ants_1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Ψάχνοντας δώρο για τα Χριστούγεννα κατέληξα στην αγορά netbook. Δεν έχω αποφασίσει, όμως, ακόμα ποιό θα προτιμήσω. Θέλω να μπορώ να κάνω τα εξής, χωρίς πολλά κολλήματα: surfing/κατέβασμα, office, μουσική και ίσως καμιά ταινία (720p ή/και 1080p). Έχω ψάξει αρκετά μόνο για 1005HA netbook, όμως. Και έχω κάποιες απορίες πάνω σ'αυτό: 1)Αν μπορώ να εφαρμόσω αυτό το mod στο συγκεκριμένο netbook, και που μπορώ να βρω την οθόνη αφής που απαιτείται; 2)Μπορώ να του περάσω Mac OS με βάση αυτό τον οδηγό; 3)Είναι δυνατόν να διαρκεί η μπαταρία 10 ώρες, όπως ισχυρίζεται η εταιρία; 4)Ποιά είναι τα προγράμματα που πρέπει αν χρησιμοποιώ για να επιλέγω "High Performance" ή "Battery Saving" mode; Ακόμα, τα extra προγράμματα/features (όπως το zoom in/zoom out από το touchpad) είναι αυτά εδώ; Έχω, ωστόσο, κάποιες αμφιβολίες για το πόσο καλό είναι, παρά την χαμηλή του τιμή και την σχετικά καλή απόδοση που προσφέρει, διότι παρότι μπορώ να του προσθέσω άλλο 1GB RAM, αλλά αφού δεν δουλεύει dual channel δεν ξέρω αν αξίζει. Θα ήθελα, λοιπόν, από εσάς να μου προτείνετε κάμποσα σοβαρά netbooks ακόμα, σε λογική τιμή και υψηλή απόδοση, αλλά το σημαντικότερο: θα προτιμούσα να είναι Asus και συγκεκριμένα κάποια από τη σειρά Eee-pc για να μπορεί να δεχθεί όλα τα εντυπωσιακά mods που υπάρχουν στο Internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.