Προς το περιεχόμενο

υπαρχει μηχανη αναζητησης,οπως αυτη των vista ή των windows 7 , στα windows xp??

manos1321aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω ας πουμε οταν ψαχνω ενα αρχειο μεσα στο pc μου,να γινεται γρηγορη αναζητηση οπως κ με τα vista .να εχει επανω η οπωδηποτε το search και να ψαχνω εξ ισου ευκολα κ γρηγορα...! ακομα κ οταν πληκτρολογω στο περιπου το ονομα του αρχειου..να μου βγαζει τα πιθανα αποτελεσματα...

• Members
Δημοσ.

Νομίζω πως θες το Windows Desktop Search, που ψάχνει και στα περιεχόμενα των εγγράφων: http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/desktopsearch/choose/windowssearch4.mspx?tab=Install%20It

θα πρέπει να το έχεις και στα updates των XP αν θυμάμαι καλά

Δημοσ.

καταρχας ευχαριστω....αλλα μολις μπω στο site που μου εστειλες ...τι επιλεγω???δεν ξερω πολλα γι αυτο σε ρωατω...!εχω xp...απλα δεν ξερω απο κει ποιο να φιαλεξω...

Δημοσ.

ειναι αναλογη με αυτη των vista???δλδ τοσο καλη...?καταλαβες...την θελω πιο πολυ για χρηση σε προγραμμα μουσικης...για να βρισκω γριγορα τα αρχεια μου..

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι δεν μου βρισκει τα παντα....αλλα ειναι πολυ γρηγορη οντως....!απλα δεν τα βρισκει τα αρχεια της μουσικης ευκολα...οπως το δοκιμαζω...μηπως θελει καποια ιδιαιτερη ρυθμιση???

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:54 ----------

βασικα απ οτι βλεπω και οι δυο ειναι χρησιμες...αρκετα...και κανω μια χαρα την δουλεια μου,ευχαριστω πολυ παιδια...να στε καλα...!το ψαχνω πολυ καιρο...και τωρα μου εκοψε να μπω σε forum...!αν βρειτε οτιδηποτε ακομα πιο καλο στειλτε..ευχαριστω...

• Members
Δημοσ.
καταρχας ευχαριστω....αλλα μολις μπω στο site που μου εστειλες ...τι επιλεγω???δεν ξερω πολλα γι αυτο σε ρωατω...!εχω xp...απλα δεν ξερω απο κει ποιο να φιαλεξω...

Αν και μάλλον το βρήκες ήδη, στη σελίδα που σου έστειλα έχει κάπου και το link για τα ΧΡ.

Το everything είναι πολύ καλό αλλά μόνο αν ψάχνεις αρχεία με τα ονόματά τους. Αν θες να ψάξεις στα περιεχόμενα εγγράφων, το Windows Desktop Search είναι αυτό που ζητάς.

Άποψή μου είναι πως καλό είναι να τα έχεις και τα δύο - το everything για την ταχύτητά του και το WDS για το βάθος της αναζήτησης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...