Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σας εχω εδω και ενα χρονο μια prepaid απτην Κυπρου εχω κανει πολλες αγορες με αυτη αλλα σε καποιες δε γινεται,γτ θελεουν πιστωτικη :/....

Ειμαι 18 στα 19 χρονων και σπουδαζω,μπορω να βγαλω μια πιστωτικη με μικρο οριο στα 1000 ευρω για προσωπικη μου χρηση???Θα πρεπει να εχω καποιο εισοδημα για να βγαλω πιστωτικη???

Σε τι αγορές έχεις συναντήσει πρόβλημα; Έχω περίπου 2 χρόνια την Prepaid της Κύπρου και ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα...

Δημοσ.

Παιδια λοιπον σε καμια περιπτωση δε θελω να βγαλω την καρτα για να χρεωνω λεφτα μεσα.....απλα σε καποιες αγορες (εννοειται οτι τα λεφτα τα εχω σιγουρα για την αγορα) δε μπορω να πληρωσω μεσω prepaid την οποια την εχω περασει στο παυπαλ...πχ στο πλαισιο θελω να αγορασω ενα pc αλλα δν εχω συγκεντρωσει ολο το ποσο και ετσι μεσω χρεωστικης? θα ηθελα σε 4 δοσεις να το ξοφλησω...thats all :P....

Εκκαθαριστικο δεν εχω :(,ξερει καποιος σιγουρα να μου πει αν τελικα θα μου εκδοσουν την καρτα η οχι??Διαβασα παραπανω οτι δεσμευουν ενα ποσο,ποσο περιπου???

Και τελος αυτη η χρεωστικη της πειραιως ειναι σαν πιστωτικη (visa,mastercard ktlp)??Και κατι ακομα επειδη δεν γνωριζω

Πιστωτικη ειναι μια καρτα η οποια εχει ενα οριο χρηματων ετσι?με την οποια κανεις καποιες αγορες,την χρεωνεις(αν δν εχεις λεφτα μεσα) και πρεπει μετα να την ξεπληρωσεις(αυτο πως γινετε,οριζεις με την αγορα τις δοσεις??)

Δημοσ.
Συμπλήρωμα:

Η κάρτα αυτή λέγεται χρεωστική, έχει πάνω το σηματάκι της visa (αυτή ζητάς) και δεν έχεις τους κινδύνους της πιστωτικής. Έχει λεφτά ο λογαριασμός; γίνεται η αγορα. Δεν έχει; Δε γίνεται.

Εγώ έχω της Πειραιώς και είμαι υπερευχαριστημένος. Ούτε κρυφές χρεώσεις ούτε τίποτα και παίζει παντού.

Κάνε αναζήτηση για πειραιώς και θα βρεις και άλλα στοιχέια.

Και εγώ αυτή χρησιμοποιώ για όλες τις αγορές μου στο Internet. Όπου ζητάει πιστωτική βάζω αυτή και όπου Paypal, το paypal που έχω συνδέσει με αυτή.

Και εγώ είμαι ευχαριστημένος λόγω του ωραίου ebanking, αλλά μου τι δίνει που όταν καταθέσεις χρήματα μπορείς να τα τραβήξεις από atm την επόμενη μέρα.

Δημοσ.

Παιδια λοιπον σε καμια περιπτωση δε θελω να βγαλω την καρτα για να χρεωνω λεφτα μεσα.....απλα σε καποιες αγορες (εννοειται οτι τα λεφτα τα εχω σιγουρα για την αγορα)

...............................................

αλλα δν εχω συγκεντρωσει ολο το ποσο

λιγο αντιφατικο αυτο που λες αλλα ελπιζω να ξερεις τι κανεις ;)

Δημοσ.

Αφού θέλεις δόσεις πες σε κάποιον κοντινό σου που διαθέτει εκαθαριστικό να εκδόσει μία πιστωτική και του πληρώνεις κάθε μήνα τη δόση.

Οι χρεωστικές από άποψη δόσεων δε συγκρίνονται με τις πιστωτικές άσε που πρέπει να έχεις και ολόκληρο το ποσό μέσα.

Δημοσ.

Μα δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να θέλει πιστωτική για αγορές μέσω Internet.

Δεν σου λέει κάπου πιστωτική. Visa, Mastercard, Paypal, κλπ αναγράφουν τα Sites για Online αγορές.

Αν έχεις Visa και paypal, ψωνίζεις από παντού!

Δημοσ.
Νομίζω οτι το πρόγραμμα της Εθνικής ΣΠΟΥΔΑΖΩ έχει κάρτα με ποσοστό υπερανάληψης 500€ άτοκα

Nαι έχει, αυτό το ξέρω σίγουρα, κάθε μήνα υπερανάληψη κάνω ( ξεμένω πριν μπει ο μισθός) και μου τα κρατάει αυτόματα η τράπεζα μόλις μπει ο μισθός .Άτοκα είναι για τα πρώτα 4 χρόνια ισχύος του λογαριασμού. Δε ξέρω για φοιτητές που δε δουλεύουν πότε τα ζητάει η τράπεζα να τα ξεπληρώσεις. Έπρεπε να ανοίξω ένα λογαριασμό Εθνική για να μπαίνουν τα λεφτά της δουλειάς και ως φοιτήτρια που είμαι μου κάνανε φοιτητικό λογαριασμό. Μπορείς να βγάλεις και πιστωτική με χαμηλό όριο ( κάπου στα 800 ευρώ, δε θυμάμαι, χωρίς εκκαθαριστικό γονιών) , αν θες μεγαλύτερο πιστωτικό όριο με εκκαθαριστικό γονιών.Αν σου φτάνουν τα 500 ευρώ της υπερανάληψης συν τα λεφτά που έχεις θα πληρώσεις μετρητοίς στο Πλαίσιο και δε θα φορτωθείς και τόκους και δε μπλέκεις και με πιστωτικές.

Φοιτητικές πιστωτικές κάρτες έχουν οι περισσότερες τράπεζες και τις βγάζεις απλά με ταυτότητα και βεβαίωση σπουδών/ φοιτητική ταυτότητα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:18 ----------

Είπε ότι δεν έχει όλο το ποσό και θέλει να πληρώσει με δόσεις για αυτό θέλει πιστωτική.

Δημοσ.

Ε τοτε και η prepaid της κυπρου ειναι visa (εχει και το σημα visa πανω)...για να καταλαβω και εγω.....χρεωστικη:κανει την ιδια δουλεια με τις prepaid με τη διαφορα οτι με τη χρεωστικη πρεπει να εχεις και ενα τραπεζικο λογαριασμο οπου τραβαει λεφτα η καρτα,με την prepaid το ιδιο απλα δν χριαζεται λογαριασμος....τωρα απορια,χρεστικη-prepaid μπορουν να χρεωθουν με καποιοο ποσο το οποιο μπορω να το ξεπληρωνω με δοσεις???Η αυτη η δουηλεια γινετεαι μονο με πιστωτικες....και οποιος μπορει ας μου πει τις διαφορεες πιστωτικων με τις προηγουμενες 2...

ΥΓ πηρα τηλεφωνο το πλαισιο και τους ειπα για την prepaid οτι εχει και το σημα visa πανω και μου ειπαν οτι ισως να γινει δεκτη και να ξεκινησω τη διαδικασια.....

thanx παιδια για τις απαντησεις:))

Δημοσ.

Αν σου κάνουν άτοκες δόσεις χωρίς να σου δεσμεύσουν ολόκληρο το ποσό της αγοράς απ΄την αρχή με την prepaid θα σε παρακαλούσα να μας ενημερώσεις, μου φαίνεται πολύ κουφό! (αυτή είναι και η κύρια διαφορά με τη visa, η οποία είναι"πιστωτική" και δε χρειάζεται να έχεις χρήματα στο λογαριασμό σου, σε πιστώνει στην αγορά και τα βάζεις αργότερα).

Δημοσ.

Πηρα τηλ στην Κυπρου και μου ειπανε πως με την prepaid δε γινετε αυτο που θελω εγω...μου ειπανε πως πρεπει να εχεις στη καρτα ολοκληρο το ποσο για να γινει η συναλλαγη,δε μπορει να χρεωθει η καρτα και μετα να ξεπληρωνεις το ποσο με δοσεις....

Τεσπα θα παω να ρωτησω για χρεωστικη στην Πειραως αν μου βγαλουν :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:02 ----------

Δεν σου λέει κάπου πιστωτική. Visa, Mastercard, Paypal, κλπ αναγράφουν τα Sites για Online αγορές.

Αν έχεις Visa και paypal, ψωνίζεις από παντού!

Nαι το ξερω εχω κανει πολλες αγορες με την prepaid μεσω paypal....

Δημοσ.

Και όχι μέσω Paypal. Είναι σαν πιστωτική, ο άλλος από τον οποίον αγοράζεις το προϊόν, δεν ξέρει αν τα παίρνει από πιστωτική ή όχι. Από Visa τα παίρνει και τελειώνει η υπόθεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...