Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Νομιζω οτι ειναι το 4.8... Δεν ειμαι σιγουρος.. Απλα τον εκανα το διαχωρισμο , προκειμενου να διευκολινω και να επιταχυνω τη διαδικασια. http://www.memtest.org/, τελευταια εκδοση 4.00 Τι χρησιμοποιεις για τα test?Κατεβασε το παραπανω και κανε reboot απο αυτο για να κανεις τα τεστ. Το βραδυ θα δοκιμασω και τις αλλες 2. Παιζει ρολο σε πιο slot θα τις τοποθετησω? (μαυρο ή πορτοκαλι?) Οχι,δεν παιζει ρολο,εκτος και αν τελικα υπαρχει προβλημα σε καποιο slot(μου χει τυχει μια φορα ολη κ ολη).Για καλο και για κακο,βαζε τα dimms στο ιδιο slot οταν τα δοκιμαζεις.
caution Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Αν μια - μια δεν βγάζουν πρόβλημα - οι μνήμες ΔΕΝ έχουν πρόβλημα, το πρόβλημα το έχει η μητρική, πρέπει να αυξήσεις την τάση του NorthBridge (ΝΒ Voltage) γιατί μάλλον στεγνώνει από ρεύμα. Δοκίμασε 1250mV και αν δεν στρώσει προχωράς για 1300mV - 1350 mV και memtest όλες μαζί
Str Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 1.25??? οι muskin μου χρειαζοντουσαν 2,1 αδερφε!
caution Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 1.25??? οι muskin μου χρειαζοντουσαν 2,1 αδερφε! ...μιλάω για vNB και όχι vDimm, read thoroughly...
miklosk Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 :-D Xιλια ευχαριστω , σε ολους μα ιδιαιτερα στον caution. Respect αδερφε.. εχω να φαω BSOD απο εκεινο το βραδυ που μου ειπες να αυξησω την ταση. Το κακο τωρα ειναι οτι δν θα μου μενει χρονος για διαβασμα :p Και παλι ευχαριστω! Υ.Γ. το pc ειναι δικο μου , απλα ο agios89 μου εφτιαχνε τα post εδω. Ειναι πιο παλιος απο μενα etc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.