washcloud Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ο καθ' ένας ξερνάει με ότι τον ανακατεύει. Εμένα πχ με ανακατεύει η θεώρηση πως οι υγιώς σκεπτόμενοι νέοι ατενίζουν το μέλλον χωρίς τίποτα, χωρίς απαισιοδοξία, χωρίς αισιοδοξία, απλά έχοντας καταλάβει τη θέση τους στον ρεαλιστικό κόσμο, και κοιτάνε να την βελτιώσουν με προσωπικές επιδιώξεις, έχοντας πλέον ξεχωρίσει στη ζωή τους την ήρα απ' το στάρι και τους ανθρώπους σε ικανούς και μη. Συνοπτικά αυτό είναι μικροαστισμός, και δε δίνω δεκάρα ποιός το βάφτισε έτσι. Όσο για τα μιστά, ξαναλέω πως αυτό που βλέπω εγώ είναι πως εν Ελλάδι φαγώθηκε κρατική περιουσία τα τελευταία 20 χρόνια, με πρόφαση τον αρλουμπισμό της κρατικοποίησης, χωρίς ούτε ο βασικός μισθός να αυξηθεί, και χωρίς το κράτος να ενδυναμωθεί. Αν έφαγες και εσύ μαζί τους, κακή χώνεψη. Αν δεν έφαγες και θες να φας, κακή όρεξη. Αν δεν θες καν να φας, καλά μυαλά.
@@sos@@ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Εντάκσ' υντρόφισσα, ότ' πείς.σαν κενούριο τσακάλι σαφτές εδώ τις στέππες, πρέπει νασ δίξουμε υπομονή και καρτερία. ώρα καλή στην πρύμνη σου, κι ο μέγας γούγλης πάντα να σε προστατεύει. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Qu5layx48qU]Ότι πεις...[/ame] Άμα λέω εγώ για ντουβάρια λένε ότι προσβάλλω. Δεν προσβάλεις αν χρησιμοποιείς το ντουβάρι σαν μονάδα μέτρησης αντίληψης. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Για γράψε μου λοιπόν τι "βαθμολογία" παίρνει κάποιος; όταν του γράφω : 1)"με αλήθειες τόσο προφανείς" και αντιλαμβάνεται: Η γνωστή απόλυτη αλήθεια σας(δηλαδή πόσο απόλυτο είναι να πεις τον κλέφτη κλέφτη) 2)" που δεν ωφελεί να τις συζητά κανείς " και αντιλαμβάνεται: Μ' αρέσει που δεν ωφελεί να τις συζητά κανείς, δηλαδή γ@μω τη δημοκρατία μου.. (μα ποια είναι η ωφέλεια σε μια συζήτηση να αναδείξεις ότι κλεψιά είναι κλεψιά δεν είναι προφανές!!!) 3)"μαρξίστρια με την ίδια φυσικότητα με την οποία είμαι υπέρ του Νεύτωνα στη φυσική ή υπέρ του Παστέρ στη βιολογία " και σου γράφει: Μπορείς να μου πεις με ποια λογική (ή παράλογη, έχω μάθει να δέχομαι τα πάντα πια) σκέψη ταυτίζεις απόλυτες θετικές επιστήμες που αποδεικνύονται πέραν πάσης αμφιβολίας και αντίρρησης όπως η φυσική και η βιολογία, με μια οικονομική θεωρία που χρησιμοποιεί ως επι το πλείστον κοινωνιολογικά (και άρα τελείως υποκειμενικά) στοιχεία? ([ame=http://www.youtube.com/watch?v=QY5l9tHzzfM]Ωχ !!![/ame] τα οικονομικά συστήματα ήρθαν για να εξυπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο και όχι να γίνει το κοινωνικό σύνολο σκλάβος αυτών) 4)"Γιατί το δοκιμάσαμε ποτέ; ή το δοκιμάσαμε και απέτυχε;" και απαντά: Ναι το δοκιμάσαμε, ναι απέτυχε. 20.000.000 νεκροί σου φτάνουν?(wtf !!! ένα κλικ στην υπογραφή μου....).("Δεν πειράζει όμως, γουστάρουμε να συγκρίνουμε αγγούρια με βούρτσες, καταλήγουμε σε ένα ανορθόδοξο σκεπτικό αχταρμά, και λέμε τα δικά μας.") Πόσα ντουβάρια ;;;:lol: Οι μοντέρνες οικονομικές θεωρίες δεν κατέχουν την απόλυτη αλήθεια, κάνουν συνεχώς προσπάθειες να αναλύσουν καλύτερα τα προβλήματα μπας και φτάσουμε ποτέ σε μια ρημαδοκατάσταση που όλα θα μπορούν να εξηγηθούν όσο το δυνατόν πιο ικανοποιητικά για να ευημερήσουν και οι άνθρωποι εκτός από τα νούμερα. Απέχουμε πολύ ακόμα, -Μπαμπά απέχουμε πολύ από την ευημερία μας; -Σκάσε και κολύμπα ... Κάνοντας λόγο στη συνέχεια ως «φοβούμενος τους Έλληνες και ομόλογα φέροντες» ο Εκόνομιστ παρατηρεί ότι η Άνγκελα Μέρκελ έχει παραδεχθεί πως συμφέρει όλες τις χώρες μέλη της ευρωζώνης να αποτρέψουν μία χρεοκοπία. Παρόλα αυτά, υπογραμμίζει το περιοδικό, καμία χώρα μέλος δε θέλει να δώσει στους πιο παραβάτες εκ των εταίρων την εντύπωση ότι τα χρέη τους θα καλυφθούν. «Η απαγόρευση των μέτρων διάσωσης πρέπει να παραμείνει αξιόπιστη, ειδάλλως το βάρος για τους ισχυρούς μπορεί να γίνει ανυπόφορο και οι αδύναμοι να εξασθενήσουν ακόμα περισσότερο», προσθέτει το άρθρο του Economist για να καταλήξει: «Δυστυχώς οι σκληροί καιροί απαιτούν σκληρά μέτρα».http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_18/12/2009_314917 Παίζει δηλαδή να φύγουν οι ισχυροί πρώτοι από την ΟΝΕ ... ε ρε γλέντια
Praetorianos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Εμένα πχ με ανακατεύει η θεώρηση πως οι υγιώς σκεπτόμενοι νέοι ατενίζουν το μέλλον χωρίς τίποτα, χωρίς απαισιοδοξία, χωρίς αισιοδοξία, απλά έχοντας καταλάβει τη θέση τους στον ρεαλιστικό κόσμο Απομονώνω αυτή την φράση γιατί η συνέχεια της υποθέτει ανυπόστατα ότι όποιος δεν συμφωνεί με την άποψη σου, κοιτάζει την πάρτη του, πράγμα που θεωρώ προσβλητικό. Δηλαδή σε ανακατεύει οι υγιώς σκεπτόμενοι νέοι να έχουν πλήρη επίγνωση για το που πατάνε, που βρίσκονται και που θέλουν να πάνε. Αλλά δεν σε ενοχλεί που κάποιοι εκμεταλλεύονται αυτή την φυσική αντίδραση τους για το κατεστημένο προκειμένου να τους προπαγανδίσουν ιδέες και σκεπτικά που εξυπηρετούν μικροπολιτικά συμφέροντα. Σε ενοχλεί που αντί όταν ο κάθε π@π@ρας πολιτικός φωνάζει μεγαλεπήβολα συνθήματα και λαϊκούρες του κερατά αντί οι νέοι να σκεφτούν τι λέει, να αντιληφθούν αν καν γίνονται αυτά που λέει και να του πετάξουν δυο μούτζες όλες δικές του, βλέπεις τον όχλο από κάτω να φωνάζει και να στηρίζει ό,τι παπάντζα ακουστεί. Ελληνίδες, Έλληνες πετάει ο γάϊδαρος..? ΠΕΤΑΑΑΑΑΑΕΙ ΠΕΤΑΑΑΑΑΑΕΙ.... (κι αν δεν πετάει φταίει το σύστημα που δεν πετάει σύντροφ... συνάδελφοι) Όσο για τα μιστά, ξαναλέω πως αυτό που βλέπω εγώ είναι πως εν Ελλάδι φαγώθηκε κρατική περιουσία τα τελευταία 20 χρόνια, με πρόφαση τον αρλουμπισμό της κρατικοποίησης, χωρίς ούτε ο βασικός μισθός να αυξηθεί, και χωρίς το κράτος να ενδυναμωθεί. Ναι αν κοιτάξεις όμως οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με κύρια την Γερμανία εκμεταλλεύτηκαν το σύστημα και πρόσφεραν και κοινωνικό κράτος. Αύξησαν μισθούς και όταν χρειάστηκε έφτιαξαν και υποδομές. Άρα δεν αρκεί να πάρεις ως παράδειγμα την Ελλάδα μόνο, να απομονώσεις όλους τους άλλους παράγοντες και να λες να πα να γαμηθούνε όλα, να τα ξαναφτιάξουμε από την αρχή. Φτιάξε τα στραβά και αν πάλι δεν σου κάνουν, γκρέμιστα. τα οικονομικά συστήματα ήρθαν για να εξυπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο και όχι να γίνει το κοινωνικό σύνολο σκλάβος αυτών Δε άστο δεν πειράζει, εκπέμπουμε όχι απλά σε διαφορετικά μήκη κύματος, αλλά σε διαφορετικούς άλλους κόσμους τελείως. Μιλάμε τώρα από τις απαντήσεις κατάλαβα ότι 1+1=2 να σου πω, θα αρχίσεις να μου λες για το κόμπλεξ κατωτερότητας του 1 και για την ανυπαρξία ταξικής συνείδησης του 2. Θα μου πετάξεις και ένα τσιτάτο του Πυθαγόρα και θα πάει η συζήτηση σε άλλη διάσταση. Επειδή είδα και το βιντεάκι τώρα και κατάλαβα πόσο σοβαρά το πας το θέμα, κι επειδή αν αρχίσω να ποστάρω τα 100+ demotivational που έχω και γω με αποκλειστικά keywords facepalm και epic fail θα κλειδωθεί το θέμα και είναι κρίμα το σταματάω εδώ. Δεν έβγαλα άκρη στα 3 προηγούμενα νήματα, γιατί να πιστέψω ότι θα βγάλω εδώ. Καλή καρδιά και καλά μυαλά. Παίζει δηλαδή να φύγουν οι ισχυροί πρώτοι από την ΟΝΕ ...ε ρε γλέντια Και που είναι το πρόβλημα? Θα βγουν αυτοί από την ΟΝΕ, θα διαλυθεί αυτή η σατανική και εκμεταλλεύτρια Ένωση και τότε θα δούμε αν τρώγονται και τι γεύση έχουν οι αράδες με τις θεωρίες που γράφτηκαν. Απ' έξω απ' το χορό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.