Physics_Rulez Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα!!! Θέλω στο excel τα κελιά να δέχονται μόνο 5ψήφιους αριθμούς ως τιμές. Δεν θέλω 4ψήφιους ούτε 6ψήφιους κ.ο.κ.!!! Ξέρει κανείς πως γίνεται; Thanx
Praetorianos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Data --> Data Validation --> Την επιλογή αριθμού που θέλεις (whole/decimal) και βάλε between 10.000 and 99.999. Επίσης μπορείς να γράψεις και ένα μήνυμα λάθους για να σου βγάζει όταν κάνεις λάθος εισαγωγή. Αυτός ειναι ένας πρόχειρος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ, δεν ξέρω αν υπάρχει πιο επίσημος.
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ! Το σκέφτηκα, αλλά θέλω να μου αναγνωρίζει σαν ψηφίο και το 0 δηλαδή 01030, anyway το παράτησα τελικά Το έβαλα να κοκκινίζει όταν δεν είναι 5 χαρακτήρες (με την len)
isay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ! Το σκέφτηκα, αλλά θέλω να μου αναγνωρίζει σαν ψηφίο και το 0 δηλαδή 01030, anyway το παράτησα τελικά Το έβαλα να κοκκινίζει όταν δεν είναι 5 χαρακτήρες (με την len) Αφαίρεσε τον αριθμό του κελιού από το 99999 και αν η τιμή είναι εκτός των ορίων 0 έως 89999, τότε ο αριθμός δεν είναι πενταψήφιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.