mentor231 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Γειά! Ξέρει κανείς αν υπάρχει τραπέζι σνούκερ στη Θεσσαλονίκη;; Δεν έχουν απομείνει και πολλά μπιλιαρδάδικα αλλά μήπως υπάρχει κάπου τραπέζι σνούκερ να θυμηθούμε τα παλιά φοιτητικά χρόνια της Αγγλίας;
leftermann Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 αν εννοείς το σνουκερ με τις πολλές κόκκινες μπάλες, δεν έχω δει ποτέ τέτοιο τραπέζι στη Σαλονίκη. Αν θες το αμερικάνικο με τις 15 δίχρωμες, έχει ένα σωρό.
Garnele Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Που είναι αυτά τα ένα σωρό ρε λεφτερ, σπάω το κεφάλι μου τόση ώρα να θυμηθώ και όσα ξέρω και έχω πάει, έκλεισαν μέσα στα τελευταία δυο χρόνια ή έβγαλαν τα τραπέζια και έβαλαν πισι με φρουτάκια..
leftermann Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 πω πω, πέρασαν δύο χρόνια από την τελευταία φορά που έπαιξα; Ξέρω γω, έτσι νόμιζα. Εδώ στον Δύσοσμο έχουμε πάντως, μου διαφεύγει το όνομά του, στην Καραολή και Δημητρίου είναι, έχει σίγουρα, τα βλέπω γιατί περνάω απέξω.
Garnele Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μπορεί να είναι και παραπάνω, απλώς κρίνοντας από τον διάσημο ΓΙΑΝΝΗ που είχα δίπλα στο σπίτι μου, ε μέσες άκρες δυο χρόνια είναι χαρτοπαιχτική λέσχη/φρουτάκια αυστηρά. Τι Εύοσμο, αυτό είναι μακριά!!!!! Νομίζω ότι μέσα σε 22 χρόνια έχω έρθει και δυο φορές. Τη μία καταλάθος.
leftermann Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Χάνεις. Να έρχεσαι πιό συχνά. West coast baby. Καταργήθηκε και η βίζα πρόσφατα.
klainmaingr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Αν δεν είχε τόση καθυστέρηση στο τελωνείο και γώ θανέβαινα.. Γιάννη?!! Ομφγ. Ένα γωνιακό μέσα σε ένα στενό πάνω απο την ίμβρο (μαγαζί κακεντρεχείς νότιοι) λές; Εκεί έπαιζα τα πρώτα μου εφηβόarcade Κλάψ. Λοιπόν μπιλιαρδάδικα. Πρώτον έχει στο Carre four μακεδονία όπου και αν δεν κάνω λάθος έχει και ΕΝΑ τραπέζι snooker. Δεύτερον στην καμάρα. Στην συνέχεια της Μελενίκου κάτω απο την εγνατία (ανάθεμα δεν θυμάμαι την οδό) δίπλα στο fan club της barca εκεί στο παρκάκι με το ninny/καραμέλα και όπως διάολο λέγονται πλέον αυτά έχει 2! Ένα ισόγειο που έχει όλο κ όλο 2 τραπέζια και νομίζω ΔΕΝ έχει snooker. Και ένα υπόγειο παραδίπλα το οποίο νομίζω έχει ΕΝΑ τραπέζι. Τώρα ανατολικά. Απο την εκκλησία της ανάληψης πάνω στην όλγας πηγαίνοντας προς κέντρο στα 50 μέτρα το πολύ έχει ένα με μικρή είσοδο αλλα ψιλοτεράστιο μέσα. ΔΕΝ ξέρω αν έγινε πλέον φρουτάδικο αλλα υπάρχει ακόμα σαν ¨μαγαζί". Πές και σε ποιά περιοχή θέλεις να σε βολέψουμε ;p
Erunildo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Υπαρχει επισης ενα στην Αγ. Δημητριου,περιπου απεναντι απο το τουρκικο προξενειο. Εχει πολυ μικρη εισοδο,κατεβαινεις σε υπογειο. Το μογαζι ειναι παλιο(κανα 30 χρονο),και παιζει να μην εχει κανει ανακαίνιση απο τοτε,σαν να μπαινεις σε χρονομηχανη ειναι:Ρ Και ο τυπος που το εχει πολυ καλτ φιγουρα.. Βασικα δεν νομιζω να εχει σνουκερ,εχει αρκετα τραπεζια μπιλιαρδου,πινγκ πονγκ,ποδοσφαιρακι,βελακια,φλιπερακι..
Garnele Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Γιάννη?!! Ομφγ. Ένα γωνιακό μέσα σε ένα στενό πάνω απο την ίμβρο (μαγαζί κακεντρεχείς νότιοι) λές; Εκεί έπαιζα τα πρώτα μου εφηβόarcade Κλάψ. Ναι, αυτόν λέω. =/ Τελικά όλοι έχουν περάσει κάποια χρόνια της ζωής τους εκειμεσα.. Στο ισόγειο που λες απέναντι από την καμάρα έχει και πινγκ πονγκ;
klainmaingr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Yeap. Bέβαια σοβαρό πινκ πόνκ με μισό μέτρο πίσω και 0 μέτρα δεξιά και αριστερά ΔΕΝ μπορείς να παίξεις. Όσο για το Γιάννη, ακόμα παλιότερα ήταν πιο must. Εμείς τον προλάβαμε στα τελειώματα..
elvisjedi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 επισης εχει και στο cosmos απεναντι απο τα fridays, πεντε τραπεζια (αμερικανικο), μπαλακια & μπλιμπλικια!
mentor231 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά... Όταν λέω σνούκερ εννοώ το κανονικό σνούκερ (το αγγλικό) με τις πολλές μπάλλες τις κόκκινες, την κίτρινη, την πράσινη, τη λαχταριστή μαύρη κτλ κτλ... Τέτοιο τραπέζι υπήρχε μέχρι πριν από 10-12 χρόνια στο ιστορικό "Βυζάντιο" στο Φάληρο σε ένα στενό πάνω από την Βασ. Γεωργίου. Τώρα όμως υπάρχει πουθενά στη Θεσσαλονίκη;;; Ιδού η απορία... Ας έχει και ας είναι όπου να'ναι. Δεν θα κολήσω από Καλαμαριά να πάω και στο Λαγκαδά. Αρκεί να έχει...
klainmaingr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Τέτοιο τραπέζι υπήρχε μέχρι πριν από 10-12 χρόνια στο ιστορικό "Βυζάντιο" στο Φάληρο σε ένα στενό πάνω από την Βασ. Γεωργίου. Στην Σπάρτης(ύψος μπιζανίου).. για να μαθαίνουν οι νεώτεροι Θές να μας ποστάρεις μια φωτό; Αυτό με τις όλες κόκκινες κ τις 2 μπλε/1μαύρη δεν λές; Βασικά αν βολεύεσαι πάνε καμια μέρα στα καρ φούρ που σε λέω και ρώτα.. Λογικά θα έχουν
mentor231 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό είναι τραπέζι snooker όπου φαίνεται και πόσους πόντους μετράει η κάθε μπάλα... Τέτοιο λοιπόν ψάχνω να παίξω στη Θεσσαλονίκη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.