Greator Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Protection/UPS/AccuPower-eyeOn-1400VA-UPS-Line-Inter-EYEON-1400.htm Βρηκα καποια topics στο insomnia που ανεφεραν για θορυβο στα UPS. Γενικα επειδη εχω να ασχοληθω καιρο υπαρχουν ακομα ups που κανουν θορυβο? Χρειαζομαι ενα πραγματικα αθορυβο , στην περιπτωση μου, επειδη κανω ηχογραφησεις και το ups θα ειναι στον ιδιο χωρο, δεν πρεπει να παραγει ουτε ενα db θορυβου. Ευχαριστω!
Greator Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια αν δε γνωριζετε το συγκεκριμενο προτεινετε καποιο αλλο...
Waldo_Vrs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια αν δε γνωριζετε το συγκεκριμενο προτεινετε καποιο αλλο... Για το συγκεκριμένο δεν γνωρίζω θα σου παραθέσω μια προσωπική περιγραφή 2 που κατέχω. Αυτά που παραθέτω τα βάζω απο προσωπική εμπειρία μιας και μετά απο πολλά βρισίδια με τη ΔΕΗ κατάντησα να έχω 3-4 μέσα στο σπίτι. Αθάνατη Ελλάδα κάθε φορά που βρέχει δυνατά ανοιγοκλείνει το ρεύμα!!!. Vittenheim Προσωπικά είμαι κάτοχος των 1500VA και το είχα πάρει κοντά στα 100ευρώ. Απλά το link το έβαλα για να δείς το μοντέλο, λογικά τους έχουν τελειώσει αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να πω πως τρελάθηκα πιστεύω η πιότητά του όμως για την τιμή του είναι άριστη. Το έχω βάλει στο ψυγείο αλλά δεν κάνει σχεδόν καθόλου θόρυβο.Το έχω λιγότερο απο 1 χρόνο. APC Back Ups RS Αυτό το χρησιμοποιώ κοντά 3-4 χρόνια τώρα, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος είναι εντελός αθόρυβο και το βρήκα αρκετά υψηλής πιότητας.Φεύγει 100ευρώ παραπάνω απο αυτό που ανέφερες φυσικά αλλά πιστεύω αξίζει.Ακόμα μπαταρία δεν άλλαξα. Όταν κοπεί το ρεύμα και αρχίσουν να παρέχουν κάνουν θόρυβο και τα 2!!!.
axaraktiristos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Protection/UPS/AccuPower-eyeOn-1400VA-UPS-Line-Inter-EYEON-1400.htmΒρηκα καποια topics στο insomnia που ανεφεραν για θορυβο στα UPS. Γενικα επειδη εχω να ασχοληθω καιρο υπαρχουν ακομα ups που κανουν θορυβο? Χρειαζομαι ενα πραγματικα αθορυβο , στην περιπτωση μου, επειδη κανω ηχογραφησεις και το ups θα ειναι στον ιδιο χωρο, δεν πρεπει να παραγει ουτε ενα db θορυβου. Ευχαριστω! Το 1000αρι που πήρα πριν λίγες μέρες κάνει αρκετό θόρυβο ….
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Το συγκεκριμενο δεν το ξερω αλλα δυο TurboX (650 και 1500) που εχω δεν κανουν καθολου θορυβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.