Προς το περιεχόμενο

Νέο GordianKnot 0.27

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως η 3.92 έκδοση του Lame είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής(αρκετά προβληματική στα presets είναι η νέα 3.93, οπότε προτείνω να μην την χρησιμοποιείς ακόμα).

Τώρα όσον αφορά τον ήχο εγώ δουλεύω συνήθως σε vbr mp3 και original AC3. Ogg έχω χρησιμοποιήσει απειροελάχιστα και AAC με τίποτα. Δεν έχω τον χρόνο, δυστυχώς :( , να ασχολούμαι με τα πάντα πάνω στο θέμα αυτό. Έχω όμως κατά νου να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με το θέμα Ogg μιας και λέγεται ότι τα καταφέρνει καλύτερα σε low bitrates απ'ότι το mp3. Θα δούμε...

Τώρα για το θέμα του DVDDecrypter. Δεν είναι και τόσο άσχημο, ούτε θα έλεγα ότι είναι πιο αργό απ'ότι το SmartRipper. Απλά θα έλεγα πιο πολύ ότι είναι θέμα συνήθειας. Αν όντως σε χαλάει τότε βάλε τον SmartRipper και ξέχασε εντελώς το άλλο θέμα. Δεν είναι κάτι το οποίο εέχει να κάνει ούτε με ποιότητα ούτε με ευκολία μιας και τα 2 προγράμματα μοιράζονται σχετικά τα ίδια features!! ;)

Πάντως υπήρχαν φορές στο παρελθόν που ταινίες που αρνιόταν κατηγορηματικά να τις ριπάρει ο SmartRipper τα κατάφερνε μια χαρά ο DVDDecrypter. Δεν ξέρω....μπορεί να ήταν και συμπτωματικό...πάντως εγώ θα συνεχίζω να χρησιμοποιώ και τα 2 ανάλογα με την περίσταση!! :)

Αυτό πάντως που τα καταφέρνει τέλεια σε οποιαδήποτε περίπτωση γρατζουνισμένο ή μη DVD είναι το vStrip αλλά είναι αρκετά πολύπλοκο στη λειτουργία του και όχι συχνά ανανεώσιμο! Το έχω σαν την έσχατη λύση.

Πρόβλημα συμβατότητας πάντως δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει!

Αυτά και σε ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια!!! ;)

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Astakos:</font><hr> Όντως η 3.92 έκδοση του Lame είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής(αρκετά προβληματική στα presets είναι η νέα 3.93, οπότε προτείνω να μην την χρησιμοποιείς ακόμα).

<hr /></blockquote>

Basika ego thn 3.90.2 ekdosh lew kai oxi thn 3.92! Se ksena forums pou epsaxna oloi auto legane, oti h 3.90.2 einai h kaluterh kai h grhgoroterh kai oti sigoura h 3.93 sucks, h 3.94 pou einai se alpha isws dior8wsei tipota..

Δημοσ.

to neo pack de to exw kanei use akoma .... me kobw na bazw sto new guide mou to 0.27 gknot mono to exe kai separated ta upoloipa arxeia ... 8a dei3ei ,,...

epishs de xerw ti paize4i me ton dvddecrypter... px de xerw an kanei demux ton hxo swsta an leei delay ktl ... astake mporeis na me enhmerwseis ? Mias kai logw giortwn den exw wra twra.... thx :)

Δημοσ.

Το νέο GordianKnot κατεύθασε!! Βέβαια είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο.

Αναλυτικότερα:

Υποστηρίζει AVI input (πειραματικό στάδιο), έχει 100% σωστές τιμές για pixel AR, επιτρέπει την επεξεργασία ενός script πριν το comp test (!!), το fast deinterlace έχει βελτιωθεί, υπάρχει η δυνατότητα ορισμού ενναλακτικής mpeg2dec έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί το P4-optimised DVD2AVI, τα ommmand lines του BeSweet έχουν ανανεωθεί και τέλος υπάρχουν και κάποιες αισθητικές βελτιώσεις.

Χωρίζεται σε 3 κατηγορίες:

1. The RipPack

Περιέχει τα εξής:

α. Το κυρίως πρόγραμμα

β. Documentation

γ. DVD Decrypter 3.1.4.0 (πάει ο SmartRipper :( )

δ. vStrip 0.8d CSS

ε. DVD2AVI 1.76

ζ. BeSweet 1.5b8

η. Πολλά AviSynth plugins

θ. VDub 1.4.13

ι. Nandub 1.0RC2

2. The SystemPack

Περιέχει τα εξής:

α. AviSynth 2.07

β. Huffyuv 0.2.2.1 (CCE-Patch)

γ. DivX3.11alpha

δ. DivX5.02

ε. VobSub 2.23

ζ. Όλα τα απαιτούμενα audio playback filters (AC3Filter, mpgaudio.ax and the Morgan Stream Switcher).

3. Exe-Only

Από Doom9 News Page

Λεπτομέρειες και εντυπώσεις αργότερα!! ;)

Δημοσ.

Trust, το DVDDecrypter δεν έχει βασικές διαφορές από τον τρόπο λειτουργίας και γνωρισμάτων του SmartRipper. Κάνει Demux τον ήχο, λέει delay και πολλά άλλα...βέβαια και εγώ δεν το γνωρίζω πολύ καλά μιας και χρησιμοποιώ πιο πολύ το SmartRipper.

Αλλά και πάλι, όπως έχω ήδη πει, αν φαίνεται βουνό στο να αλλάξει κάποιος τον ripper του...ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!

Μπορεί να χρησιμοποιεί το Gnot 0.27 και σαν εξωτερικό πρόγραμμα το SmartRipper, ή να κάνει update μόνο το exe, ή να έχει και τις 2 εκδόσεις. Διαλέχτε και πάρτε...!! ;) :D

Δημοσ.

Pedes epeidi den ithela na kano neo post...

Diabasa auta gia Gknot apo to doom9

It's not a good idea to go much below 0.17 bits/pixel*frame

If you go for 1 CD stay close to 0.17

If you go for 2 CDs stay around 0.25

If TV bits/pixel*frame is below ~0.13 you should raise your bitrate (and go for more CDs).

akouo apopsis :)

Ean den einai sosto pou ta ebala edo Astake rixta se neo Post :)

Δημοσ.

Μέσες άκρες έτσι περίπου είναι αλλά μην ξεχνάς ότι αυτά είναι απλά υποθετικές τιμές. Το τι πρέπει να έχεις θα στο δείξει το comp test.

Τα bits/pixel*frame είναι μία αρχική τιμή πριν κάνουμε το comp test. Μόλις το κάνουμε ξεχνάμε εντελώς τα b/p*f και κοιτάμε το αποτελέσμα του comp test (συνήθως γύρω στο 60%-70%).

Βέβαια όλα εξαρτώνται από την πολυπλοκότητα της ταινίας. Δηλαδή σκοτεινές, αργές ταινίες έχουν αυξημένο compressibility, οπότε μπορεί η τιμή του b/p*f να φτάσει και στα 0,13 και πάλι να έχεις ένα πολύ ποιοτικό encode!

Δημοσ.

a,mia erwtisi gia to test:Giati me to Gnot exw problima na kanw to test se katw apo 5%?an thes na kaneis test sto Lord of the rings to 5% einai sxetika arketo diastima,mporw na to katebasw?Dokimasa na perasw me to pliktrologio alli timi alla...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...