Genatos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα: Εχω ενα DVD-RW lite-On, σχετικα παλιο αλλα δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα. Αυτο λοιπον μεχρι προχθες λειτουργουσε κανονικα, θυμαμαι το χρησιμοποιησα για να γραψω ενα DVD στο nero. Ξαφνικα σημερα πηγα να το χρησιμοποιησω και ενω το αναγνωριζει κανονικα ο υπολογιστης δηλαδη εμφανιζεται στο "Ο Υπολογιστης Μου" οταν βαζω ενα DVD ειτε αδειο ειτε γεματο ειναι σαν μην εβαλα τιποτα. Προσπαθησα να γραψω ενα τραγουδι και μου λεει βαλτε αδειο DVD βαζω αλλα ειναι σαν να μην υπαρχει τιποτα απλα συνεχιζει να αναζητα... Firmware ειναι η τελευταια εκδοση... Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει? Υπαρχει περιπτωση απλα να χαλασε αλλα να ανοιγει κανονικα?
antonl Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Συνήθως κάπως έτσι χαλάνε. Δοκίμασε να κάνεις boot μ ένα bootable CD. Αν παίξει κάτι δεν πάει καλά με τα windows. Αν δεν παίξει, πέταμα. Αν έχεις πολύ όρεξη μπορείς να δοκιμάσεις άλλη θύρα της μητρικής, άλλη τροφοδοσία, άλλο καλώδιο.
alexis333 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Στο Device Manager τι σου δειχνει ??? Αν και θα συμφωνησω με τον antonl... R.I.P DVD-RW ...
Kryptonite Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δυστυχώς κάπως έτσι χαλάνε..Εγώ έχω ένα dvd-rw που δε διαβάζει σχεδόν κανένα cd/dvd (βγάζει σχεδόν σε όλα πως έχουν error ή πως είναι σε μορφή που δεν αναγνωρίζεται) αλλά γράφει κανονικά!Άβυσσος η ψυχή του laser!
Genatos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Στο Device Manager τι σου δειχνει ??? Αν και θα συμφωνησω με τον antonl... R.I.P DVD-RW ... Οτι υπαρχει κανονικα, πχ στο dvd decrypter το αναγνωριζει κανονικα το DVD-RW οπως παντα, δαλλα αν βαλω ενα DVD/CD μεσα ειτε γραμμενο ειτε αγραφο ειτε μουφα ειτε αυθεντικο ειναι σαν να μην βαζω τιποτα... Ρε γμτ, ετσι ξαφνικα κατεβασε τον διακοπτη...?? Δεν ειναι τιποτα να παρω ενα αλλο αλλα αντε τωρα να ανοιγεις κουτια και να φτιαχνεις καλωδια...
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ευκαιρία να καθαρίσεις και λίγο το εσωτερικό του κουτιού μωρέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.