DJTaurus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Πιστευω οτι το superantispyware μαζι το spybot ειναι ο καλυτερος συνδοασμος για 1 εβδομαδιαιο σκαναρισμα...εμενα το spybot παντα μου βρισκει spyware σε αντιθεση με το malwarebyte.
guido Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 το spybot by default σου βρίσκει και tracking cookies που δεν ψάχνει το malware , γιαυτό βρίσκει spyware που δεν βρίσκει το άλλο. όχι οτι δεν είναι "spy" και αυτά . απλά λέμε τώρα.
DJTaurus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 το spybot by default σου βρίσκει και tracking cookies που δεν ψάχνει το malware , γιαυτό βρίσκει spyware που δεν βρίσκει το άλλο. όχι οτι δεν είναι "spy" και αυτά . απλά λέμε τώρα. Αν εχω superantispyware χρειαζεται και το malawarebytes η ειμαι καλυμμενος?
guido Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 τι να σου πω , εγώ μόνο το immunize τρέχω του spybot. scan με αυτό και το malware κάνω μία το μήνα και αν , και δεν βρίσκει και τπτ , πέρα από tracking cookies.
Luxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Λογικά το avira μπλοκάρει οποιοδήποτε πείραγμα στο hosts file.Απενεργοποίησέ το για 1 λεπτό και ξαναδοκίμασε. Το απανεργοποιησα, αλλα παλι τιποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.