monoxromos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Αγαπητοί φιλοι θλεω μια βοήθεια. Εχω 4 υπολογιστες windows XP pro.Η δουλεια τους εχει σχεση με τον ήχο αποκλειστικα. Σε ολους εχουμε προγραμμα εγγραφης ηχου το cool edit μια παλια αλλα τοσο ευχρηστη εκδοση νομιζω το 2.0. Κυκλοφορει εδω και μερικα χρονια αλλα ειναι απλη πολυ καλή.Προχτες κατι εγινε στον ενα υπολογιστη και ξαναπερασα τα windows ,τις καρτες ήχου και αλλα προγραμματα οπως το inamp κλπ.Λοιπον με εκπληξη διαπιστωσα οτι δεν εγκαθιστουσε ή μαλλον δεν λειτουργουσε γιατι ειναι στην επιφανεια κανονικα το ανοιγω παει να σεταριστει και στο τελος χανεται το cool.Λιγο πριν το τελος της εγκαταστασης ελεγε κατι για φακελους TEMP τοσο στον C οσο και τον D δισκους.Kαι εκλεινε το προγραμμα cool.Δεν μορω να καταλαβω τι συμβαινει βεβαια λεει αναφορα σφαλματος αλλα δεν μπορω να καταλαβω τιποτα.Σε ολους τους αλλους λειτουργει θαυμασια σε αυτον τιποτα.Αν δεν εδωσα καθαρη εικονα του προβληματος μπορω να σας στειλω και τα στοιχεια του σφαλματος. σας ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοήθεια σας.
Xdanger Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 μήπως δεν έχουν χώρο οι δίσκοι? στείλε και τα στοιχεία για να καταλάβουμε καλύτερα. έχουν βγει και καινούργιες εκδόσεις του προγράμματος αλλά έχει αλάξει όνομα γιατί το πείρε η adobe http://www.adobe.com/products/audition/
monoxromos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 καταφερα να αναρτησω την εικονα θα δειτε τι ακριβως γραφει,αρχικα προειδοποιει οτι υπηρξε ενα προβλημα και θα τερματισθει το προγραμμα. περιμενω τη βοηθεια σας γιατι θα ειναι ωδυνηρο για μενα να ξανακανω format και επαναγκατασταση τοσων προγραμματων. σας ευχαριστω πολυ
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Αμ δε που κατάφερες να αναρτήσεις εικόνα. Δεν μπορείς να κάνεις copy-paste το path της εικόνας στο ImagaTag. Θα πρέπει να την ανεβάσεις σε έναν image server, πχ www.tinypic.com και θα κάνεις copy-paste το λίνκ που θα σου δώσουν για forums. Κατά τ' άλλα, το πρόγραμμα το έχω δουλέψει αρκετά και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δοκίμασες να το απεγκαταστήσεις και να το βάλεις ξανά από την αρχή;
monoxromos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δυστυχως το έσβησα γιατι δεν μπορουσα να λυσω το προβλημα και με το ACRONIS εκανα επαναφορα ενος προγενεστερου backup .Εγω ομως εκανα format ιατι ο υπολογιστης μου ανοιγε πολυ αργα καποια αρχεια και αυτο ειχε βελτιωθει με την επανεγκατασταση των windows,τωρα με την επαναφορα μου δουλευει μεν το cool αλλα παλι αργα ανοιγουν τα αρχεια και αν ειχε και καποιο κρυφο ιο πιστευω μαζι με το συστημα επανεφερε κι αυτον. θελω να ξαναπερασω τα windows αλλα το cool με προβληματιζει και κουραστικο ειναι να ξαναπερναω ολους τους drivers,προγραμματων και καρτων ήχου κλπ. Εν κατακλειδι αν θυμαμαι καλα το προβλημα στο cool αρχιζε οταν τελειωνε η εγκαταστση και μου ζητουσε να επικυρωσω κατι στο TEMP του δισκου C και του δισκου D.Μολις το εκανα αυτο εκλεινε το cool. Αυτα και σε ευχαριστω για την υπομονη σου.
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό που σου ζητάει το Cool Edit στο τέλος του setup είναι να αποδεχτείς τον δίσκο όπου θα δημιουργούνται τα προσωρινά αρχεία. Δεν είναι κάτι φοβερό και ότι και να επιλέξεις μπορείς να το αλλάξεις μέσα από το πρόγραμμα (αλλά εσένα δεν σου φορτώνει).
monoxromos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο μαλλον συμβαινει αλλα δεν βρισκω λυση,προτεινεις κατι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.