JimxxZe Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Και όχι μέσω Paypal. Είναι σαν πιστωτική, ο άλλος από τον οποίον αγοράζεις το προϊόν, δεν ξέρει αν τα παίρνει από πιστωτική ή όχι. Από Visa τα παίρνει και τελειώνει η υπόθεση. ΟΚ,alla δε γινετε να χρεωθει η καρτα αυτη με ενα ποσο,και να πληρωνεις μετα με δοσεις..σωστα?
Heatspreader Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό δεν γίνεται έτσι και αλλιώς νομίζω. Θα πρέπει το μαγαζί από το οποίο να αγοράζεις να μπορείς να ψωνίσεις με δόσεις...
Danis Salonica Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα παιδια,να κανς και εγς μια ερωτηση.θελω να αγορασς κατι απο το ιντερνετ αλλα θελω να το παρω με δοσεις....αφτο μπορς να το κανω με τις pre-paid?για παραδειγμα σκεφτομουν να βγαλω μια προπλυρωμενη της αγροτικης και να παρω αυτο ποθ θελω με δοσεις.γινετε...?με λιγα λογια με τις pre-paid καρτες μπορεισ να αγορασεις κατι με δοσεις?
CtrlFreak Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά μια ερώτηση για προπληρωμένη.. Πήγα σήμερα σε μια τράπεζα κύπρου και μου ζήτησε εκτός από ταυτότητα και το χαρτί του ΑΦΜ. Επειδή όμως δεν το έχω μαζί μου μπορώ να τους πάω ένα αντίγραφο από φαξ ή χρειάζονται το γνήσιο στην τράπεζα??
othon.gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά μια ερώτηση για προπληρωμένη.. Πήγα σήμερα σε μια τράπεζα κύπρου και μου ζήτησε εκτός από ταυτότητα και το χαρτί του ΑΦΜ. Επειδή όμως δεν το έχω μαζί μου μπορώ να τους πάω ένα αντίγραφο από φαξ ή χρειάζονται το γνήσιο στην τράπεζα?? Εγώ για να είμαι ειλικρηνής, όταν έβγαλα πριν κάνα εξάμηνο ναι μεν μου ζήτησαν τη βεβαίωση, αλλά όταν τους είπα ότι τα ξέρω απ' έξω τα στοιχεία, το δέχτηκαν. Αν γνωρίζεις τα στοιχεία που αναγράφονται στη βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ, λογικά θα το δεχτούν.
CtrlFreak Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Εγώ για να είμαι ειλικρηνής, όταν έβγαλα πριν κάνα εξάμηνο ναι μεν μου ζήτησαν τη βεβαίωση, αλλά όταν τους είπα ότι τα ξέρω απ' έξω τα στοιχεία, το δέχτηκαν.Αν γνωρίζεις τα στοιχεία που αναγράφονται στη βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ, λογικά θα το δεχτούν. Και 'γω τους το είπα ότι γνωρίζω το ΑΦΜ μου αλλά δεν έπιασε..
Whiteyez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Πάνε και πάρε μια βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ, αν θυμάμαι καλά στο δίνουν και από τα ΚΕΠ.
black_widow Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά μια ερώτηση για προπληρωμένη.. Πήγα σήμερα σε μια τράπεζα κύπρου και μου ζήτησε εκτός από ταυτότητα και το χαρτί του ΑΦΜ. Επειδή όμως δεν το έχω μαζί μου μπορώ να τους πάω ένα αντίγραφο από φαξ ή χρειάζονται το γνήσιο στην τράπεζα?? Καμία τράπεζα δεν μου έχει ζητήσει ( έχω λογαριασμούς σε 3 τράπεζες, σε κάθε δουλειά και διαφορετικής τράπεζας λογαριασμός μισθοδοσίας ) γνήσια βεβαίωση ΑΦΜ , φωτοτυπία να τους δώσεις, το πολύ πολύ να σου ζητήσουν να δουν το πρωτότυπο - αν πέσεις σε κάποιον υπάλληλο πολύ τυπικό( όχι βέβαια να το κρατήσουν , δεν πρέπει να κρατάνε πρωτότυπα). Αν θυμάμαι καλά και ο λογαριασμός ΔΕΗ δεν αναγράφει ΑΦΜ; Σίγουρα αποφεύγουμε να δώσουμε φωτοτυπία εκκαθαριστικού χωρίς λόγο ( κάποιοι πελάτες στην ασφαλιστική δίνουν φωτοτυπία εκκαθαριστικού γιατί δεν έχουν κάποιο άλλο έγγραφο πρόχειρο και σβήνουμε με blanco τα ποσά ).
CtrlFreak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Θα κάνω αυτό που είπε ο Whiteyez θα πάω σε ένα ΚΕΠ και θα ζητήσω να μου δώσουν το χαρτί με το ΑΦΜ μου. Βασικά πως ακριβώς θα το ζητήσω??
black_widow Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Θα κάνω αυτό που είπε ο Whiteyez θα πάω σε ένα ΚΕΠ και θα ζητήσω να μου δώσουν το χαρτί με το ΑΦΜ μου. Βασικά πως ακριβώς θα το ζητήσω?? Bεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ αν θυμάμαι καλά
Heatspreader Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Πρέπει να έχεις κάποια έσοδα για να βγάλεις πιστωτική.
kyriakos2121 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 παιδιά καλησπέρα , για να πάρω μια πιστωτική κάρτα για να κάνω δόσεις θα χρειαστώ εκκαθαριστικό ; πρεπει να εχω καποιο εισοδημα ;
StavrosD Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Για να βγάλεις κανονική κάρτα πρέπει να έχεις έσοδα ή να έχεις εγγυητή κάποιον με έσοδα (π.χ. τους γονείς σου). Εναλλακτικά μπορείς να βγάλεις προπληρωμένη πιστωτική. Πηγαίνεις με την ταυτότητά σου στην τράπεζα, ζητάς μια προπληρωμένη κάρτα, βάζεις στο ταμείο όσα χρήματα θέλεις και μετά την χρησιμοποιείς. Εννοείται πρέπει να είσαι άνω των 18.
stefa_1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) @kyriakos για κανονικη πιστωτικη χρειαζεσαι εκκαθαριστικο ή βεβαιωση αποδοχων.Με την προπληρωμενη νομιζω πως δεν γινεται να κανεις αγορες με δοσεις. Στην Marfin μπορεις να βγαλεις φοιτητικη πιστωτικη (cool visa) μονο με Βεβαιωση σπουδων,ταυτοτητα,βεβαιωση αποδοσης ΑΦΜ και ενα λογαριασμο ΔΕΚΟ.Τους ρωτησα αμα χρειαζεται εκκαθαριστικο και μου ειπαν ειναι προαιρετικο.Οποτε το πιστωτικο οριο για να μην ζητανε εκκαθαριστικο πρεπει να ειναι μικρο.Παντως για αγορα με δοσεις που ζητανε πιστωτικη , η συγκεκριμενη λυνει το προβλημα. Εκανα αιτηση για την συγκεκριμενη σημερα και ειπαν πως η απαντηση ερχεται μεχρι το μεσημερι (θα με ενημερωνε ο υπαλληλος τηλεφωνικως) αλλα απ οτι βλεπω θα πρεπει εγω να τηλεφωνησω αυριο. Δεχτηκαν επισης και την βεβαιωση σπουδων απο ΙΕΚ,ναι απο ΙΕΚ.Eιχα ρωτησει φυσικα τηλεφωνικως πριν κανω την αιτηση και ειπαν οτι δεχονται και ιεκ κανονικα. (λιγο ασχετο) Το μονο προβλημα ειναι οτι επειδη συγκατοικω ,στα χαρτια φαινεται οτι μενω στη διπλανη πολη και ελπιζω να μην με απορριψουν γιαυτο.Δεν ηξερω αν θα γινοταν τμημα στο ιεκ οποτε δεν μπορουσα να παρω διαμερισμα. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2010 από stefa_1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα