Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για DVD/ποιοτητα εικονας

kostionalist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω dvd συνδεδεμενο με την tv μεσω HDMI. Θα υπαρχει διαφορα στα dvd που ειναι 3-4 χρονων και στα dvd που βγαινουν τωρα?(στην ποιοτητα εικονας)

Δημοσ.

Αναλόγως για ποιά player μιλάμε. Ένα καλό Denon 5 ετών π.χ., προφανώς θα παίζει καλύτερα από ένα καινούριο κινέζικο του κιλού...

Δημοσ.

δεν διατυπωσα σωστα την ερωτηση...

Εχω dvd συνδεδεμενο με την tv μεσω HDMI. Θα υπαρχει διαφορα στα dvd(οχι dvd player, εννοω τις ταινιες) που ειναι 3-4 χρονων και στα dvd(οχι dvd player, εννοω τις ταινιες) που βγηκαν προσφατα?(στην ποιοτητα εικονας)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:50 ----------

μπορει κανεις να απαντησει στην παραπανω ερωτηση?^^

Δημοσ.

Εννοείς αν θα έχεις καλύτερη ποιότητα εικόνας συνδέοντας το dvd μέσω hdmi; 'Η αν οι καινούριες ταινίες έχουν καλύτερη ποιότητα από τις παλιότερες; Με μπέρδεψες...

Δημοσ.
Εννοείς αν θα έχεις καλύτερη ποιότητα εικόνας συνδέοντας το dvd μέσω hdmi; 'Η αν οι καινούριες ταινίες έχουν καλύτερη ποιότητα από τις παλιότερες; Με μπέρδεψες...

το δευτερο.

Δηλαδη αν οι καινουριες ταινιες ειναι καλυτερες σε ποιοτητα εικονας απο τις παλιες...(οταν το dvd εχει HDMI συνδεδεμενο)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:09 ----------

και κατι ακομα...

Τα αντιγραμμενα dvd εχουν την ιδια ποιοτητα εικονας με τα αυθεντικα dvd?Δηλαδη αν βαλω ενα αντιγραμμενο και ενα αυθεντικο dvd να παιζουν, θα δειχνουν το ιδιο?

Δημοσ.
[...]

Τα αντιγραμμενα dvd εχουν την ιδια ποιοτητα εικονας με τα αυθεντικα dvd?Δηλαδη αν βαλω ενα αντιγραμμενο και ενα αυθεντικο dvd να παιζουν, θα δειχνουν το ιδιο?

Αν είναι ακριβές αντίγραφο του πρώτου (δηλ. πχ δεν έχει γίνει μετατροπή DVD9->DVD5), δεν υπάρχει διαφορά στην ποιότητα.

Όσο για το αρχικό ερώτημα, δεν είμαι βέβαιος, αλλά πιστεύω πως δεν υπάρχει διαφορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...