kavaliotis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Loipon exw edw ena palio mhxanhma me Celeron 566E kai TNT 16MB kai 8elo na paikso DVD xwris na kollaei h eikona! Gia proteinete kanena DVD player pou na doulevei me tetoies palies CPU.. Exei pano to Pioneer 106s.. Ekana kapoia pragmata alla den mporesa na exw entelws smooth eikona.. DMA Enabled Me to latest WinDVD kai me WinDVD Tweaker me speed settings pali psilokollaei.. Me latest PowerDVD pali kollaei h eikona elaxista alla pali spaei neura 384MB RAM exei pano hardware acceleration unticked giati otan to tickaro deixnei akoma pio xalia.. Opote mallon h monh lush einai kapoios software player pou na einai optimised gia low speed CPUs..
Duke Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2002 allakse karta grafikon kai pare gforce2 or 4 mx me 64mb kai bale mnimi sto PC sou kai tha paei kala me tnt2 16mb diskola tha deis DVD me oti software kai ean paikseis !
kavaliotis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 Afhste to paidia, phga na kano ena bios update giati eixa ena polu palio kai mallon kollhse to PC ka8os ekane to update giati den proxwrouse h mpara allo h mpara apo to flash update as poume (eixe 2 seires kai phge mexri thn mesh ths prwths kai meta den ekane tipota)..Telos panton meta apo arketh wra ekana restart kai papala.. Ante na gurisw Agglia sto kalo mou to PCaki giati den mporw allo!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.