PunkBuster Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα φίλοι μου, πρόσφατα έκανα μια παραγγελία μέσω Internet για ένα φορητό υπολογιστή κόστους 750€ με ΑΤΟΚΕΣ δόσεις(από ελληνικό γνωστό κατάστημα).Λίγη ώρα μετά την παραγγελία μου στέλνουν e-mail πως υπάρχει ένα πρόβλημα με την παραγγελία και να επικοινωνήσω με αυτούς. Αφού επικοινώνησα με το κατάστημα είπαν πως θα με πάρει κάποιος από το τμήμα εξυπηρέτησης όπως και έγινε ο οποίος με ενημέρωσε ότι η Τράπεζα δεν ενέκρινε την συναλλαγή . Τελικά μετά από ένα σύντομο διάλογο το πρόβλημα ήταν πως ενώ ο φορητός κοστιζε 750€ η πιστωτική μου είχε όριο 500€ και άρα δεν κάλυπτε το ποσό. Η απόρία μου είναι αν παραγγείλω το φορητό με ΕΝ-τοκες δόσεις θα εγκριθεί από την Τράπεζα?
kage Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 το οριο ειναι για την μερα ? να ζητησεις απο την τραπεζα να μεγαλωσει το οριο?
gatoulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 όχι φυσικά.αφού έχεις μικρότερο όριο. 500<750
nogoso Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Και εννοείτε ότι αν εσύ έχεις κάνει πριν μέρες αγορά αξίας 100Ε η αγοραστική σου δύναμη είναι 400 την συγκεκριμένη στιγμή.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Όταν αγοράζεις κάτι με δόσεις με χρήση πιστωτικής, η τράπεζα εγκρίνει το συνολικό πόσο της αγοράς και όχι μόνο τη μηνιαία δόση! Οπότε για αυτό το λόγο δεν σου ενέκρινε τη συναλλαγή. Sent from my iPhone using Insomnia.app
equi1908 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Απορια: Θελω να αγορασω ενα macbook αξιας 1000€ μεσω πιστωτικης. Επειδη δεν εχω το συνολικο ποσο αυτη τη στιγμη, θελω να κανω την αγορα και να το ξεπληρωσω μεσα σε 3 (το πολυ 4) μηνες. Το καταστημα (pixmania) δεν δικαιολογει δοσεις. Μπορω να κανω την αγορα με την πιστωτικη και μετα βαζοντας 300-400€ το μηνα στην πιστωτικη να ξεχρεωσω?
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μπορεις. Αλλα αυτο ουσιαστικα σημαινει πως το ποσο θα τοκιζεται. Δεν σε συμφερει κατα την γνωμη μου. Δες με τι επιτοκιο τοκιζεται το υπολοιπο και κρινεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.