minarokeftes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς ποιά είναι τα κριτήρια για να μπεί κάποιος σε φοιτητικές εστίες. Όσους ρώτησα μου είπαν για το κατα κεφαλήν εισόδημα, αλλα κανείς δεν γνώριζε πόσο πρέπει να είναι. Επίσης άλλη απορία μου είναι αν έχω εγώ φορολογική δήλωση δίνω την δική μου στα δικαιολογητικά ή των γωνιών μου?
freedubus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Εφ' όσον υποβάλλεις ο ίδιος φορολογική δήλωση, δίνεις τη δική σου.
minarokeftes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Εφ' όσον υποβάλλεις ο ίδιος φορολογική δήλωση, δίνεις τη δική σου. Έψαξα λίγο στο γούγλη και τελικά απο 25 ετών και άνω έχει φοιτητής δικαίωμα να δώσει δική του φορολογική δήλωση...
freedubus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Διάβασε καλύτερα ολόκληρο τον κανονισμό για τις φοιτητικές εστίες.
gang Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 ένας φίλος μου δίνει δική του Φ.Δ. και είναι 20 ετών..
minarokeftes Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ!!! Να δώ πως μπορώ να κάνω δήλωση τώρα
johnnyestia Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Το ποσό δεν είναι σταθερό γιατί πολύ απλά αν υπάρχουν Χ κενά δωμάτια τότε ικανοποιούνται οι Χ αιτήσεις με το χαμηλότερο εισόδημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες ρώτα την γραμματεία της εστίας που σε ενδιαφέρει να πας.
marina1ups Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 πατριδα εγω ειμαι εδω να σε βοηθησω, do not worry!!! λοιπον, εγω ειμαι σε εστιες στη θεσσαλονικη, οποτε θα σου πω για εδω! εχω την εντυπωση οτι μιλαμε για εισοδημα μεχρι 30.000, των γονιων σου ή δικο σου, αναλογως με το αν κανεις φορολογικη κ εσυ. αλλα αυτο δε νομιζω οτι παιζει τοσο ρολο, οσο παιζει το αν υπαρχουν δωματια ελευθερα, κ φυσικα το αν εχεις μπαρμπα απ' την κορωνη... (ω ναι, αθανατη ελληνικη νοοοτροπια).... απλα οι αιτησεις, εδω τουλαχιστον, γινονται μαιο-ιουνιο, οχι αυτη την περιοδο...
minarokeftes Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 πατριδα εγω ειμαι εδω να σε βοηθησω, do not worry!!! λοιπον, εγω ειμαι σε εστιες στη θεσσαλονικη, οποτε θα σου πω για εδω! εχω την εντυπωση οτι μιλαμε για εισοδημα μεχρι 30.000, των γονιων σου ή δικο σου, αναλογως με το αν κανεις φορολογικη κ εσυ. αλλα αυτο δε νομιζω οτι παιζει τοσο ρολο, οσο παιζει το αν υπαρχουν δωματια ελευθερα, κ φυσικα το αν εχεις μπαρμπα απ' την κορωνη... (ω ναι, αθανατη ελληνικη νοοοτροπια).... απλα οι αιτησεις, εδω τουλαχιστον, γινονται μαιο-ιουνιο, οχι αυτη την περιοδο... Πέρα κεί στην Χίο να φανταστείς οτι τώρα υπάρχουν κανα 3άρι άδεια δωμάτια... Με φορολογική των γωνιών δύσκολα μπαίνω, θα κοιτάξω μήπως κάνω για την επόμενη, έχω και ακόμη ενα χρόνο συμβόλαιο το σπίτι. Ευχαριστώ για την ενημέρωση!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.