Προς το περιεχόμενο

Τίτλοι ταινιών για Παντομιμα...

Eleu8eriaX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Σκλάβοι στα δεσμά τους...

2. Χωρίς Αντάλαγμα

3. Πές στη Μορφίνη ακόμα Ψάχνω

4. Delivery

5. Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου....

6. Ο γιός του φύλακα

7. η εαρινή σύναξη των αγροφυλάκων

Ελληνικές πιο πολύ απο ότι βλέπετε...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:51 ----------

Η πιο δύσκολη έβερ ταινία που με έχουν βάλει να περιγράψω είναι το σέρπικο πάντως. Προσπαθούσα με μία παράλογη λογική να δώσω το σέρΤικο και μετά θα το άλλαζα. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα αν περιέγραφα την ταινία και θα γλίτωνα και το πολιτισμικό σοκ, αφού κανείς δεν ήξερε εν τέλει τη λέξη σέρτικο. =/

το σερπικο....ηταν όνομα όμως αν δεν κάνω λάθος....:rolleyes: ή όχι???

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, έπαιζαν και ονόματα. Αλλά το μιχάλης, το τζον η το μαρούσκα θα ήταν πιο εύκολο, με το σέρπικο δεν παίζει να κάνεις άλλο συνειρμό.

Και στην προκειμένη απλά πόνταρα στο ότι το σέρτικο-σέρπικο είναι κάτι που έστω θαπάειτομυαλόσου..

Δημοσ.
Ναι, έπαιζαν και ονόματα. Αλλά το μιχάλης, το τζον η το μαρούσκα θα ήταν πιο εύκολο, με το σέρπικο δεν παίζει να κάνεις άλλο συνειρμό.

Και στην προκειμένη απλά πόνταρα στο ότι το σέρτικο είναι κάτι που έστω θαπάειτομυαλόσου..

με το Χασαπο - Σέρβικο...ίσως να έκαναν κάποιον συνδιασμό....;)

αλλά θα ήθελε απο εσένα χορό....:lol:

• Members
Δημοσ.

Πάντως, ένας πολύ πλάγιος τρόπος για να περιγράψεις τέτοιες ταινίες είναι και μέσω ηθοποιού ή του σκηνοθέτη... π.χ. προσπαθείς να κάνεις τους παίχτες να βρουν τον Αλ Πατσίνο μέσω μιας χαρακτηριστικής σκηνής από κάποια άλλη ταινία του και μετά τους καλείς (στη νοηματική πάντα) να πουν άλλες ταινίες του (βέβαια το Σέρπικο τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσες να το περιγράψεις και μιμούμενος τον Μίκη Θεοδωράκη :lol:).

edit: κι άλλος ένας τρόπος που κατά καιρούς έχω χρησιμοποιήσει είναι και το "σπάσιμο" της λέξης σε συνθετικά... στο σέρπικο βέβαια δεν προσφέρεται, αλλά π.χ. στην ταινία "διπλός αντίκτυπος" το "αντίκτυπος" θα μπορούσες να το περιγράψεις σε δύο μέρη: πρώτα το "αντί" και μετά το "χτύπος" και τους ζητάς μετά να τα ενώσουν...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δέν φαντάζεστε πόσο χρήσιμες ήταν οι ταινίες!Επιτέλους!Γιατί ποτέ δεν έβρησκα καλή ταινία και τώρα κέρδισε η ομαδα μου!! :-P

Δημοσ.
Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι.

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Μίλαν Κούντερα

αυτό είχε τύχει στην ομάδα μας και δεν το βρήκαμε :P

όπως και μία ταινία μπου λέγεται νομίζω "η επίθεση του γιγάντιου μουσακά"......τρέχα γύρευε δλδ....απορώ ποιος βλέπει όμως αυτές τις ταινίες :D

• Members
Δημοσ.
http://www.imdb.com/title/tt0101420/

αμα βρει κανεις αυτο να μου τρυπησεις τη μυτη!

by the way δειτε το!δεν εχετε ξαναζησει τετοια εμπειρια...

αυτό το έχω κατεβάσει εδώ και καιρό αλλά ακόμα δεν έχω κάτσει να το δω... έχω διαβάσει όμως περί τίνος πρόκειται και πρέπει να είναι πράγματι ενδιαφέρουσα εμπειρία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...