vagelas13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδια εκανα φορματ και προφανος απο καποιο λαθος στο ξακηνημα στη μαυρη οθονη μου βγαζει 2 φορες το windows 7 πως μπορω να το βγαλω αυτο?
vagelas13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 περασα το προγρμ που λεει ο αντον και ολα οκ δεν εκανα επανακηνηση θα δω εκανα και ενα καλλο σκουπισμα βρηκε καμια 25 ρια διαβολους και τα καθαρισε παντος ευχαριστω και τους δυο για τη χελπ
vagelas13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδες ςος ενω ολα τα παραπανω εγιναν και νομιζα οτι ειναι ενταξει ξαφνικα δεν μου εκανε επανεκινηση εκανα οτι μπορουσα αλλα τιποτα αναγκαστικα κι εκανα φορματ περασα τα 7 ολα καλλα αλλα οταν ανοιγουν μου βγαζει 2 επιλογες με τα 7 πως μπορω να βγλω τι μια το ειχα ξαναπαθει περισι και καποια τσακαλια εδω μου εδοσαν ενα προγρ και ολα ΟΚ ευχαριστω που με ανεχεστε
isay Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδες ςος ενω ολα τα παραπανω εγιναν και νομιζα οτι ειναι ενταξει ξαφνικα δεν μου εκανε επανεκινηση εκανα οτι μπορουσα αλλα τιποτα αναγκαστικα κι εκανα φορματ περασα τα 7 ολα καλλα αλλα οταν ανοιγουν μου βγαζει 2 επιλογες με τα 7 πως μπορω να βγλω τι μια το ειχα ξαναπαθει περισι και καποια τσακαλια εδω μου εδοσαν ενα προγρ και ολα ΟΚ ευχαριστω που με ανεχεστε Διάβασε μια φορά το κείμενο σου και πες μας αν καταλαβαίνεις τι έγραψες.
vagelas13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ειμαι καποιας ηλικιας και δεν μεμαθε ο πατερας μου γραμματα γιατι δεν ειχε λευτα οπως κανουμε εμεις σημερα για εσας αλλα τελος παντων δεν θελω να γραψω εκθεση μια βοηθεια ζητησα κιαν δε μπορης να εισαι καλλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.