Προς το περιεχόμενο

oracle + linux = clients?

ad709

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε 15 υπολογιστές οι οποίοι εισάγουν δεδομένα σε μια βάση oracle. O admin της υπόθεσης θα ήθελε να βάλει Linux σε όλα τα μηχανάκια του για να αποφύγει τα κέρατα που μπορεί να του φορέσουν τα XP. O καημένος ο admin έβαλε σε ένα μηχανάκι debian i386 και εγκατέστησε τα ανάλογα πακέτα java (2 ήταν) ετσι ώστε να ανοίγει η java όταν πληκτρολογήτε η διεύθυνση της βάσης.

Αλλά μάταια και οι δύο περιηγητές βγάζουν μύνημα οτι χρειάζεται plugin. Βοηθήστε το καημένο τον admin να προωθήσει το ανοιχτό λογισμικό στην Ελλάδα...

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Δημοσ.

Θα μπορούσες να μας εξηγήσεις ακριβώς τι θέλεις να κάνεις;

-Θέλεις έναν JDBC driver για να συνδέεσαι στη βάση της Oracle;

-Θέλεις java support σε κάποιον browser;

Δημοσ.

Σας Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις...

Στα windows XP :X o client συνδέεται στην βάση μέσω web browser και java plug- in (jre-1_5_0_11-windows-i586-p) το ιδιο θελω να κανω σε debian.

Δημοσ.

ΜΜΜΜ. Αυτά τα Link που λες σηκώνουν εφαρμογές που έχουν υλοποιηθεί ως java servlets. Χρειάζονται μόνο java enabled browser. Επομένως τα παιδιά που απαντήσανε έχουν δικιο.

Δημοσ.
jim γιατί αυτό (sun-java5-plugin (1.5.0-17-0.1))δεν μου εμφανίζεται στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων?

Ειναι στο nonfree κομματι των repos, που σημαινει οτι πρεπει να εχεις και το αναλογο κομματακι "non-free" στο sources.list.

Δημοσ.

jim σε παρακαλώ μου γράφεις την εντολή να την πετάξω κατευθείαν να είμαι σλιγουρος την Δευτέρα...

Σ΄ Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Σαν root

>apt-get install sun-java5-plugin

αλλα το sources.list σου πρεπει να εχει και το non-free, πχ στο testing μου

>deb http://ftp2.de.debian.org/debian/ testing main contrib [b]non-free [/b]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...