Προς το περιεχόμενο

εξωτερικό πληκτρολόγιο

manelys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το ACER aspire 5738G,και θέλω να βάλω ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο της microsoft το οποίο έχει το στρόγκυλο βισματάκι.πήρα ένα ανταπτοράκι για usb αλλά δεν δουλεύει.τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

.....και ούτε που πρόκειται να δουλέψει.

Πήγαινε και πάρε ένα φτηνό USB πληκτρολόγιο να κάνεις τη δουλειά σου. Με 15 ευρώ μπορείς να βρεις άψογα πληκτρολόγια. Βέβαια αν δεν έχεις πρόβλημα μπορείς να πας και σε ακριβότερα, αλλά αυτό είναι δικό σου θέμα.

Μην χρησιμοποιείς ανταπτοράκια, μπορεί να σου δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα. Αν σου κάτσει στραβή είναι κρίμα να πάθει ζημιά το φορητό σου για να γλυτώσεις 15 ή και λιγότερα ευρώ που κάνει ένα απλό καλό πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ!και είναι ωραίο πληκτρολόγιο,ήθελα να το κρατήσω για αργότερα.Όλα τα καινούρια πληκτρολόγια είναι usb;Δλδ τα καινούρια motherboard δεν έχουν την παλιά υποδοχή;

Δημοσ.

Έχουν υποδοχή, αλλά δεν είναι εκεί το ζητούμενο. Έχω δει uSB 2 PS2 adaptor να αχρηστεύει USB port. Και αν είσαι σε σταθερό πάει κι έρχεται. Αν είσαι σε φορητό γιατί να γίνει ζημιά;

Το κόστος για ένα οικονομικό πληκτρολόγιο είναι αμελητέο.

Δημοσ.

1) ωραιο avatar Pooky ;)

2) δεν νομιζω οτι το ανταπτορακι μπορει να χαλασει την θυρα,μαλλον ο χρηστης φταιει

3) καποια πληκτρολογια με ανταπτορακια παιζουν και σε usb καποια οχι (δεν εχω καταλαβει γιατι),συνηθως παιζουν τα επωνυμα η οσα συνοδευονται με το ανταπτορακι πχ της MS

Δημοσ.

εγω ειχα ενα ανταπτορακι για USB to PS2 για το πληκτρολογιο στο λαπτοπ και προχτες παρεδωσε πνευμα δεν με νοιαζει τπτ αλλο αλλα το ειχα χρυσοποληρωσει κιολας....:-(:-(:-(:-(

Δημοσ.
Έχω το ACER aspire 5738G,και θέλω να βάλω ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο της microsoft το οποίο έχει το στρόγκυλο βισματάκι.πήρα ένα ανταπτοράκι για usb αλλά δεν δουλεύει.τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ.

Συγνωμη για το off topic αλλα γιατι θελεις εξωτερικο πληκτρολογιο.Εγω και αρκετοι αλλοι ψαχνουμε πληκτρολογιο για τα desktop μας που να ειναι σαν των φορητων...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γιατί το έχω και στο γραφείο και θέλω να είναι λίγο ποιό μακριά και το πληκτρολόγιο στην συρτάριέρα.

Πήρα ένα speedlink,φτηνό,καλό και με μεγάλο enter!

Δημοσ.
Γιατί το έχω και στο γραφείο και θέλω να είναι λίγο ποιό μακριά και το πληκτρολόγιο στην συρτάριέρα.

Πήρα ένα speedlink,φτηνό,καλό και με μεγάλο enter!

ΟΚ...Σεβαστη καθε επιθυμια...:-D:-D:-D

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

'Εχω πάρει το speedlink και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Δεν έχω το φορητό πλέον αλλά είναι μια χαρά στο σταθερό μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...