Προς το περιεχόμενο

Διαδικασια και κριτήρια για φοιτητικές εστίες

minarokeftes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς ποιά είναι τα κριτήρια για να μπεί κάποιος σε φοιτητικές εστίες.

Όσους ρώτησα μου είπαν για το κατα κεφαλήν εισόδημα, αλλα κανείς δεν γνώριζε πόσο πρέπει να είναι.

Επίσης άλλη απορία μου είναι αν έχω εγώ φορολογική δήλωση δίνω την δική μου στα δικαιολογητικά ή των γωνιών μου?

Δημοσ.
Εφ' όσον υποβάλλεις ο ίδιος φορολογική δήλωση, δίνεις τη δική σου.

Έψαξα λίγο στο γούγλη και τελικά απο 25 ετών και άνω έχει φοιτητής δικαίωμα να δώσει δική του φορολογική δήλωση... :-(

Δημοσ.

Το ποσό δεν είναι σταθερό γιατί πολύ απλά αν υπάρχουν Χ κενά δωμάτια τότε ικανοποιούνται οι Χ αιτήσεις με το χαμηλότερο εισόδημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες ρώτα την γραμματεία της εστίας που σε ενδιαφέρει να πας.

Δημοσ.

πατριδα εγω ειμαι εδω να σε βοηθησω, do not worry!!! λοιπον, εγω ειμαι σε εστιες στη θεσσαλονικη, οποτε θα σου πω για εδω! εχω την εντυπωση οτι μιλαμε για εισοδημα μεχρι 30.000, των γονιων σου ή δικο σου, αναλογως με το αν κανεις φορολογικη κ εσυ. αλλα αυτο δε νομιζω οτι παιζει τοσο ρολο, οσο παιζει το αν υπαρχουν δωματια ελευθερα, κ φυσικα το αν εχεις μπαρμπα απ' την κορωνη... (ω ναι, αθανατη ελληνικη νοοοτροπια).... απλα οι αιτησεις, εδω τουλαχιστον, γινονται μαιο-ιουνιο, οχι αυτη την περιοδο... :fear:

Δημοσ.
πατριδα εγω ειμαι εδω να σε βοηθησω, do not worry!!! λοιπον, εγω ειμαι σε εστιες στη θεσσαλονικη, οποτε θα σου πω για εδω! εχω την εντυπωση οτι μιλαμε για εισοδημα μεχρι 30.000, των γονιων σου ή δικο σου, αναλογως με το αν κανεις φορολογικη κ εσυ. αλλα αυτο δε νομιζω οτι παιζει τοσο ρολο, οσο παιζει το αν υπαρχουν δωματια ελευθερα, κ φυσικα το αν εχεις μπαρμπα απ' την κορωνη... (ω ναι, αθανατη ελληνικη νοοοτροπια).... απλα οι αιτησεις, εδω τουλαχιστον, γινονται μαιο-ιουνιο, οχι αυτη την περιοδο... :fear:

Πέρα κεί στην Χίο να φανταστείς οτι τώρα υπάρχουν κανα 3άρι άδεια δωμάτια... Με φορολογική των γωνιών δύσκολα μπαίνω, θα κοιτάξω μήπως κάνω για την επόμενη, έχω και ακόμη ενα χρόνο συμβόλαιο το σπίτι.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...