thantonia Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Έχω αγοράσει μια συσκευή ηχογράφησης sony icd sx800 για να ηχογραφώ κάποιες διαλέξεις που κάνω.Στο site της εταιρίας λέει ότι με το συγκεκριμένο προιόν μπορείς να μετατρέψεις σε κείμενο κατευθείαν τις ηχογραφήσεις σου χρησιμοποιώντας το digital voice editor το οποίο περιέχεται στο cd και το dragon naturally speaking.Εσείς που είστε ειδήμονες της τεχνολογίας θα με σώζατε πραγματικά και θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου λέγατε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για ελληνικό κείμενο και πως θα το κάνω...Οι ηχογραφήσεις είναι σε μορφή mp3 192k...Περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας...
Praetorianos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Τον ελληνικό Λογογράφο έχω ακουστά αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει ποτέ για να ξέρω πόσο καλός είναι.
Lucifer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Το είχε πάρει κάποτε η μάνα μου αυτό. Προσωπική μου άποψη είναι πως δεν αξίζει τα λεφτά του. Ακόμα και μετά το διάστημα "συνήθειας" που μαθαίνει λέξεις κτλ, πρέπει να μιλάς σα να έχεις πέσει με το κεφάλι από ελικόπτερο για να είναι αποτελεσματικό -και πάλι όχι ολοκληρωτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.