Προς το περιεχόμενο

Πιστοποιηση Cisco

james_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρη μπορεις να βρεις την υλη και να καθισεις να διαβασεις μονος σου. οπως κανω και εγω και οπως εκαναν και πολλοι αλλοι και μου το προτιναν... εκτος αν εχεις χρονο και χρημα :-)

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ερώτηση (ίσως λίγο χαζή αλλά μόλις ξεκίνησα να ασχολούμαι με το σπορ, οπότε ας μου την επιτρέψετε):

υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο CCNA lab (σε σχετικά λογικά λεφτά, ας πούμε γύρω στα 500-1000 ευρώ) το οποιο να προτείνεται γενικώς για εξάσκηση πάνω στο αντικείμενο? Έριξα μια ματιά στο ebay αλλά ο καθένας φτιάχνει δικές του συνθέσεις.

Δημοσ.

κοιτα με 2-3 ρουτερακια και 2-3 σουιτσακια νομιζω εισαι κομπλε για τα λαμπς του CCNA...

ΥΓ: 3500παει το μαλλι @ hau.gr!

Δημοσ.

Σαν πλήθος μηχανημάτων κάτι τέτοιο σκέφτομαι και εγώ. Υπάρχει κάποια πρόταση σχετικά με τα μοντέλα τους? Όσο φθηνότερα, τόσο καλύτερα (και μεταχειρισμένα ακόμα καλύτερα).

Δημοσ.

επειδη το CCNA το ειχα κανει το 2005, ver 3.1, οποτε μας εκαναν και τα 2600 ρουτερακια, δεν ξερω τι παιζει με την υλη πλεον. καλυτερα να μας πει καποιος πιο σχετικος, πιο updated!

Δημοσ.
επειδη το CCNA το ειχα κανει το 2005, ver 3.1, οποτε μας εκαναν και τα 2600 ρουτερακια, δεν ξερω τι παιζει με την υλη πλεον. καλυτερα να μας πει καποιος πιο σχετικος, πιο updated!

Για το ccna ειναι μια χαρα τα 2600... απλα κατα τη γνωμη μου ειναι αν θες να συνεχισεις να στησεις ενα ccnp lab που θα βγαλει ανετα το και το ccna.

Δημοσ.

Καλώς, δεν είχα σκεφτεί την περίπτωση του CCNP lab, θα το κοιτάξω κι αυτό.

---------- Προσθήκη στις 16:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:46 ----------

Για παράδειγμα κάτι σαν αυτό λέει τίποτα?

http://viewitem.eim.ebay.gr/CISCO_3x_2620_ROUTERS_2x3524_CCNA_CCNP_READY_TO_USE_LAB/140435948722/item

(μην το πάρετε τοις μετρητοίς, το αναφέρω σαν υπόδειγμα, στην τελική ίσως να αγοράσω τα μηχανάκια ξεχωριστά μόνος μου)

Δημοσ.
Καλώς, δεν είχα σκεφτεί την περίπτωση του CCNP lab, θα το κοιτάξω κι αυτό.

---------- Προσθήκη στις 16:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:46 ----------

Για παράδειγμα κάτι σαν αυτό λέει τίποτα?

http://viewitem.eim.ebay.gr/CISCO_3x_2620_ROUTERS_2x3524_CCNA_CCNP_READY_TO_USE_LAB/140435948722/item

(μην το πάρετε τοις μετρητοίς, το αναφέρω σαν υπόδειγμα, στην τελική ίσως να αγοράσω τα μηχανάκια ξεχωριστά μόνος μου)

Μόνα τους θες πάνω από 6000 ευρώ για καινούρια και γύρω στα 2000 μεταχειρισμένα...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

μια χαρα ειναι.. κριμα που τα 2600 δεν παιρνουν ADSL2+ interface να αντικαθιστουσες και το ρουτερακι της DSL σου με ενα απο δαυτα..

τα Layer3 switch ολα τα λεφτα... σαν να εχεις 5 ρουτερακια θα ειναι...

Δημοσ.

[/color]Για παράδειγμα κάτι σαν αυτό λέει τίποτα?

επειδη σκεφτομαι και εγω για CCNA μονος μου (μιας και τελειωνω δικτυάς) ειναι κομπλε αυτο το σετακι και για CCNA kai gia CCNP ?

ρωταω γιατι φαινεται πολυ φτηνο.

Δημοσ.

ερώτηση :θελει να δώσει η κοπέλα μου για ccna η οποια εχει γνωσεις αγγλικων πολυ καλες , αλλα δεν εχει καποιο πτυχιο αγγλικων στα χερια της

μπορεί να πάρει μερος στις εξετάσεις;

ή είναι προαπαιτούμενο καποιο πτυχίο αγγλικης;

Δημοσ.
ερώτηση :θελει να δώσει η κοπέλα μου για ccna η οποια εχει γνωσεις αγγλικων πολυ καλες , αλλα δεν εχει καποιο πτυχιο αγγλικων στα χερια της

μπορεί να πάρει μερος στις εξετάσεις;

ή είναι προαπαιτούμενο καποιο πτυχίο αγγλικης;

Δεν ειναι προαπαιτουμενο... Δινει κανονικα...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδες και εγω ενδιαφερομαι για την πιστοποιηση CISCO CCNA και εχω διαβασει πολλα threads και στο insomnia και αλλου για να δω τι γινεται.

Τελικα αποφασισα να το δωσω διαβαζοντας μονος μου.

Question 1

Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι απο ατομα που το πηραν μονοι τους ποσο καιρο τους πηρε?( σε ωρες διαβασματος&πειραματισμου )

Πχ σας πηρε 15 ωρες διαβασμα&πειρ. την εβδομαδα?

Γιατι θα εχω και πτυχιακη μαζι και αναρωτιομουν αν μπορεσω να τα καταφερω. (ισως βοηθησει και καπως στην πτυχιακη αν και οχι πολυ πιστευω):-)

Q2

Ποσα tests κανατε στο τελος περιπου?

(Αν εχετε καποιο λινκ για offline tests καλοδεχουμενο)

Q3

Επισης ειμαι τελειοφοιτος σε ΑΕΙ οπου ειναι network oriented.

Οπου εχουμε μπολικα μαθηματα με Δικτυα(δε συμπεριλαμβανω τα ακριανα Layers Physical&Application)

Και ηθελα να δω ποσο τοις εκατο της λυσης εχω καλυψει αν πχ εχω διαβασει τον Tanenbaum ή Kurose-Ross

Q4

Επισης βλεπω οτι αλλαζουν παλι τα βιβλια της CISCO μηπως θα μπορουσατε να μου δωσετε καποια προτεινομενα με βαση ολα τα παραπανω?

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...