Christos19 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Λοιπόν έχω ένα σκαλιστό ποτήρι(σαν ποτήρι) το οποίο θέλω να κάνω κερί(με διάφορα χρώματα)...πώς μπορώ να λιώσω γρήγορα διάφορα έτοιμα κεριά ώστε να τα βάλω σε ρευστή μορφή στο ποτήρι? Για το φυτίλι υποψιάζομαι ότι απλώς θα βγάλω ένα από έτοιμο κερί και θα το αφήσω να στεγνώσει με το ρευστό κερί(που θα μου πείτε ιδέες πώς να το κάνω..με μπεν μαρί γίνεται? :crazy: ) Ουφ
Cristina Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Μήπως σε βοηθήσει αυτό το link? http://www.pioneerthinking.com/dipped.html
madsc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Μέσα σε ένα παλίο μπρίκι σε χαμηλή φωτιά πάντα. Για φυτίλι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μάλλινο σπάγκο, ή ότι άλλο σπάγκο βρεις που να καίγεται σαν φυτίλι. Έχουν γαμώ τις φάσεις αυτές οι κατασκευές. Τώρα εγώ στήριζα το φυτίλι με οδοντογλυφίδες σε σχήμα σταυρού και μετά το έβαζα στην κατάψυξη. Καλή επιτυχία. sc
Cristina Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Αν και άσχετο με το όλο θέμα... Σε ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.