Luxx Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Αεροστοπ εχω παντου, αλλα δεν!! Καλοριφερ λαδιου; Για δωσε κανενα λινκ. Μιλαω για μια εκταση κοντα στα 20τμ.
freedubus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 20 τ.μ. και κρυώνεις;; Με 1-2 βότκες, 2-3 μπλούζες και λίγη counterpain είσαι κόλαση, άσε που είσαι και ένερτζι-φρή και θα πάς στον παράδεισο ναούμ.
xpapias Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Για δες στα: http://www.skroutz.gr/c/411/syskeues-thermanshs.html?keyphrase=%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%AD%CF%81&page=1 http://www.kotsovolos.gr/site/products.jsp?catid=29161 (Μόνο και μόνο για να πάρεις μια ιδέα - στα χαρακτηριστικά σου λέει πόσα τετραγωνικά καλύπτει το καθένα) Γνώμη μου είναι να έπαιρνες κάποιο με 'σκάλες' ώστε να το ρυθμίζεις στα 1000/1500/2000 W πχ και να μην σου πέφτει το ρεύμα...
De@th L0rd Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον,τα 9000 btu για τον χωρο αυτο,ειναι σχετικα καλα.Για τα υπολοιπα τετραγωνικα,δεν θα σε καλυψει. Και αυτο μιλαμε μονο για την θερμανση,διοτι στην ψυξη θα ειναι σκετικα ενταξει (βλεπεις η ψυξη καθεται,ενω ο ξεστος αερας παει πανω). Ελπιζω να μην ειναι ψηλοταβανο,διοτι αλλαζουν τα παντα (σε μια μελετη χωρου). Αν μπορεις να παρεις 12000 btu θα εισαι super. Δν νομιζω οτι αξιζουν αεροθερμα,σομπες κτλ, γιατι σκεψου οτι θα εχεις και ψυξη το καλοκαιρι. Οσο μεγαλυτερη ειναι η μοναδα (σε ψυκτικη ισχυ)τοσο το καλυτερο,γιατι θα σου παρεχει σε συντομο χρονο ψυξη ή θερμανση και οταν θα φτανει στην θεμοκρασια που εχεις ορισει,τοτε θα σταματισει,θα ξεκουραστει και θα ξεκινησει παλι. Καλη η τεχνολογια inverder,αλλα,αν χαλασει η πλακετα,κλαψτα,βραστα και κατουρα τα... Οσο για την ατμοσφαιρα που αφηνει η θερμανση,περνεις εναν υγραντηρα (εγω εχω εναν που ειχα παρει απο καταστημα bebe για τα μωρα μου και κανω μια χαρα την δουλεια μου) Καλοριφερ δεν εχει καθολου το σπιτι...??? Καλοριφέρ έχει κ με αυτόνομη αλλά δε το ανάβω,γιατί ο ιδιοκτήτης είναι απατεώνας κ κλέβει στα πετρέλαια.Επομένως εαν έχω 0 ώρες λειτουργίας δε μπορεί να μου πεί τίποτα.Έτσι κι αλλιώς δε το ανάβω συνέχεια,απλά θέλω η θερμοκρασία να μην πέφτει κάτω από τους 15-16 βαθμούς.
Nomedor Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 +1 στο καλοριφέρ λαδιού από άποψη καλύτερης θέρμανσης του χώρου. Για οικονομία δεν ξέρω αλλά το a/c κάνει μακράν τη χειρότερη ατμόσφαιρα ακόμα και από το αερόθερμο.
kage Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Καλοριφέρ έχει κ με αυτόνομη αλλά δε το ανάβω,γιατί ο ιδιοκτήτης είναι απατεώνας κ κλέβει στα πετρέλαια.Επομένως εαν έχω 0 ώρες λειτουργίας δε μπορεί να μου πεί τίποτα. τα ρετιρε πληρωνουν παραπανω στα κοινοχρηστα απ οτι οι αλλοι.. το γενικο προβλημα με το πετρελαιο ειναι η μετρηση σε ωρες και οχι σε θερμιδες και το γεμισμα. παντως οτι δεν πληρωνεις καν αν δεν καψεις θα μπορουσαν και να μην το δεχτουν. http://www.taxheaven.gr/acforum/lofiversion/index.php?t17610.html http://experts.pathfinder.gr/index.php?view=16&answer_id=209326&topic=725 σαν συμπερασμα βγαινει οτι λιγο δυσκολο να βγει φτηνοτερο το ηλεκτρικο απο το πετρελαιο για θερμανση.
De@th L0rd Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 τα ρετιρε πληρωνουν παραπανω στα κοινοχρηστα απ οτι οι αλλοι..το γενικο προβλημα με το πετρελαιο ειναι η μετρηση σε ωρες και οχι σε θερμιδες και το γεμισμα. παντως οτι δεν πληρωνεις καν αν δεν καψεις θα μπορουσαν και να μην το δεχτουν. http://www.taxheaven.gr/acforum/lofiversion/index.php?t17610.html http://experts.pathfinder.gr/index.php?view=16&answer_id=209326&topic=725 σαν συμπερασμα βγαινει οτι λιγο δυσκολο να βγει φτηνοτερο το ηλεκτρικο απο το πετρελαιο για θερμανση. Ναι επειδή έτυχε και το παραπάνω,τους ξεκαθάρισα οτι εγώ κάνω οτι συμφωνήσαμε με το συμβόλαιο.Κατόπιν εορτής μου έβγαλαν πολλά και με την απειλή οτι θα ξενοικιάσω την άλλη μέρα τα ξέχασαν τελείως.Δε γίνεται να σου λένε γραπτώς ,δεν καις δε πληρώνεις κ μετά να ζητάνε και μπροστάτζες. Αλλά το ξέρω κι απο άλλους εδώ στην οικοδομή οτι κάνουν απατεωνιές με τα πετρέλαια.Καμια λογική δε λέει πως πρέπει οπωσδήποτε να κάψω πετρέλαιο και κανένα συμβόλαιο που έχω υπογράψει.Α κ δε μένω σε ρετιρε.Κι από ότι είδα στα site που παρέθεσες στον ίδιο χαμό ζούνε αρκετοί.Και καταντάει αυτός που δε καίει πολύ να πληρώνει τα περισσότερα απ όλους λόγω των ωραίων μαθηματικών τύπων του ορόφου.Ε αυτό είναι σκέτη κοροϊδία.Ρεύμα κ πάλι ρεύμα.
giannisv6 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας θα ήθελα να κάνω μια απλή ερώτηση για αυτό λέω να μην ανοίξω έξτρα θέμα.Εχω καταλήξει και ενδιαφέρομαι για ενα αερόθερμο που θα μπορώ να το χρησιμοποιώ για το μπάνιο αλλά και για τους υπόλοιπου χώρους.Οπότε, τι διαφορά έχουν τα αερόθερμα μπάνιου απο αυτά που αναφέρουν για δωμάτιο ?(Είναι τόσο ευαίσθητα στην υγρασία του μπάνιου μήπως?)
Demon13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Θεωρητικά το κλιματιστικό είναι σαν 4-5 αερόθερμα-καλοριφερ λαδιου μαζί, και κάνει και οικονομία 60% με τον λόγο cop που έχει. Το δικό μου είναι kelvinator 24.000 btu inverter παρακαλώ, και εκτός οτι όταν το βάζω βήχω και παγώνω κιόλας. Πριν 3 χρόνια το πήρα καινούργιο είναι, κλαίω τα λεφτά μου. Με μια σόμπα quartz 1600watt ζεσταίνομαι μια χαρα και ούτε ανάβω και τις 3ης σκάλες.
giannisv6 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Θεωρητικά το κλιματιστικό είναι σαν 4-5 αερόθερμα-καλοριφερ λαδιου μαζί, και κάνει και οικονομία 60% με τον λόγο cop που έχει. Το δικό μου είναι kelvinator 24.000 btu inverter παρακαλώ, και εκτός οτι όταν το βάζω βήχω και παγώνω κιόλας. Πριν 3 χρόνια το πήρα καινούργιο είναι, κλαίω τα λεφτά μου. Με μια σόμπα quartz 1600watt ζεσταίνομαι μια χαρα και ούτε ανάβω και τις 3ης σκάλες. Αυτό που απάντησες έχει σχέση με το θέμα που είναι του 2009 ? ή έχει καμία σχέση με αυτό που ρώτησα...?
Dare-Devil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας θα ήθελα να κάνω μια απλή ερώτηση για αυτό λέω να μην ανοίξω έξτρα θέμα. Εχω καταλήξει και ενδιαφέρομαι για ενα αερόθερμο που θα μπορώ να το χρησιμοποιώ για το μπάνιο αλλά και για τους υπόλοιπου χώρους. Οπότε, τι διαφορά έχουν τα αερόθερμα μπάνιου απο αυτά που αναφέρουν για δωμάτιο ? (Είναι τόσο ευαίσθητα στην υγρασία του μπάνιου μήπως?) Το αερόθερμο μπάνιου πληρεί κάποια standards προστασίας από ηλεκτροπληξία. Έχουν δηλαδή τον απαιτούμενο βαθμό στεγανότητας γιατί όπως γνωρίζουμε οι υδρατμοί υπο προυποθέσεις μπορούν να δημιουργήσουν ηλεκτροπληξία σε τέτοιους χώρους.
giannisv6 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδή για έναν χώρο (όχι μπάνιο) που γενικός έχει αρκετή υγρασία(τον χειμώνα με καλοριφέρ, τα αλουμίνια και παράθυρα έσταζαν νερό κυριολεκτικά) έχει αρκετές πιθανότητες το αερόθερμο δωματίου να βραχυκυκλώσει ? Διότι το μπάνιο που θέλω επίσης να ζεσταίνω πριν το ντουζ είμαι σίγουρος οτι δεν θα έχει και περισσότερη υγρασία απο το υπόλοιπο σπίτι...
Dare-Devil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδή για έναν χώρο (όχι μπάνιο) που γενικός έχει αρκετή υγρασία(τον χειμώνα με καλοριφέρ, τα αλουμίνια και παράθυρα έσταζαν νερό κυριολεκτικά) έχει αρκετές πιθανότητες το αερόθερμο δωματίου να βραχυκυκλώσει ? Διότι το μπάνιο που θέλω επίσης να ζεσταίνω πριν το ντουζ είμαι σίγουρος οτι δεν θα έχει και περισσότερη υγρασία απο το υπόλοιπο σπίτι... Μην σε αγχώνει αυτό. Μιλάω για υδρατμούς σε μπάνιο κατά την διάρκεια του ντουζ.
gia_nnis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας θα ήθελα να κάνω μια απλή ερώτηση για αυτό λέω να μην ανοίξω έξτρα θέμα. Εχω καταλήξει και ενδιαφέρομαι για ενα αερόθερμο που θα μπορώ να το χρησιμοποιώ για το μπάνιο αλλά και για τους υπόλοιπου χώρους. Οπότε, τι διαφορά έχουν τα αερόθερμα μπάνιου απο αυτά που αναφέρουν για δωμάτιο ? (Είναι τόσο ευαίσθητα στην υγρασία του μπάνιου μήπως?) δεν ξερω να σου απαντησω πανω σε αυτο που ρωτας.. αλλα σου προτεινω αυτο το καλοριφερ τεχνολογιας mica http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=11081 το ειχα για ενα διαστημα το συγκεριμενο και ειναι φοβερο.. ζεσταινει πολυ γρηγορα τον χωρο με αποτελεσμα να σου κανει οικονομια λογω του θερμοστατη. Για τα 2000watt που καταναλωνει αποδιδει σιγουρα το διπλασιο απο τα αεροθερμα,convector,αλογονου,καλοριφερ λαδιου. υπαρχει και το μικα της izzy που ειναι πιο φτηνο αλλα δεν ξερω αν θα αποδιδει το ιδιο οπως της rohnson... δεν ξερω να σου απαντησω πανω σε αυτο που ρωτας.. αλλα σου προτεινω αυτο το καλοριφερ τεχνολογιας mica http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=11081 το ειχα για ενα διαστημα το συγκεριμενο και ειναι φοβερο.. ζεσταινει πολυ γρηγορα τον χωρο με αποτελεσμα να σου κανει οικονομια λογω του θερμοστατη. Για τα 2000watt που καταναλωνει αποδιδει σιγουρα το διπλασιο απο τα αεροθερμα,convector,αλογονου,καλοριφερ λαδιου. υπαρχει και το μικα της izzy που ειναι πιο φτηνο αλλα δεν ξερω αν θα αποδιδει το ιδιο οπως της rohnson... http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=11118
giannisv6 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μην σε αγχώνει αυτό. Μιλάω για υδρατμούς σε μπάνιο κατά την διάρκεια του ντουζ. Α ωραία οπότε τι δωματίου τι μπάνιου αερόθερμο είναι το ίδιο πράγμα όσο δεν υπάρχουν οι υδρατμοί στον χώρο . Προσανατολίζομαι σε αυτό λέει οτι ζεσταίνει 8 τμ στα 32, σε σύγκριση με τα 2 τμ που έχουν τα περισσότερα 2000w πιστεύω οτι δεν ειναι καθόλου κακό , και φίρμα ... δεν ξερω να σου απαντησω πανω σε αυτο που ρωτας.. αλλα σου προτεινω αυτο το καλοριφερ τεχνολογιας mica http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=11081 το ειχα για ενα διαστημα το συγκεριμενο και ειναι φοβερο.. ζεσταινει πολυ γρηγορα τον χωρο με αποτελεσμα να σου κανει οικονομια λογω του θερμοστατη. Για τα 2000watt που καταναλωνει αποδιδει σιγουρα το διπλασιο απο τα αεροθερμα,convector,αλογονου,καλοριφερ λαδιου. υπαρχει και το μικα της izzy που ειναι πιο φτηνο αλλα δεν ξερω αν θα αποδιδει το ιδιο οπως της rohnson... Φίλε δεν αμφιβάλω οτι αποδίδει καλύτερα αλλά δεν θέλω να διαθέσω τόσα χρήματα , ένα αερόθερμο θέλω που να είναι αρκετά καλό για τα κυβικά του και μόνο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα