dhmak Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά αντί να πέφτουν οι τιμές ανεβένουν ;; Και πιστέυω με το πέρασμα των χρόνων αυτού του είδους τα πτυχία, γίνονται πιό δημοφιλή. Οπότε αφού θα υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση λογικό δεν θα ήταν να υποχωρεί η τιμή τους. Ά ρε όλα στο βομό του κέρδους, ακόμα και η γνώση που δέν έπρεπε να ήταν εμπόρευμα, γιατι δέν είναι κτήμα κανενός λαμόγιου και υπο αυτήν την έννοια την ευτελίζουν.
telegamesvg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραια και καλα ολες αυτες οι πιστοποιησεις-πτυχια , αλλα απο δουλεια υπαρχει ? και αν υπαρχει ειναι καλα αμοιβομενη ? Εχω τον γιο μου που ενδιαφερεται για το αντικειμενο και θα ηθελα να μαθω περισσοτερα. Υπαρχει λογος να παει κανεις ΙΕΚ , και αν ναι ποιο ειναι καλο ΙΕΚ για αυτη την ειδικοτητα . Μηπως μετραει στην αγορα εργασιας καποιο πτυχιο απο κολλεγιο ή μηπως επειδη ειμαστε στην Ελλαδα δεν μετραει τιποτα?
euklidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραια και καλα ολες αυτες οι πιστοποιησεις-πτυχια , αλλα απο δουλεια υπαρχει ? και αν υπαρχει ειναι καλα αμοιβομενη ? Εχω τον γιο μου που ενδιαφερεται για το αντικειμενο και θα ηθελα να μαθω περισσοτερα. Υπαρχει λογος να παει κανεις ΙΕΚ , και αν ναι ποιο ειναι καλο ΙΕΚ για αυτη την ειδικοτητα . Μηπως μετραει στην αγορα εργασιας καποιο πτυχιο απο κολλεγιο ή μηπως επειδη ειμαστε στην Ελλαδα δεν μετραει τιποτα? Γενικα μετρανε αυτες οι πιστοποιησεις αλλα καλο θα ηταν να κολλησουν πανω σε ενα πτυχιο απο ΑΕΙ - ΤΕΙ
Rabican Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις περισσοτερες αγγελιες που ζητανε ατομα με πιστοποιησεις cisco σε καποιο σημειο θα λεει "πτυχιο απο ΑΕΙ η ΤΕΙ στον τομεα".. μονο 1-2 ειχα δει που δεν ηθελαν πτυχιο και ζητουσαν απλα cisco engineers.
euklidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Γενικα το θεμα ειναι να εχεις προυπηρεσια και μια καλη συστατικη επιστολη. Αν εχεις cisco και προυπηρεσια δεν χρειαζεται κατι αλλο. Το θεμα ειναι να καταφερεισ να αποκτησεις την προυπηρεσια ---------- Προσθήκη στις 19:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:24 ---------- Παντως αν δει κανεις την υλη των δικτυων στην σχολη ειναι απο τα curriculum της cisco ενα μικρο μερος.
lambroukos13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Γενικα το θεμα ειναι να εχεις προυπηρεσια και μια καλη συστατικη επιστολη. Αν εχεις cisco και προυπηρεσια δεν χρειαζεται κατι αλλο. Το θεμα ειναι να καταφερεισ να αποκτησεις την προυπηρεσια ---------- Προσθήκη στις 19:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:24 ---------- Παντως αν δει κανεις την υλη των δικτυων στην σχολη ειναι απο τα curriculum της cisco ενα μικρο μερος. +1 μονο με προυπηρεσια βρισκεις ανετα δουλεια.....ξεκινας απο καπου χαμηλα και σιγα σιγα ανεβαινεις...ειμαι σε αυτη ακριβως την φαση με πτυχιο ΑΕΙ,μαστερ,ccna χωρις ομως προυπηρεσια και ψαννω εστω και μια χαμηλη θεση του τυπου 1st-2nd level support αλλα μεχρι τωρα τζιφος! ελληνικη πραγματικοτητα δυστυχως......
euklidis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 +1 μονο με προυπηρεσια βρισκεις ανετα δουλεια.....ξεκινας απο καπου χαμηλα και σιγα σιγα ανεβαινεις...ειμαι σε αυτη ακριβως την φαση με πτυχιο ΑΕΙ,μαστερ,ccna χωρις ομως προυπηρεσια και ψαννω εστω και μια χαμηλη θεση του τυπου 1st-2nd level support αλλα μεχρι τωρα τζιφος! ελληνικη πραγματικοτητα δυστυχως...... Eγω ευτυχως ειμαι IT admin σε καποιον δημο με συμβαση και μου δινει το + της προυπηρεσιας, και μιας και εχει γινει αρκετη δουλεια εκει σε σχεση με αυτα που βρηκα, εχω και πολλες συστατικες επιστολες
mentoras99 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ενδιαφερομαι για το Cisco IT Essentials. Θελω να βρω υλικο απο το internet(tests, βιβλιο, κλπ) και να παω να δωσω την εξεταση. Το εχει δωσει κανεις να μου πει ποσο κοστιζει η εξεταση, αν ειναι δυσκολα κλπ? --- Βεβαια, για αλλα exams πληροφορικης, εχω βρει ακομη και ετοιμες απαντησεις για τα tests που τρεχουν τα εξεταστικα κεντρα, αλλα για το συγκεκριμενο, οχι ακομη, δεν εχω βρει κατι...
euklidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ενδιαφερομαι για το Cisco IT Essentials.Θελω να βρω υλικο απο το internet(tests, βιβλιο, κλπ) και να παω να δωσω την εξεταση. Το εχει δωσει κανεις να μου πει ποσο κοστιζει η εξεταση, αν ειναι δυσκολα κλπ? --- Βεβαια, για αλλα exams πληροφορικης, εχω βρει ακομη και ετοιμες απαντησεις για τα tests που τρεχουν τα εξεταστικα κεντρα, αλλα για το συγκεκριμενο, οχι ακομη, δεν εχω βρει κατι... Ποιο το νοημα να πας με τις απαντησεις και να μην ξερεις την τυφλα σου; Το IT Essentials δεν ειναι ασχημο αλλα δεν ειναι και CCNA - CCNP
mentoras99 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω δει κατι tests που τρεχουνε σε flash περιβαλλον, και κανεις drag n drop εξαρτηματα για συναρμολογησεις εναν υπολογιστη. Ετσι ειναι στο πραγματικο τεστ για IT essentials?
alquiii Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Αν σκεφτεσαι να δωσεις για καποιο CISCO πτυψιο πανε για το CCNA. Σχετικα ευκολο και το ζητανε αρκετες εταιρειες. Οτιδηποτε κατωτερο ΔΕΝ αξιζει.
Rabican Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 εσχατως και το CCNA αντιμετωπιζεται ως κατι κοινοτυπο! πλεον ζητανε απο CCNP πολλες, η CCNA αλλα με 3-4 χρονια προυπηρεσιας τουλαχιστον...!
mentoras99 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια, το θελω απλα για να μπει στο βιογραφικο μου, οχι οτι περιμενω οτι χαρις στο IT essentials θα βρω καμια δουλεια! Ενα χαρτι ακομη, τιποτε αλλο. Το εχει παρει κανεις το IT essentials ή οχι?
alquiii Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Γνωμη μου οτι δεν θα σε βοηθησει ειδικα στον ιδιωτικο τομεα, οπου εκει για μενα δεν εχει σημασι τα χαρτια αλλα τι μπορει να προσφερεις σε μια εταιρεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.