Προς το περιεχόμενο

δες την ψηφιακα ( μια μεγαλη αδικια)

stelios_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω να πω πως αυτο το προγραμα της πολιτειας ειναι μια μεγαλη αδικια απο πολλες αποψεις...

πριν 3 χρονια .. οταν τελειωσα το γυμνασιο ιδρυθηκαν τα επαλ(επαγκελματικα λυκια) που συμφωνα με τα λεγομενα του υπουργειου παιδειας με αυτην την αναβαθμιση τα τεε γινονταν ισαξια με τα ενιαια

..

ετσι λοιπον οι καθηγητες μας μας τα πρωτεινανε για οσους θελουν να ειναι λιγο πιο χαλαρα απο τα ενιαια εφοσον με τα τοτε λεγομενα ηταν ισαξια...

ερχετε η στιγμη μετα απο 3 χρονια να δοσουμε πανεληνιες....

εφοσον μετα απο πολυ διαβασμα καταφερα και περασα στην ηλεκτρολογια της χαλκιδας (τει) με 1η θεση απο τα επαλ...

χαρουμενος εγω που περασα στην σχολη που ηθελα και μαλιστα με πρωτη θεση περιμενα πως και πως να ερθει η στιγμη να παρω και το λαπτοπ μου .... ηρθε η ωρα της εγραφης στα τει. ( υπολογιστε οτι στα ενιεα λυκια η βαση ηταν 12000 μορια περιπου και στα επαλ 1300( δλδ κατι σαν 13000) . παω λοιπον για την εγραφη και περνω αριθμο μητρωου ( στο τμημα ηλεκτρολογιας ) το 89.. και τωρα πειτε μου ? ειναι δυνατον να ειμαι 1ος πανελαδηκα απο επαλ σε αυτο το τει απο τα επαλ και να ερχομαι 89ος γενικα? ειναι δυνατον που η βαση του πειραια ηταν 15000 που σημενει οτι το 99% των 88 παιδιων θα το ειχα διλωσει πρωτο να περνανε εμενα που εγραψα 1734 μορια ? δλδ 17340 μορια σχεδον? ...

τελος παντων αυτο περασε... ερχετε η ωρα του λαπτοπ.. παω να δω για το προγραμα δες την ψιφιακα αν το δικαιουμε και μου λενε δεν ειστε στο 25% του τμηματος και δεν το δικαιουστε... αυτο δηλαδη δεν ειναι μεγαλη αδικια ? κανανε την πατατα τοτε το υπουργειο ( προεκλογικα παντα ) και τωρα οι πατατες σινεχιζονται ? και ξεχαστε με εμενα.. ειναι σωστο να δινουν μονο σε αυτους που βγαλανε μεγαλο βαθμο ? ακομα και αυτος που περασε με χαμιλο βαθμο δεν προσπαθησε για να μπει σε καπια σχολη ? γιατι αυτο το ΚΟΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ να μην σκευτεται τιποτα? ή το ακομα πιο τραγικο .. γιατι στους πρωτους ( του ενιεου παλι ) δωσανε και απο 1000 ευρω?

οι ολοι οι φοιτιτες που περασαν η κανεις... αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα....

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ που ητε το διηκει το πασοκ ητε η νεα δημοκρατια το επικεντρο ειναι η αδικια και η καταστροφη...

μετα λενε κανουμε οτι μπορουμε για εσας ψηφιστε μας και δεν θα χασεται... τα ζωα

Δημοσ.
Το 10% σε έφαγε μάλλον. Αλλά.... μαύρο το μέλλον του νήματος αυτού...

Ε ναι με τέτοια ορθογραφικά λάθη που κάνει.

Κρίμα πάντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...