Προς το περιεχόμενο

Antivirus Norton 2002,αραγε δουλευει ακομα???

petros_samurai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,καθως εψαχνα ενα καλο αντιβαιρους πρηκα καπου ενα νορτον2002 που κανει κανονικα τα update και θελω να ρωτησω καποιον που πραγματικα γνωριζει,μπορω να εχω ενα τοσο παλιο προγραμμα και να δουλευει κανονικα?Καποιοι λενε πως ειναι καλυτερο και απο τα σημερινα και καποιοι αλλοι πως ειναι τσαμπα κοπος.Θελω να απαντησουν μονο οσοι γνωριζουν πραγματικα τον τροπο λειτουργιας αυτον τον προγραμματων ευχαριστω!

Δημοσ.

Απ τη στιγμή που τα σύγχρονα anti-virus δεν αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά κάποιους από τους νεότερους τύπους ιών, το βλέπω δύσκολο να μπορεί να το κάνει αυτό κάποιο σχετικό πρόγραμμα 8ετίας. Δεν έχω κάποιο review/συγκριτικό να παραθέσω όμως.

Δημοσ.

Θα συμφωνησω οτι καλυτερα να μην το βαλεις. Αν θες παλιο ελαφρυ της ιδιας εταιριας (και πλεον επισης παρωχημενο), το Symantec Corporate 9 θα ηταν καλυτερη επιλογη.

Γενικως μπορω να σου πω οτι ολα τα της Symantec παιρνουν τα ιδια virus definitions, αλλα το scan engine και συνεπως και το heuristics scan ειναι κατωτερο στα παλιοτερα αφου παυουν να το αναβαθμιζουν.

Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που εχω δει, παλιοτερο symantec/norton με τελευταια definitions να μην βρισκει καποιον ιο που η καινουρια εκδοση το βρισκει. Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν το καναν και επιτηδες ετσι.

Δημοσ.
Free στην περίπτωση που τα Windows δεν είναι "free" :P

Ε , ναι ρε...:P

Το χει δοκιμασει κανεις σε σπασμενα windows.

Τι γινεται ... ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...