Προς το περιεχόμενο

windows7-windows7

vagelas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εκανα φορματ και προφανος απο καποιο λαθος στο ξακηνημα στη μαυρη οθονη μου βγαζει 2 φορες το windows 7 πως μπορω να το βγαλω αυτο?

Δημοσ.

περασα το προγρμ που λεει ο αντον και ολα οκ δεν εκανα επανακηνηση θα δω εκανα και ενα καλλο σκουπισμα βρηκε καμια 25 ρια διαβολους και τα καθαρισε παντος ευχαριστω και τους δυο για τη χελπ

Δημοσ.

Ρε παιδες ςος ενω ολα τα παραπανω εγιναν και νομιζα οτι ειναι ενταξει ξαφνικα δεν μου εκανε επανεκινηση εκανα οτι μπορουσα αλλα τιποτα αναγκαστικα κι εκανα φορματ περασα τα 7 ολα καλλα αλλα οταν ανοιγουν μου βγαζει 2 επιλογες με τα 7 πως μπορω να βγλω τι μια το ειχα ξαναπαθει περισι και καποια τσακαλια εδω μου εδοσαν ενα προγρ και ολα ΟΚ ευχαριστω που με ανεχεστε

Δημοσ.
Ρε παιδες ςος ενω ολα τα παραπανω εγιναν και νομιζα οτι ειναι ενταξει ξαφνικα δεν μου εκανε επανεκινηση εκανα οτι μπορουσα αλλα τιποτα αναγκαστικα κι εκανα φορματ περασα τα 7 ολα καλλα αλλα οταν ανοιγουν μου βγαζει 2 επιλογες με τα 7 πως μπορω να βγλω τι μια το ειχα ξαναπαθει περισι και καποια τσακαλια εδω μου εδοσαν ενα προγρ και ολα ΟΚ ευχαριστω που με ανεχεστε

Διάβασε μια φορά το κείμενο σου και πες μας αν καταλαβαίνεις τι έγραψες.

Δημοσ.

ειμαι καποιας ηλικιας και δεν μεμαθε ο πατερας μου γραμματα γιατι δεν ειχε λευτα οπως κανουμε εμεις σημερα για εσας αλλα τελος παντων δεν θελω να γραψω εκθεση μια βοηθεια ζητησα κιαν δε μπορης να εισαι καλλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...