Προς το περιεχόμενο

Πιστοποιηση Cisco

james_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μονο με CCNA δεν κανεις τιποτα. οπως ειπε και ο φιλος παραπανω, θελεις πολλα πραγματα ακομη και ΦΥΣΙΚΑ εργασιακη εμπειρια...

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χοντρικα ρωτησα παιδια. καλα κανετε και τα λετε και εχετε δικιο. σε 2 μηνες μπαινω στον 3ο χρονο στην εταιρια πληροφορικης που ειμαι και επειδη δε το χρηματοδοτουν θα το παρω και θα φυγω γιατι τα πραγματα δεν πανε καλα. απλα δεν εχω ψαξει τι ζητανε εξω. οταν ηρθα ηταν επειδη ακομα δεν ειχε σκασει η κριση και εψαχναν ατομα (απο ιεκ ειμαι).

Δημοσ.

το CCNA σου προσφερει entry level γνωσεις σε δικτυακα θεματα.. αν σκοπευεις να ασχοληθεις με το networking βουρ στον πατσα για περισσοτερα πραγματα!

Δημοσ.
το CCNA σου προσφερει entry level γνωσεις σε δικτυακα θεματα.. αν σκοπευεις να ασχοληθεις με το networking βουρ στον πατσα για περισσοτερα πραγματα!

+1

Όπως τα λέει ο rabican. Το ccna είναι entry level πτυχίο για τα δίκτυα.

Σίγουρα σου δίνει κάποιες καλές γνώσεις για δίκτυα αλλά δεν είναι αρκετό για να εργαστείς στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και σίγουρα δεν αποδεικνύει ότι μπορείς επαρκώς να δουλέψεις "μηχανάκια" της cisco, ειδικά σε σύνθετα δίκτυα.

Είναι μια καλή αρχή, αλλά για τον τομέα των τηλεπικοινωνιών/δικτύων πρέπει να προχωρήσεις παραπάνω (π.χ. CCNP, CCSP κλπ).

Αν θες να ασχοληθείς σε μία εταιρεία ώς μηχανογράφος π.χ. τότε είναι καλό χαρτί και νομίζω αρκετό αν συνδυάζεται όμως με γνώσεις διαχείρισης servers κλπ. Σε αυτή την περίπτωση δλδ μπορείς να έχεις CCNA και κάποια πιστοποίηση π.χ. της Microsoft MCSA/MCSE κλπ.

Σε κάθε περίπτωση ξαναλέω ότι τα πτυχία από μόνα τους δεν είναι αρκετά.

Φιλικά πάντα.

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση πάντως να μπορει να δώσει κανεις το ccna αυτοδιδακτος και απλά να πληρωσει το χαρτοσημο για την εξεταση και μόνο;;

Δημοσ.

φυσικα. ειδικα αν εχει εμπειρια στο χωρο του networking, παιρνει το certification guide, διαβαζει και για δικλιδα ασφαλειας παιρνει και τα τεστακια της Pass4Sure και δινει. κατα 99% θα το περασει ΕΦΟΣΟΝ εχει διαβασει. δεν ειναι δυσκολο να παρεις το χαρτι.

Δημοσ.

εχω δει δεκαδες torrents για αυτοδιδασκαλια απο ccna και πανω για αυτο ρωτάω.

ο τοπος και ο χρονος εξετασης ομως απο ποιον καθοριζονται;

η ελληνοαμερικανικη ενωση εχει καμια σχέση;

Δημοσ.

τοπος: εξεταστικα κεντρα pearsons VUE (πχ Ελληνοαμερικανικη ενωση)

χρονος: το καθοριζεις εσυ σε συνεννοηση με το εξεταστικο κεντρο.

υπαρχουν και αλλα εκτος της hau παντως...

Δημοσ.

χρονος: το καθοριζεις εσυ σε συνεννοηση με το εξεταστικο κεντρο.

α εγω νομιζα οτι οι εξετασεις γινονται 2 φορες τον χρονο πχ, μια τον φ8ινοπωρο και μια την ανοιξη, δεν ηξερα οτι μπορεις να δηλωσεις εσυ μερα εξετασης..

Δημοσ.

o μονος περιορισμος υπαρχει στην επανεξεταση (αν ω μη γενοιτο κοπεις), οποτε πρεπει να περασουν 15 μερες αν θυμαμαι καλα για να ξαναδωσεις.. αλλα αυτα μακρυα απο εμας! με την πρωτη να το παρεις...

Δημοσ.

οκ ευχαριστώ για την ενημερωση!

κατι τελευταιο, μηπως γνωριζεις το κοστος για την εισοδο στις εξετασεις ως αυτοδιδακτος;

Δημοσ.

ειλικρινα δεν το θυμαμαι. το 2005 που ειχα δωσει για CCNA intro και ICND ειχα παρει και εκπτωτικο voucher και ειχα δωσει 70 ευρω για το καθενα.. κατι τετοιο. ποσο κανει τωρα δεν εχω ιδεα. παρε τηλ σε καποιο εξεταστικο κεντρο να σου πουν τιμες. 150-160 ευρω πιστευω θα ειναι η λιγο παραπανω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...