Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω εδω και ενα χρονο μια prepaid απτην Κυπρου εχω κανει πολλες αγορες με αυτη αλλα σε καποιες δε γινεται,γτ θελεουν πιστωτικη :/....

Ειμαι 18 στα 19 χρονων και σπουδαζω,μπορω να βγαλω μια πιστωτικη με μικρο οριο στα 1000 ευρω για προσωπικη μου χρηση???Θα πρεπει να εχω καποιο εισοδημα για να βγαλω πιστωτικη???

Δημοσ.

Αν δεν έχεις δικό σου εισόδημα, πρέπει να υπογράψει ως εγγυητής κάποιος που έχει.

Εναλλακτικά βρίσκεις κάποιον φίλο με πιστωτική κάρτα, κάνει την αγορά και του δίνεις τα χρήματα.

Δημοσ.

Μπορείς να βγάλεις κάρτα και σαν φοιτητής. Η eurobank βγάζει φοιτητική και χρειάζεσαι, ταυτότητα, βεβαίωση από τη σχολή σου και τίποτα άλλο. Και άλλες τράπεζες το κάνουν σίγουρα θα πρέπει να ρωτήσεις.

Δημοσ.

Στην Κύπρου, μπορείς να βγάλεις κάρτα (σαν αυτή του ATM) που είναι συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό και τη χρησιμοποιείς όπου θα χρησιμοποιούσες και μια «κανονική» πιστωτική (visa electron). Τραβάει χρήματα απ το λογαριασμό σου. Επίσης αν νιώθεις «ανασφαλής» μπορείς να ανοίξεις νέο λογαριασμό στην ίδια τράπεζα κι ενεργοποιώντας το e-banking να μεταφέρεις χρήματα απ τον κύριο λογαριασμό σου στο νέο, όποτε θες να πάρεις κάτι από e-shop.

Πριν 3 χρόνια μου χε πάει 15' ν ανοίξω λογαριασμό και να μου δώσουν την κάρτα (η οποία ενεργοποιήθηκε απ την επόμενη μέρα το πρωί). Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

Δημοσ.
Στην Κύπρου, μπορείς να βγάλεις κάρτα (σαν αυτή του ATM) που είναι συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό και τη χρησιμοποιείς όπου θα χρησιμοποιούσες και μια «κανονική» πιστωτική (visa electron). Τραβάει χρήματα απ το λογαριασμό σου. Επίσης αν νιώθεις «ανασφαλής» μπορείς να ανοίξεις νέο λογαριασμό στην ίδια τράπεζα κι ενεργοποιώντας το e-banking να μεταφέρεις χρήματα απ τον κύριο λογαριασμό σου στο νέο, όποτε θες να πάρεις κάτι από e-shop.

Πριν 3 χρόνια μου χε πάει 15' ν ανοίξω λογαριασμό και να μου δώσουν την κάρτα (η οποία ενεργοποιήθηκε απ την επόμενη μέρα το πρωί). Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

Συμπλήρωμα:

Η κάρτα αυτή λέγεται χρεωστική, έχει πάνω το σηματάκι της visa (αυτή ζητάς) και δεν έχεις τους κινδύνους της πιστωτικής. Έχει λεφτά ο λογαριασμός; γίνεται η αγορα. Δεν έχει; Δε γίνεται.

Εγώ έχω της Πειραιώς και είμαι υπερευχαριστημένος. Ούτε κρυφές χρεώσεις ούτε τίποτα και παίζει παντού.

Κάνε αναζήτηση για πειραιώς και θα βρεις και άλλα στοιχέια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Συμπλήρωμα:

Η κάρτα αυτή λέγεται χρεωστική, έχει πάνω το σηματάκι της visa (αυτή ζητάς) και δεν έχεις τους κινδύνους της πιστωτικής. Έχει λεφτά ο λογαριασμός; γίνεται η αγορα. Δεν έχει; Δε γίνεται.

Εγώ έχω της Πειραιώς και είμαι υπερευχαριστημένος. Ούτε κρυφές χρεώσεις ούτε τίποτα και παίζει παντού.

Κάνε αναζήτηση για πειραιώς και θα βρεις και άλλα στοιχέια.

Το θεμα ειναι πως δν εχω τραπεζικο λογαριασμο,η μαλλον εχω εναν στο ταμιευτηριο....

στην Πειραιως πρεπει να ανοιξω εναν λογαριασμο και μετα μπορω να βγαλω την καρτα που λες και η καρτα θα παιρνει τα λεφτα που εχει μεσα καθε φορα ο λογαριασμος???Και θα μπορω να την χρησιμοποιω ως visa???Ποιο ειναι το οριο της?πολυ καλο ακουγεται :)

Αυτη εδω ειναι??? http://www.piraeusbank.gr/ecportal.asp?id=239796&lang=1&nt=96%20&sid=

Ποια συμφερει περισσοτερο πειραιως η Κυπρου??

Επεξ/σία από JimxxZe
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Για πιστωτική, πρέπει να έχεις κάποιο εισόδημα, και επομένως εκκαθαριστικό για να παραδώσεις αντίγραφο στην τράπεζα + ταυτότητας αντίγραφο, και περιμένεις..Gia na καταλάβεις είναι ΄το ίδιο με το να παίρνεις δάνειο.

Καλό είναι να την αποφύγεις όμως γιατί θα βουλιάξεις.

Εγώ παλιότερα έπαιρνα από την ηλεκτρονική με δόσεις, χωρίς κάρτα.

Θες εγγυητή λογικά (συγκενής πρώτου βαθμού).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοίτα..αυτές που είπαν: οι ιsay kai o antonl, e;inai xreoστικές.

Για χρεωστικές, όχι εισοδημα, αλλά προκαταβάλεις κάποιο ποσό για να ανοίξεις λογαριασμό.

Δηλαδή, σα νε έχεις βιβλιάριο τραπέζης, αλλά δεν πας στο ταμείο αλλά στο ΑΤΜ.

Εσύ απότι κατάλαβα, θες την άλλη την..κακιά. την VISA poy κάνεις αγορές, και πληρώνεις δόσεις κάθε μήνα στην κάρτα.Γι αυτό και είναι δύσκολο να την βγάλεις, γιατί κλείνει σπίτια, εκτός και αν νομίζεις ότι σ αυτή την ηλικία (καλά νάσαι), θα μπορείς να την ελέγξειςχχ

Επεξ/σία από kyriakh
λάθος
Δημοσ.

Μην υπερβάλλετε ρε παιδιά και τρομοκρατείτε τους άλλους χωρίς λόγο. Αν πληρώνεις τις δόσεις στην ώρα τους και δεν κάνεις ανάληψη χρημάτων από την κάρτα, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

• Like 2
Δημοσ.
Μην υπερβάλλετε ρε παιδιά και τρομοκρατείτε τους άλλους χωρίς λόγο. Αν πληρώνεις τις δόσεις στην ώρα τους και δεν κάνεις ανάληψη χρημάτων από την κάρτα, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Oxi kaλέ..

Αλλά αν πάρεις κάρτα και μπεις στον πειρασμό, τελείωσε.

Ιδικά σ αυτή την ηλικία που δεν έχεις και πολλά πράγματα ακόμα ..και λογικό είναι, λες:Έλα μωρέ 100€ ακόμα σιγά..

20€ ακόμα σιγά..

αυτό εννοώ.

:mrgreen:

Δημοσ.

Πάντως για την χρεωστική της Πειραιώς ψηφίζω και εγώ υπέρ. Και τα λεφτά που ζητάει για να ανοίξει ο λογαριασμός δεν δεσμεύονται. Όταν με το καλό ανοίξει τα παίρνεις πίσω. Εγώ τον έχω συνέχεια άδειο και όταν θέλω να αγοράσω κάτι κάνω κατάθεση στο ATM. Συνδέεται και με paypal. Μία χαρά.

Δημοσ.

πάρε το εκκαθαριστικό σου( εάν δε έχεις δεν έχεις ελπίδα) μαζί με μιά φωτοτυπία ταυτότητας,πήγαινε σε μιά τράπεζα και θα σου πούνε.πρέπει να έχεις εισόδημα και το πιθανότερο είναι οτι δεν θα σου βγάλουνε αλλά κάνε μια προσπάθεια δεν χάνεις τίποτα.

Δημοσ.

Τι ακριβως θελεις να κανεις με την καρτα; Να βαλεις δοσεις ή κατι αλλο;

Οι ΑΤΜ καρτες μπορει να ειναι και VISA, αυτη της εμπορικης για παραδειγμα ειναι. Και η προπληρωμενη της EUROBANK. Δεν ξερω ομως αν με αυτου του ειδους τις VISA μπορεις να βαλεις δοσεις.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:32 ----------

Ναι αν κανεις ετσι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Ο λογος ανησυχιας ομως βρισκεται εκει που εμπλεκεται ο ανθρωπινος παραγοντας, καθως και αγορες που δεν μπορεις να αντεξεις ειναι δυνατον να κανεις αλλα και αναληψεις χρηματων. Και δεν αναφερομαι καν στην ελλειπη ενημερωση που μπορει να εχει ο καθε χρηστης. Ξερω ανθρωπους που εχουν βρεθει χρεωμενοι και δεν ειναι καθολου δυσκολο κατι τετοιο, δεν μπορεις να ξερεις καν αν ο οποιοσδηποτε ειναι ικανος να κανει σωστη χρηση μιας τετοιας καρτας. Ποσο μαλλον οταν δεν εχει καν εισοδημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...