Προς το περιεχόμενο

Dexter - 5η σαιζόν [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 4η]

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Νταξει απλα το γεγονος οτι δεν ειχε αμεση σχεση με τον τριαδα και την ακολουθια που ειχε, νομιζω οτι δεν ηταν κατανοητος θανατος...

Το οτι ηταν αψογο το κλεισιμο και πραγματικα ανοιγει νεους οριζοντες στην σειρα μαζι σου, απλα θα μπορουσε να γινει καπως καλυτερα νομιζω...

???

(δε χρησιμοποιω αρκετους χαρακτηρες...)

• Απαντ. 617
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
???

(δε χρησιμοποιω αρκετους χαρακτηρες...)

Αψογο σαν ιδεα, (δηλαδη να πεθανει η Ριτα), θα μπορουσε να γινει καλυτερα ο τροπος...(και ο λογος)

Δημοσ.
Νταξει απλα το γεγονος οτι δεν ειχε αμεση σχεση με τον τριαδα και την ακολουθια που ειχε, νομιζω οτι δεν ηταν κατανοητος θανατος...

Το οτι ηταν αψογο το κλεισιμο και πραγματικα ανοιγει νεους οριζοντες στην σειρα μαζι σου, απλα θα μπορουσε να γινει καπως καλυτερα νομιζω...

Δεν νομιζω να μπορουσε να γινει καλυτερα... Μιλαμε αγγιξε την τελειοτητα. Και εδω εχουμε το φαινομενο οτι το 95% των θεατων συμφωνουν, σπανια εντυπωσιαζεται τετοιο ποσοστο. Μακραν οτι καλυτερο εχω δει στην τηλεοραση.

Αν διαβασεις και το περσινο thread, Dexter season 4 καπου (αν θυμαμαι καλα) ειχαμε βγαλει κ συμπερασμα οτι μια χαρα μπηκε ο θανατος της Ριτα στην ακολουθια του Trinity.

---------- Προσθήκη στις 14:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:04 ----------

Και για οσους ειδαν το 1ο επ

Δημοσ.
Δεν νομιζω να μπορουσε να γινει καλυτερα... Μιλαμε αγγιξε την τελειοτητα. Και εδω εχουμε το φαινομενο οτι το 95% των θεατων συμφωνουν, σπανια εντυπωσιαζεται τετοιο ποσοστο. Μακραν οτι καλυτερο εχω δει στην τηλεοραση.

Αν διαβασεις και το περσινο thread, Dexter season 4 καπου (αν θυμαμαι καλα) ειχαμε βγαλει κ συμπερασμα οτι μια χαρα μπηκε ο θανατος της Ριτα στην ακολουθια του Trinity.

---------- Προσθήκη στις 14:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:04 ----------

Και για οσους ειδαν το 1ο επ

Επειδη πριν λιγες μερες διαβασα καποια, αν καποιος θεωρει οτι η αυτοκτονια της κορης του ειναι η 2η στην τελετουργια που ακολουθει κανεις λαθος. Γιατι ο ιδιος ο Τριαδας δεν ηξερε οτι αυτοκτονησε...

Τεσπα παμε παρακατω σε ακομα καλυτερα απο τον Ντεξ...:-)

Δημοσ.
Και εδω εχουμε το φαινομενο οτι το 95% των θεατων συμφωνουν, σπανια εντυπωσιαζεται τετοιο ποσοστο. Μακραν οτι καλυτερο εχω δει στην τηλεοραση.

Προκειται για μια απο τις ελαχιστες σειρες για τις οποιες δεν εχω ακουσει, δει ή διαβασει ουτε ενα αρνητικο σχολιο..

Δημοσ.
Προκειται για μια απο τις ελαχιστες σειρες για τις οποιες δεν εχω ακουσει, δει ή διαβασει ουτε ενα αρνητικο σχολιο..

Ακου απο μενα

Πρεπει Ή να κανουν κατι να δωσουν νεα πνοη Ή να το ληξουν while they are winning

Αρχιζω και συνηθιζω και δεν μαρεσει να συνηθιζω

Ειναι μια καταπληκτικη σειρα μεχρι στιγμης αλλα κατι πρεπει να κανουν

Να το κανουν πιο Horror?Πιο police crime?Πιο Tarantino humor?Παντως οχι αλλη ψυχαναλυση

Δημοσ.
Ακου απο μενα

Πρεπει Ή να κανουν κατι να δωσουν νεα πνοη Ή να το ληξουν while they are winning

Αρχιζω και συνηθιζω και δεν μαρεσει να συνηθιζω

Ειναι μια καταπληκτικη σειρα μεχρι στιγμης αλλα κατι πρεπει να κανουν

Να το κανουν πιο Horror?Πιο police crime?Πιο Tarantino humor?Παντως οχι αλλη ψυχαναλυση

Οκ, 2 επεισοδια ειναι μονο. Και 'μενα δε με εντυπωσιαζει η ψυχαναλυση (οχι οτι με χαλαει κιολας) αλλα ειναι προφανες πως δε θα παει ολο ετσι -κι ουτε θα το θελαμε-, φανηκε και απο το τελος του 2ου. Νομιζω ξερουν πολυ καλα πως να το κανουν, το κανουν τοσο καιρο και ειμαι σχεδον βεβαιος οτι θα συνεχισουν σ'αυτα που εχουμε λατρεψει. Νομιζω πως γι' αυτο αλλωστε

εφυγαν και τα παιδια. Οπως και να το κανουμε ηταν ενα βαρος.

Δημοσ.

ναι ρε παιδες, ψυχραιμααααααααααααα...

μια χαρα επεισοδιο ηταν, ετσι δεν τσουλαει τοσα χρονια αλλωστε,

ψυχαναλυση πρωτα και τα υπολοιπα επονται...

αληθεια, αυτος ο μουρλος πως τις σκοτωνει τις γυναικες,

τις βαζει μες στο βαρελι υπνωτισμενες ας πουμε,

το γεμιζει με νερο κ τους πεταει κ ρευμα μετα να παθουν ηλεκτροπληξια;

:lol: :lol: :lol: κατι τετοιο καταλαβα - τι αρρωστια θεε μου..

Δημοσ.

Δεν μιλαω για τα επισοδεια, το ιδιο ενιωθα και για την προηγουμενη σεζον, δεν εχουν σχεση μονο τα φετινα

Απλα θελω κατι πιο...απο το Ντεξτερ

Δημοσ.

Εγώ πάντως βλέποντας και το 2ο επεισόδιο..παρατηρώ πως πάλι στο ίδιο μοτίβο θα κινηθούν όπως και τότε με τον μαύρο τον αστυνομικό ( δεν θυμάμαι όνομα!).

Δηλαδή κάποιος τον υποψιάζεται (Κούιν πχ) , πίσω απ'όλα πάλι κρύβεται ο dexter ( Κάιλ Μπάτλερ πχ ), πάλι έχουμε σκίτσο όπως παλιά (αν και αυτό δείχνει εμφανέστατα dexter!) κλπ κλπ

Γενικά πρωτοτυπία για αρχή μηδέν!Αναμένουμε λοιπόν και τα επόμενα να δούμε που το πάνε!

Δημοσ.

δεν πιστευω να εχουμε μια απο τα ιδια. Δεν βαζω σποιλερ διοτι δεν ειναι παρα προβλεψη, απλα πιστευω οτι φετος θα ειναι το μαιν στορυ οτι ο ντεξ καπος θα ξεσκεπαστει, ισως η αδερφη του, ισως καποιος αλλος θα μαθει πολλα για τον ντεξ και θα ειναι η αρχη του τελους. Και θα δουμε πως θα το διαχειριστουν. Θα ειναι η αρχη του τελους της σειρας. Οπως λετε, πρεπει να τελειωσει συναρπαστικα και να ειναι ακομα στο τοπ λεβελ και οχι να την συνηθισουμε και να εχουμε μια απο τα ιδια. Πχ εμενα με εκνευριζουν οι εσωτερικοι διαλογοι οπου σκεφτεται οτι οντως αγαπαει τα παιδια και οτι ειχε δεθει με την ριτα, αυτο ειναι κατι που το εχουμε καταλαβει και το εχει ουσιαστικα παραδεχτει και αποδεχτει εδω και πολλα επεισοδεια, μην πω ολοκληρες σεζον πριν. Δεν μας λεει κατι καινουριο ακομα.

Δημοσ.
εμενα με εκνευριζουν οι εσωτερικοι διαλογοι οπου σκεφτεται οτι οντως αγαπαει τα παιδια και οτι ειχε δεθει με την ριτα, αυτο ειναι κατι που το εχουμε καταλαβει και το εχει ουσιαστικα παραδεχτει και αποδεχτει εδω και πολλα επεισοδεια, μην πω ολοκληρες σεζον πριν. Δεν μας λεει κατι καινουριο ακομα.

Λογικο ηταν με ολ' αυτα που εγιναν να το αμφισβητουσε και να το ξανασκεφτοταν (ισως οχι για την ριτα αλλα για τα παιδια σιγουρα). Πιστευω πως πραγματι ανακουφιστηκε τωρα που εφυγαν (κι ας νοιαζεται πραγματι οπως φανηκε).

Παντως συμφωνω στο οτι δε θα ειναι μια απο τα ιδια. Αποκλειεται τα ατομα που τοσο καιρο μας κρατανε στη τσιτα με τη σειρα να αρχισουν παλι να δειχνουν τα ιδια πραγματα.

Δημοσ.

Από το τέλος της προηγούμενης σεζόν πολλά πράγματα άρχισαν να μην βγάζουν νόημα και να γίνονται απλά για να διευκολύνουν την υπόθεση. Αυτό συνεχίζεται και τώρα.

Η Αστορ άρχισε ξαφνικά να λέει στον Ντέξτερ τελείως αψυχολόγητα ότι τον μισεί και να ότι θέλει να φύγει.

Πολύ βολικό για τον Ντέξτερ γιατί δεν θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα με 3 παιδιά.

Το σκηνικό με τον Κουίν, θυμίζει πολύ την περίπτωση Ντοουκς.

Αυτόν τώρα ξεκίνησαν να τον κάνουν αντιπαθή-ενοχλητικό και διεφθαρμένο μπάτσο ώστε να έρθει η δολοφονία του πιο προσιτά στο κοινό.

Η υπόθεση Λαγκουέρτα-Μιγκελ συνεχίζει να είναι ένα απλό filler για να γεμίζει ο χρόνος της σειράς. Ασχολούνται συνέχεια με τα προσωπικά τους και έχουν παρατήσει τις αστυνομικές υποθέσεις αλλά και κάθε υπόνοια για τον Ντέξ.

Δημοσ.

Εγώ ξενέρωσα τόσο από το τέλος του προηγούμενου κύκλου, που ήθελα να σταματήσω να βλέπω τη σειρά...Τώρα, αυτά τα δύο επεισόδια που έχω δει, μπορώ να πω ότι μου έχουν κρατήσει κάπως το ενδιαφέρον, αν και προς το παρόν δε συγκρίνονται για κανένα λόγο με τους 3 πρώτους κύκλους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...