Προς το περιεχόμενο

Εγγυηση σε TurboX

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ολα τα προϊοντα turbo-x και τα innovator του e-shop είναι κουβάδες προτιμήστε κάτι επώνυμο

Τα προϊοντα TurboX αποτελουντε απο οτι διαλεξουμε εμεις οποτε απο εμας εξαρταται αν ειναι κουβας το αποτελεσμα.

Δημοσ.

έτσι για την ιστορία, όταν έσκασε ο δίσκος στο λάπτοπ μου υστερα από δύο χρόνια και το πήγα στη multirama, το κόστος ήταν 18€ κι εννοείτε οτι δεν πλήρωσα το νέο δίσκο...στη σελίδα της λεει οτι ο ελεγχος είναι 15€ και η εργατοώρα 45€...Τα 18€ τώρα πως προέκυψαν δεν ξέρω...

Εσύ πλήρωσες +12€ για αλλαγή δίσκου σε desktop???Για να ξαναχαλάσει???

Και στο κάτω κάτω ποιος είχε την φανταστική ιδέα να κάνει σαν ελλατήριο το σατα καλώδιο????Ποιός έφταιγε???

Δημοσ.

[quote=blacksuede;3054591

Και στο κάτω κάτω ποιος είχε την φανταστική ιδέα να κάνει σαν ελλατήριο το σατα καλώδιο????Ποιός έφταιγε???

Για αυτο δεν με χρεωσαν.Μονο την προηγουμενη φορα που αλλαξαν δισκο πληρωσα 30 ευρω.Φυσικα ειναι πολλα για αλλαγη δισκου σε desktop που ειναι 5 λεπτα υποθεση.

Δημοσ.

και εμενα στην συναρμολογιση μου ειχαν βαλει καλωδιο με σπειρες... μετα απο ενα χρονο ο δισκος αρχισε να σβηνει την ωρα που δουλευε ο υπολογιστης με αποτελεσμα να μου μενει "αγαλμα" ο υπολογιστης ή να μου βγαζει μπλε οθονη... οταν πηγα τον δισκο εκει περα μου λενε οτι αν θελω backup ηθελαν ενα αρκετα μεγαλο ποσο ( δεν θυμαμαι τωρα ποσο) για καθε 4gb Που θα μου κανανε... ελεος δηλαδη.. αποτελεσμα? πηρα εναν αλλον ( δωρεαν φυσικα) και τον εβαλα μονος μου γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να τους δωσω 30 ευρω για μια εραγασια συνδεσμολογιας 2 καλωδιων και μισου λεπτου :) . ευτηχος μου εκοψε και εβαλα καλωδιο χωρις σπυρες που μου εδεινε η μιτρικη :) και καθαρισα. ασχετα αν απο τα 4 που μου εδεινε η μητρικη αυτοι μου ειχαν ανοιξει το ενα σακουλακι και μου ειχαν παρει το ενα ... και ειχα 3 ισια και ενα με σπυρες ( λογικα δικο τους ) ....

μηπως το κανουν επιτυδες για να οικονομανε ?

Δημοσ.
ολα τα προϊοντα turbo-x και τα innovator του e-shop είναι κουβάδες προτιμήστε κάτι επώνυμο

αυτο θα μασ φαει εδω στην Ελλαδα...

Δημοσ.
Οταν το ξαναπαω θα ξαναχρεωσουν παλι τα 30 ευρω για εργατικα που πληρωσα πριν δυο μηνες για την ιδια βλαβη ??.

Ρε φιλε πλακα κανεις ετσι;Και τησ κοπελας μου της ειχαν δωσει εργοστασιακα χαλασμενο turbo-x laptop (προβλημα στην μητρική)ειχε ξενερωσει δεν το χρησιμοποιύσε και το πήγαμε εναν χρονο αργοτερα στο σερβις.Οχι μονο λεφτα δεν της πήρανε αλλα αλλα της το φτιαξανε σε 2 μερες(και μεις το πήραμε σε 1 βδομαδα γτ δεν πιστεύαμε οτι θα το φτιαχνανε τοσο νωρίς).Θα σε δουλεψανε αν ησουν μεσα στην εγγυηση!Στην τσεπη τους θα τα βαλαν!!!

Δημοσ.

τα sata καλώδια δεν είναι σαν ελατηρια ή σπιραλ, έτσι τα κάνουν τα τζιμάνια στην συναρμολόγηση...γύρω γύρω στο κατσαβίδι κι έτοιμο...

τους βολεύει μάλλον...τι να πώ...

οι εγγυήσεις έτσι πάνε κι εμένα στο Multirama, o ένας χρόνος ήταν και εργασία και ανταλλακτικά και τα άλλα δύο μόνο τα ανταλλακτικά...

στην τσέπη δεν τα βάλανε, στο ταμείο πας και πληρώνεις...

Δημοσ.
[...] Θα σε δουλεψανε αν ησουν μεσα στην εγγυηση!Στην τσεπη τους θα τα βαλαν!!!
Παιδια η εγγυηση για TurboX ισχυει ως εξης :

Πληρης για ενα χρονο και μετα τον πρωτο χρονο μονο για τα υλικα [...]

2. Ειδικά για τη κεντρική μονάδα των επιτραπέζιων υπολογιστών Turbo-x παρέχονται τριάντα έξη (36) μήνες εγγύησης καλής λειτουργίας των εξαρτημάτων τους και δώδεκα (12) μήνες εργασίας

Όροι Εγγύησης Προϊόντων Turbo-X

Δημοσ.

Εγώ νομίζω οτι είναι αναλόγως το σημείο service.

Εμένα καμμένο τροφοδοτικο 4 φορές σε 3 μήνες,απο δική μου υπαιτιότητα λόγω κακής ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, μου το αλλάξανε και τις 4,τις 3 δωρεάν ,την τέταρτη μου βάλαν άλλο μοντέλο της ίδιας εταιρείας με +100W (650-750) το οποίο έχει 2πλές ασφάλειες κτλ και έχω πληρώσει μόνο τα 30 ευρω την τελευταία φορά.

Και άλλες φορές με προβλήματα hardware σε άλλα συστήματα απόλυτα ευχαριστημένος.

Εδώ έχω αλλάξει ολόκληρο το σύστημα που αφού δεν δούλεψε 6 μήνες μετα την αγορά,το πήγα 2 φορές γιατί ήταν νεκρό και εντέλει μου είπαν να διαλέξω ολοκαίνουριο BTO. Αποτέλεσμα,ολοκαίνουριο σύστημα με +250 ευρω κόστος υλικών και πραγματικό κόστος +0.

Εχω βάσιμες υποψίες ότι είναι όλα θέμα προϊσταμένου στο εκάστοτε τμήμα.

Δημοσ.
Εγώ νομίζω οτι είναι αναλόγως το σημείο service.

Εμένα καμμένο τροφοδοτικο 4 φορές σε 3 μήνες,απο δική μου υπαιτιότητα λόγω κακής ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, μου το αλλάξανε και τις 4,τις 3 δωρεάν ,την τέταρτη μου βάλαν άλλο μοντέλο της ίδιας εταιρείας με +100W (650-750) το οποίο έχει 2πλές ασφάλειες κτλ και έχω πληρώσει μόνο τα 30 ευρω την τελευταία φορά.

Και άλλες φορές με προβλήματα hardware σε άλλα συστήματα απόλυτα ευχαριστημένος.

Εδώ έχω αλλάξει ολόκληρο το σύστημα που αφού δεν δούλεψε 6 μήνες μετα την αγορά,το πήγα 2 φορές γιατί ήταν νεκρό και εντέλει μου είπαν να διαλέξω ολοκαίνουριο BTO. Αποτέλεσμα,ολοκαίνουριο σύστημα με +250 ευρω κόστος υλικών και πραγματικό κόστος +0.

Εχω βάσιμες υποψίες ότι είναι όλα θέμα προϊσταμένου στο εκάστοτε τμήμα.

Υποθέτω μιλάς για αγορές από Πλαίσιο ε;

Μήπως ήταν μέσα στον πρώτο χρόνο τα προβλήματα με το τροφοδοτικό (σε turbo-x σύνθεση) και γι αυτό δεν πλήρωσες εργατικά;

Τα υλικά προφανώς αντικαθίστανται δωρεάν εφόσον υπάρχει εγγύηση.

Δημοσ.
Ρε φιλε πλακα κανεις ετσι;Και τησ κοπελας μου της ειχαν δωσει εργοστασιακα χαλασμενο turbo-x laptop (προβλημα στην μητρική)ειχε ξενερωσει δεν το χρησιμοποιύσε και το πήγαμε εναν χρονο αργοτερα στο σερβις.Οχι μονο λεφτα δεν της πήρανε αλλα αλλα της το φτιαξανε σε 2 μερες(και μεις το πήραμε σε 1 βδομαδα γτ δεν πιστεύαμε οτι θα το φτιαχνανε τοσο νωρίς).Θα σε δουλεψανε αν ησουν μεσα στην εγγυηση!Στην τσεπη τους θα τα βαλαν!!!

Αν ειχες διαβασει πρσεκτικα θα ειδες οτι την δευτερη φορα δεν μου χρεωσαν.Οσο για το ελληναδικο "τα εβαλαν στην τσεπη τους" σε Ανωνυμη εταιρια που κοβει αποδειξη για το παραμικρο που εισπρατει αποκελιεται υπαλληλοι να τα εβαλαν στην τσεπη τους ακομα και αν κακως τα ειχαν εισπραξει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:37 ----------

Και κατι αλλο απαραδεκτο γαι την εγγυηση σε TurboX

Αν πας το χαλασμενο κομματι απο TurboX , ισχυει servιce 24 ωρων και οχι το 4ωρο που ισχυει αν πας ολο το pc.

Δημοσ.

Για αυτό πρέπει να αγοράζουμε κομμάτια τον υπολογιστή μας ώστε όταν κάτι χαλάσει απλά το βγάζουμε από τον υπολογιστή μας,το κοιτάζουν(αν το κοιτάζουν) και σου κόβουν πιστωτικό και όλα ωραία.

Δημοσ.
Για αυτό πρέπει να αγοράζουμε κομμάτια τον υπολογιστή μας ώστε όταν κάτι χαλάσει απλά το βγάζουμε από τον υπολογιστή μας,το κοιτάζουν(αν το κοιτάζουν) και σου κόβουν πιστωτικό και όλα ωραία.

Για καπιον που εχει γνωσεις hardware ναι αλλα για ασχετους σαν εμενα τα TurboX ειναι καλη λυση.

Εχω 4 τετοια σπιτι.Μοναδικη εξαιρεση η μεγαλη κορη με macbook

Δημοσ.

Δεν το διαβασα ολο το thread αλλα καλο κολπο με τα εργατικα,μονο μην το κανουν και οι αλλες εταιριες αυτο. σου χαλασε στο αλλαζουμε αλλα θα πληρωσει τα εργατικα.Αισχρο πεφτει ολο και πιο πολυ στα ματια μου το πλαισιο και ηταν ξακουστο το aftersales του.

Και αν χαλασει κανα imac επειδη θα το στειλουν εξωτερικο και οι εργαζομενοι εκει ειναι πιο ακριβοπληρωμενοι θα πληρωσει καμια 50 για τα μεταφορικα και αλλα 100 για την εργασια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...