liakos18 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά έχω το set Microsoft Wireless Entertainment 8000 το οποίο είναι Bluetooth. Στο manual έλεγε ότι μπορούν να συνδεθούν κι άλλες BT συσκευές ταυτόχρονα αλλά δε μπορώ ακόμη να βρω το πώς Μπορείτε να με βοηθήσετε; Όταν ψάχνω με το κινητό για κάποια ΒΤ συσκευή δεν ανιχνεύει κάτι. Στις συσκευές του υπολογιστή πάλι δε μπορώ να βρω κάποιο ΒΤ adapter...
antonl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως το manual του 8000 αναφέρει ότι είναι συμβατές συγκεκριμένες συσκευές κινητών; Κάτι τέτοιο συμβαίνει μ ένα Logitech που χω.
liakos18 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως το manual του 8000 αναφέρει ότι είναι συμβατές συγκεκριμένες συσκευές κινητών;Κάτι τέτοιο συμβαίνει μ ένα Logitech που χω. Δε το έχω πρόχειρο αυτή τη στιγμή το manual, αλλά δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Όπως και να έχει δε θα πρεπε να έχω τη δυνατότητα να κάνω αναζήτηση συσκευών και από το PC και όχι μόνο από την 3η συσκευή που θέλω να συνδεθεί; Το κινητό μου είναι Sony Ericsson btw. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:03 ---------- Τελικά το πρόβλημα είναι ότι τα Windows δεν βλέπουν το BT Adapter. Δεν εμφανίζεται πουθενά! Όταν πάω από το Control panel να κάνω αναζήτηση συσκευών ΒΤ μου λέει ότι δεν έχω ΒΤ Adapter! Αναγνωρίζει κανονικά όμως το ποντίκι και το πληκτρολόγιο και δουλεύουν κανονικά! Άρα το adapter λειτουργεί! Τι μπορώ να κάνω;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.