BROWNEYES Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα και από μένα... Τα 'χω πάρει κι εγώ με το Facebook.. Πριν τα κάνει χάλια.. είχα βάλει να ΜΗΝ φαίνεται η φωτογραφία προφίλ όταν καποιος - που δεν είναι φίλος μου - με αναζητεί.. Τυχαία ανακάλυψα ότι η φωτογραφία μου φαίνεται σε οποιονδήποτε.. Δεν μιλάω γενικά για όλες τις φωτογραφίες, αλλά μόνο για την φωτογραφία προφίλ μου. Πριν έδειχνε ένα ερωτηματικό, και μόνο αν τον έκανα add τελικά, έβλεπε την φωτό.. Δεν βρίσκω πουθενά τρόπο να το αλλάξω αυτό.. Γίνεται ή δεν γίνεται? Γνωρίζει κανείς να μου πει???
FarCry Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δεν βρίσκω πουθενά τρόπο να το αλλάξω αυτό.. Γίνεται ή δεν γίνεται? Γνωρίζει κανείς να μου πει??? δεν γινεται
BROWNEYES Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 ααααααααα!! Λαμπρά!! Γιατί στο καλό το αλλάξανε αυτό? Ελεος! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..
Cygnus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει ρύθμιση να μην φαίνονται οι Pages στους μη-φίλους; Όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι..
FarCry Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει ρύθμιση να μην φαίνονται οι Pages στους μη-φίλους; Όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι.. οχι.................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα