμαι πολύ ευχαριστημένος (δεν είμαι super video editor βέβαια). Προσωπικά το θεώρησα ευκολότερο από το pinaccle πριν από 2-3 χρόνια που το έψαχνα, και σου δίνει τη δυνατότητα στο τέλος να παράξεις video σε ότι φορμάτ θέλεις, ακόμα και mp4 για mobile devices - έφτιαξα βιντεάκι του μπέμπη για το κινητό σαν καλός χαζομπαμπάς!!! Γενικά ισχύει το οτι το preview δεν έχει την ποιότητα του τελικού, και επίσης έχει σημασία και τα codecs που υπάρχουν για να καταλάβουν το input... Φτιάξε ένα τεστ project και δοκίμασε να παίξεις με τις ρυθμίσεις, μην πάιξεις απευθείας με τις default.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.