Προς το περιεχόμενο

Καταργηση Drivers απο Δευτερο Σκληρο

Rocco2K10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

αλλαξα μητρικη και επεξεργαστη αλλα κρατησα τον ιδιο σκληρο.

Το αποτελεσμα ειναι να παιρνω την μπλε οθονη μολις bootαρει τα Windows (XP) και να κανει μονο του reset. Και ξανα απο την αρχη!

Απότι καταλαβα μαλλον ψαχνει τα drivers της παλιας μητρικης, δε βρησκει το chip και γιαυτο το κανει.

Εβαλα εναν αλλο σκληρο σαν πρωτο με λειτουργικο Windows 7 και εβαλα τον παλιο μου σαν δευτερο ωστε να εγκαταστησω σε αυτον τους drivers της καινουργιας μητρικης και να σβησω της παλιας.

Της καινουργιας κανουν αυτοματο install σαυτον που βρισκουν το λειτουργικο, δηλαδη στον καινουργιο που δεν το θελω. δεν εχει επιλογη σε ποιον να τα εγκαταστησω!

Βρηκα ενα προγραμμα Driver Magician που ομως βρησκει τους drivers και αυτο στον σκληρο που τρεχει και οχι στον δευτερο.

Τι μπορω να κανω? Δε θελω να κανω format τον σκληρο μου!

Ευχαριστω

Δημοσ.

Γενικά προτείνεται επανεγκατάσταση λειτουργικού σε τέτοιες περιπτώσεις (αν και δε χρειάζεται πάντα).

Αν ξεκινήσεις τον υπολογιστή μόνο με τον σκληρό των XP πάνω και μπεις σε safe mode, υπάρχει πρόβλημα; Από κει δε μπορείς να κάνεις install/uninstall τους drivers που θες;

Δημοσ.
Γενικά προτείνεται επανεγκατάσταση λειτουργικού σε τέτοιες περιπτώσεις (αν και δε χρειάζεται πάντα).

Αν ξεκινήσεις τον υπολογιστή μόνο με τον σκληρό των XP πάνω και μπεις σε safe mode, υπάρχει πρόβλημα; Από κει δε μπορείς να κάνεις install/uninstall τους drivers που θες;

Καταφερα και μπηκα σε safemode αλλα μου λεει οτι η εγκατασταση των windows δε μπορει να γινει σε safemode και κανει reset!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...